Springmadrasser

Springmadras 80x200

Springmadras 80x200

Springmadras 90x200

Springmadras 90x200

Springmadras 120x200

Springmadras 120x200

Springmadras 140x200

Springmadras 140x200

Springmadras 160x200

Springmadras 160x200

Springmadras 180x200

Springmadras 180x200

Springmadras med latex

Springmadras med latex

Billige springmadrasser

Billige springmadrasser

Springmadrassen: Den fleksible madras

Vi kender det alle; følelsen af endelig at kunne lægge sig i sin seng efter en lang dag. En dejlig varm seng med dejlige dyner og puder – og selvfølgelig ovenpå en god madras. Sengen er et af de vigtigste møbler i vores hjem. Det er i sengen, vi restituerer, og det er i sengen, vi slapper af. Derfor er det ekstremt vigtigt, at vi har en seng, der passer til vores behov. Madrassen er vigtig, fordi det er den, der bestemmer, hvordan vores søvnkvalitet er. En springmadras er én ud af flere typer madrasser, som kan sikre dig en god nattesøvn. Springmadrassen er kendetegnet ved sin fleksibilitet; du kan bruge springmadrassen i mange forskellige sengekonstellationer og sammenhænge.

Springmadras

I modsætning til en boxmadras kan der ikke monteres ben eller meder direkte på madrassen. Derfor skal en springmadras indgå i en eller anden konstellation. Enten skal du have en sengeramme udenom madrassen – eller også skal springmadrassen indgå som en supplerende madras i en større konstellation. Du kan eksempelvis lægge springmadrassen oven på boxmadrassen, ligesom du kan lade springmadrassen indgå som et element i kontinentalsengen. Der er mange muligheder, fordi springmadrassen er så fleksibel. Én ting er dog vigtig at huske: det er usundt at have madrassen liggende direkte på gulvet – og derfor er det altså yderst nødvendigt, at springmadrassen ikke blot ligger alene.

Få et sundt soveklima

Det er vigtigt for din nattesøvn, at du sover i et sundt klima; et dårligt sengemiljø kan nemlig give dårlig nattesøvn. En af de gode ting ved springmadrassen er, at dens luftige opbygning giver konstant luftcirkulation – hvilken i den grad forbedrer dit sengemiljø. Springmadrassen ånder nemlig på en sådan måde, at den renser sig selv. Derved holder du din seng fri for bakterier.

Ikke nok med at springmadrassen sikrer et bedre sengemiljø – den er også langtidsholdbar. Fordi den renser sig selv, skal du ikke skifte madrassen ud jævnligt. Derudover er det rart, at du, hvis du bruger springmadrassen ovenpå en boxmadras, kun behøver skifte springmadrassen ud, når din seng trænger til udskiftning. Det er både billigere – ligesom det forlænger levetiden på din seng betragteligt.

Tilpas madrassen efter dit behov

Uanset om springmadrassen skal ligge i en sengeramme for sig selv, eller om den skal ligge ovenpå en boxmadras, skal madrassen tilpasses til dit behov. Det er vigtigt for kvaliteten af din søvn, at du har den rigtige madras. Fastheden af madrassen skal passe til din vægt, fordi du ellers udsætter din krop for unødigt tryk. Hvis du vejer over 75 kilo, bør du overveje en fast springmadras, mens du, hvis du vejer under 75 kilo, bør overveje en springmadras med medium fasthed. 

Hvis du vil have den optimale løsning, kan du lægge en topmadras oven på springmadrassen. Topmadrassen kan tilpasses fuldstændigt til dine behov – og den forlænger sengens levetid yderligere. Hvis din seng består af en boxmadras, en springmadras og en topmadras, har du en såkaldt kontinentalseng, hvilket for mange er en sengekonstellation, der sikrer optimal nattesøvn.