Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
5 produkter
Gratis levering
100 nætters risikofri prøve
Udviklet af Bedre Nætter
Bedre Nætter logo
Venus 120×200

120x200 cm.

Springmadras

4.5
(138)
Sort
Beige
Lysegrå
Antracit
3.498 kr.
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Springmadras 120×200 cm

Hos de forskellige forhandlere kan du få springmadrasser af rigtig god kvalitet. Dette gælder også for størrelsen 120×200 cm. Du kan endvidere finde springmadrasser til rigtig gode priser hos vores forhandlere, da flere af dem kun er online forhandlere. Derved har de sparet de fysiske og dyre butikker væk, hvilket kommer dig som kunde til gode i form af lavere priser.

En blanding af enkeltseng og trekvartseng

Hvis du køber en springmadras med ovenstående mål, vil du få en størrelse, der ligger et sted mellem en enkeltmandsseng og en trekvartseng. Derfor passer denne seng til rigtig mange rum, da den ikke fylder særlig meget. Den vil især passe godt til dig, der sover alene og gerne vil have lidt ekstra plads at ligge på.

Denne størrelse vil også passe godt ind på børneværelset eller gæsteværelset, hvis der kun skal sove en person i sengen. Man kan godt sove to i sengen, men så skal man ligge meget tæt og vil nemt blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten. Hvis du er i tvivl om, hvilken springmadras du har brug for, kan du læse vores springmadras test her. I denne test vil du blive guidet gennem forskellige modeller på markedet, og hvordan du bedst vælger din nye madras.

Vigtigheden af fjedre og en topmadras

Når du køber en springmadras, vil der nogle gange følge en topmadras med, men det er ikke altid. Dette er forskelligt fra forhandler til forhandler og fra model til model. Dog bliver det altid anbefalet, at man køber en topmadras med til sin springmadras for at opnå et højere niveau af komfort, der kan være med til at sikre dig en bedre søvnoplevelse. En topmadras er endvidere med til at beskytte selve springmadrassen. Ofte kan du vælge mellem en latex topmadras eller en celcius topmadras, og dette valg afhænger meget af dine egne præferencer, og hvilket søvnklima du foretrækker. Du kan læse mere om forskellige topmadrasser i vores topmadras test her. Topmadrasser virker trykaflastende, og i kombination med en springmadras er det med til at yde en rigtig god støtte til din krop.

De fleste springmadrasser består af pocket-fjedre eller multipocket-fjedre, og det er vigtigt at vælge den type, der passer bedst til dig og din krops behov. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvad man vælger, og vi vil her komme med nogle generelle råd til, hvordan du vælger de rigtige fjedre og den rigtige fasthed.

Hvis du vejer mere end 95 kg, eller den samlede vægt på madrassen kommer over dette tal, anbefaler man at vælge en madras med multipocket-fjedre og fast fasthed. Hvis vægten på madrassen er mellem 95 og 75 kg, bliver det stadig anbefalet at vælge fast fasthed, men her er det mere optimalt at vælge pocket-fjedre. Hvis du vejer under 75 kg, anbefaler man, at du skal vælge en madras med pocket-fjedre og medium fasthed. Ovenstående er udelukkende råd til at vælge, og valget vil ofte også afhænge af personlige præferencer i forhold til, hvor blød eller hård man gerne vil have sin seng.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.