Springmadras 120x200

Airpur Fresh springmadras

Denne flotte og utrolig komfortable springmadras er specielt udviklet af Bedre Nætter. Springmadrassen har 500 Vertex fjedre med 35mm Freshgel komfortlag. Freshgel er kølende og trykaflastende. Desuden er denne lækre springmadras udstyret med AEGIS antibakterielt kølende vaskbart betræk.

Levering:
3-4 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Sengefabrikkens springmadras

Vendbar springmadras med 250 pocketfjedre pr. m2. Produceret i Danmark. Polstringen består af 25 mm komfortskum og så er den Oeko-Tex 100 certificeret.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sleepzone springmadras - Medium

Pæn sortbetrukket springmadras i slidstærkt betræk og med medium fast madrashårdhed. Anbefales til personer i vægtklassen 50-80 kg.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Springdreams springmadras

Hamrende flot og lækker springmadras, som har hele 7 komforzoner og mere end 500 fjedre pr. m2. Det sikrer den optimale støtte og komfort.

Levering: 3-4 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sleepzone madras - Ekstra fast

Pæn sortbetrukket springmadras i slidstærkt betræk og med en ekstra fast madrashårdhed. Anbefales til personer i vægtklassen 85-140 kg.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Springmadras 120x200

Hos vores forhandlere kan du få springmadrasser af rigtig god kvalitet. Dette gælder også for størrelsen 120×200 cm. Du kan endvidere finde springmadrasser til rigtig gode priser hos vores forhandlere, da flere af dem kun er online forhandlere. Derved har de sparet de fysiske og dyre butikker væk, hvilket kommer dig som kunde til gode i form af lavere priser. De af vores forhandlere, der sælger springmadrasser i størrelsen 120×200 cm, er Bedre Nætter, Boboonline, Unoliving og Sengefabriksudsalg.

En blanding af enkeltseng og trekvartseng
Hvis du køber en springmadras med ovenstående mål, vil du få en størrelse, der ligger et sted mellem en enkeltmandsseng og en trekvartseng. Derfor passer denne seng til rigtig mange rum, da den ikke fylder særlig meget. Den vil især passe godt til dig, der sover alene og gerne vil have lidt ekstra plads at ligge på. Denne størrelse vil også passe godt ind på børneværelset eller gæsteværelset, hvis der kun skal sove en person i sengen. Man kan godt sove to i sengen, men så skal man ligge meget tæt og vil nemt blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten. Hvis du er i tvivl om, hvilken springmadras du har brug for, kan du læse vores springmadras test ved at klikke her. I denne test vil du blive guidet gennem forskellige modeller på markedet, og hvordan du bedst vælger din nye madras.

Vigtigheden af fjedre og en topmadras
Når du køber en springmadras, vil der nogle gange følge en topmadras med, men det er ikke altid. Dette er forskelligt fra forhandler til forhandler og fra model til model. Dog bliver det altid anbefalet, at man køber en topmadras med til sin springmadras for at opnå et højere niveau af komfort, der kan være med til at sikre dig en bedre søvnoplevelse. En topmadras er endvidere med til at beskytte selve springmadrassen. Ofte kan du vælge mellem en latex topmadras eller en celcius topmadras, og dette valg afhænger meget af dine egne præferencer, og hvilket søvnklima du foretrækker. Du kan læse mere om forskellige topmadrasser i vores topmadras test her. Topmadrasser virker trykaflastende, og i kombination med en springmadras er det med til at yde en rigtig god støtte til din krop.

De fleste springmadrasser består af pocket-fjedre eller multipocket-fjedre, og det er vigtigt at vælge den type, der passer bedst til dig og din krops behov. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvad man vælger, og vi vil her komme med nogle generelle råd til, hvordan du vælger de rigtige fjedre og den rigtige fasthed. Hvis du vejer mere end 95 kg, eller den samlede vægt på madrassen kommer over dette tal, anbefaler man at vælge en madras med multipocket-fjedre og fast fasthed. Hvis vægten på madrassen er mellem 95 og 75 kg, bliver det stadig anbefalet at vælge fast fasthed, men her er det mere optimalt at vælge pocket-fjedre. Hvis du vejer under 75 kg, anbefaler man, at du skal vælge en madras med pocket-fjedre og medium fasthed. Ovenstående er udelukkende råd til at vælge, og valget vil ofte også afhænge af personlige præferencer i forhold til, hvor blød eller hård man gerne vil have sin seng.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »