Billige springmadrasser

BN Latex

BN Latex er en yderst populær springmadras blandt brugerne, som fås til en rigtig god pris. Den er fremstillet fokus på at give dig en god og dyb nattesøvn. Den høje kvalitet kommer fra grundig research og produktudvikling, hvor blandt andet flere fjedre sikrer en god støtte og komfort.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige

Her fås en danskproduceret springmadras med 5 komfortzoner. Den er vendbar, således at holdbarheden er maksimal.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Venus

Venus er både designet og udviklet i Danmark. Kernen af moderne pocketfjedre, er inddelt i 7 komfortzoner, som sørger for optimal støtte.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

Denne springmadras kommer med 261 pocket fjedre pr. m2 inddelt i 5 komfortzoner. Et oplagt valg, hvis du mangler en ny madras, til en god pris.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

MasterBed 1121

Masterbed springmadras er designet og produceret i Danmark. Her får du komfort, funktionalitet og design i ´én og samme madras.

✅ Levering
5-7 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Tromsø

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Billig springmadras – Stort udvalg af billige springmadrasser

Springmadrasser er blevet mere og mere populære blandt danskerne, og det er der flere forskellige grunde til. Der er mange, der ikke har brug for alle de funktioner, som eksempelvis kontinentalsenge og elevationssenge har, og så er en springmadras et oplagt alternativ. Det er normalt nemmere at finde en billig springmadras end en billig elevationsseng.

Du kan få springmadrasser i mange forskellige størrelser, modeller og farver, og derfor burde det være muligt at finde en, der passer perfekt ind i dit soveværelse og passer til alle dine behov. Der er forskellige typer af springmadrasser, og som ved så mange andre ting, kan du både få dyrere og billigere springmadrasser. Hos vores forhandlere har du rig mulighed for at finde en springmadras, der passer helt optimalt til dig. Du kan finde et stort udvalg af springmadrasser hos følgende af vores forhandlere: Bedre Nætter, Sengetid og Sengefabriksudsalg. Hos disse forhandlere kan du finde springmadrasser i alle prisklasser, så hvis du gerne vil have en af allerhøjeste kvalitet eller til en mere overkommelig pris, så er det muligt at finde det.

Hos disse forhandlere kan du også finde boxmadrasser og topmadrasser, og hvis man sætter en boxmadras, en springmadras og en topmadras sammen, vil du kunne skabe din egen kontinentalseng. Dette er dog ikke nødvendigt, da man sagtens kan sove på en springmadras. Normalt bliver det anbefalet, at man sørger for at få en topmadras med til springmadrassen. Dette vil være mere til at gøre sengen mere behagelig at sove i og ligge på. Det vil endvidere være med til at beskytte springmadrassen, så den kan holde i rigtig mange år.

Pris og kvalitet

Selvom nogle af vores forhandlere har billige springmadrasser, betyder det ikke, de har gået på kompromis med kvalitet, for det har de ikke. Pris og kvalitet hænger som regel sammen, men derfor kan man godt være heldig at finde en billig springmadras i rigtig god kvalitet. Dette gælder især for de forhandlere, der kun er til stede online, da de herved har sparet fysiske og dyre butikker væk. Disse besparelser kommer så dig som kunde til gode i form at lavere priser på produkterne. Eksempelvis er forhandleren Bedre Nætter kendte for at have rigtig skarpe online priser, og de har endvidere et meget stort udvalg af springmadrasser. Du kan besøge deres hjemmeside og se deres udvalg her.

Når du skal vælge din nye springmadras, er det vigtigt, at du ikke kun kigger efter prisen eller bare vælger den første og den bedste. Kvaliteten af springmadrassen er afgørende for komforten, og komforten er afgørende for, om du kommer til at ligge behageligt i sengen og sove godt. Det er som før nævnt også værd at få en topmadras med til springmadrassen. Den sidste ting, der er værd at huske på, er, at en springmadras ikke kan stå selv, ligesom en boxmadras eksempelvis kan. Du kan godt have en springmadras liggende på gulvet, men det vil være mere optimalt at købe en sengeramme, som den kan stå i. En sengeramme vil være med til at skabe et godt fundament, som springmadrassen kan stå i, og det vil samtidig være med til at beskytte madrassen, så den kan holde i mange år.