Latex springmadrasser

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Hvis du er på udkig efter en ny springmadras, så vil du nok opdage, at der findes rigtig mange forskellige slags springmadrasser på markedet. Derfor kan det være svært at finde rundt i, hvilken salgs der vil passe bedst til dig og dine behov. En type springmadras er en springmadras med latex.

En springmadras med latex vil give dig utallige fordele sammenlignet med almindelige madrasser. De mange fordele ved en latex springmadras kan du læse om i denne artikel, hvor vi vil gennemgå 5 forskellige madrasser med latex fra Bedre Nætter, som er en dansk forhandler.

Først vil vi dog gennemgå de generelle fordele ved en latex springmadras, før vi går i detaljer med de enkelte modeller. Latexen i springmadrassen gør, at madrassen har et meget højt komfortniveau samtidig med, at det vil give dig en rigtig god støtte, når du ligger på madrassen. Samtidig er latexen også med til at beskytte madrassens fjedre og give fuld udnyttelse af dem, så du kan få glæde af madrassen i mange år. Der findes også forskellige typer af latex, for eksempel Pulse latex, som er med til at give optimal ventilation og en behagelig temperatur, når du sover.

Dette er blot nogle af fordelene ved latex i springmadrasser, og vi vil nu gå mere i dybden med 5 forskellige modeller fra Bedre Nætter.

BN 300 Latex springmadras 140×200

→ Gå til madrassenbn_300_latex_1_1_1

Denne model fra Bedre Nætter er meget populær blandt forbrugerne. Bedre Nætter står selv bag udviklingen og designet af denne model. Af selvsamme grund kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, når du køber din nye madras hos dem.

Denne latex springmadras har et meget højt komfortniveau. Det har den blandt andet fordi, den består af 300 pocketfjedre per kvadratmeter. Disse pocketfjedre er fordelt på 5 komfortzoner, hvilket er med til give dig en rigtig god støtte, når du ligger i sengen. Omkring fjedrene finder du latexen, som er med til at beskytte fjedrene. Alle materialerne til denne seng er produceret samme sted, hvorfor du kan være sikker på at få en kvalitetsmadras.

Betrækket på springmadrassen er et Thermogel og AEGIS betræk. Dette betyder, at det er antibakterielt, og at antallet af bakterier vil være begrænset. På denne måde vil du med denne madras opleve at komme til at sove på en mere allergivenlig og hygiejnisk springmadras.

Specifikationer:

 • Højde22 cm
 • FjedrePocket
 • Fjedre pr. m2300
 • Antal komfortzoner: 5
 • BolsterAEGIS antibakteriel og allergivenlig
 • Polstring35 mm latex
 • Garanti15 års garanti på ramme og fjedrebund

BN 500 Pulse springmadras 120×200

→ Gå til madrassenbn_300_latex_1_1_1

Også denne model står Bedre Nætter selv bag, både i udviklingen og designet af madrassen. Derved kan du være sikker på at få en rigtig god springmadras af høj kvalitet, der vil være med til at sikre dig en god søvnoplevelse.

Denne model er lidt dyrere, men den indeholder også rigtig mange lækre detaljer og fordele, som er værd at investere i. Prisen er rigtig god, i forhold til alt det du får. Selve madrassen består af de såkaldte Vertex fjedre og ikke bare de almindelige pocketfjedre. Vertex fjedrene giver en bedre støtte, eftersom de er højere end normale fjedre. Netop dette giver en rigtig god fasthed. Den gode fasthed skyldes også, at madrassen indeholder 500 fjedre per kvadratmeter.

Vi har før været omkring Pulse latex, og denne madras indeholder netop denne type af latex. Som før nævnt er det med til at gøre ventilationen mere optimal samtidig  med, at det er med til at forbedre komforten. Det beskytter endvidere Vertex fjedrene, hvilket også er en stor fordel.

Specifikationer:

 • Højde22 cm
 • FjedreVertex
 • Fjedre pr. m2500
 • Antal komfortzoner5
 • BolsterAEGIS antibakteriel og allergivenlig (vaskbart)
 • Polstring40 mm Pulse latex
 • Garanti15 års garanti på ramme og fjedrebund

BN 500 HR springmadras 160×200

→ Gå til madrassenbn_300_latex_1_1_1

Denne model er en af de dyrere springmadrasser, men du vil altså også få rigtig meget god kvalitet i forhold til prisen. Denne springmadras er det helt ideelle valg, hvis du ikke vil gå på kompromis på nogen punkter, når du skal vælge din nye springmadras.

Selv om det er en lidt dyrere springmadras, så er den til gengæld meget langtidsholdbar. Dette er den, fordi den er designet med Pocket fjedre. Disse fjedre er bedre end almindelige Physiospring og er derfor med til at øge kvaliteten af madrassen yderligere.

Madrassen har et komfortlag af 40 mm latex, der er meget blødt. Dette er med til at sikre dig en madras med bedre ventilation. Med den bedre ventilation vil du opnå en behagelig temperatur i sengen, når du ligger på madrassen, hverken for kold eller for varm.

BN 500 HR består af 500 fjedre per kvadratmeter sammen med hele 5 forskellige komfortzoner. Disse komfortzoner har forskellige fastheder, hvilket betyder, at du kan vende madrassen, så den passer bedst til dine behov, alt efter hvor fast eller blød du vil have fastheden.

Specifikationer:

 • Højde: 22 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Fjedre pr. m2: 500
 • Antal komfortzoner: 5
 • Bolster: AEGIS Antibakteriel samt Antiallergisk
 • Polstring: 40 mm latex
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedrebund

BN 300 springmadras – 80×200

→ Gå til madrassenbn_300_latex_1_1_1

Efter en gennemgang af den ovenstående og lidt dyrere model så vil vi også tage et kig på en model, der befinder sig en lavere prisklasse. Selv om det er en billigere model, så er det stadig en springmadras med et meget højt komfortniveau. I udviklingen af denne madras har der været fokus på at skabe en holdbar, komfortabel og ventilerende madras til en fornuftig pris.

Denne madras består af de mere almindelige pocketfjedre. Der er 300 pocketfjedre per kvadratmeter, og disse er med til at sikre dig god komfort og støtte. Eftersom vi gennemgår latex springmadrasser, så indeholder denne madras naturligvis også et latexlag. Dette lag beskytter fjedrene og er 2,5 cm tykt. Dette er altså en meget funktionel madras, der endvidere har en god holdbarhed, blandt andet på grund af latexen og fjedrene.

Specifikationer:

 • Højde: 22 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Fjedre pr. m2: 300
 • Antal komfortzoner: 7
 • Bolster: AEGIS antiallergi
 • Polstring: 25 mm perforeret latex
 • Garanti: 10 års garanti på ramme og fjedrebund

Der er mange gode grunde til at handle hos danske Bedre Nætter. Bedre Nætter er en online forhandler af madrasser, senge og tilbehør hertil. Det betyder, at Bedre Nætter ikke har en fysisk butik, hvorfor de sparer udgifterne hertil. Dette kommer kunderne til gode, da det har resulteret i nogle af markedet billigste priser. Dette har gjort Bedre Nætter til en af de mest fortrukne forhandlere af netop disse produkter på nettet.

Ud over de gode priser tilbyder Bedre Nætter også rigtig god kundeservice, blandt andet ved gratis og personlig vejledning til senge. Endvidere har de et meget stort udvalg af senge, madrasser og andet tilbehør eller dele til senge. Hvis du har lyst til at se hele deres sortiment af springmadrasser eller andre produkter, så er det nemt at klikke ind på deres hjemmeside og begynde at kigge.

Forfatter