Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
9 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Skummadras 90×200

Hvis du ønsker at optimere din enkeltmandsseng for at få en bedre nattesøvn, så skal du investere i en lækker skummadras 90×200. Med en skummadras får du optimal støtte til din krop, når du sover. Der er nemlig flere gode fordele ved at vælge en skummadras til din enkeltmandsseng. Her på siden kan du finde et utal af gode og støttende skummadrasser, så det er nemt at finde en madras, der passer lige netop til dine behov. Så kan du få en god nattesøvn med ekstra god støtte.

Hvad er en skummadras?

Skummadrassen er en af danskernes foretrukne madrasser, fordi den former sig efter kroppen og giver dig en god støtte, når du sover. En skummadras er opbygget af flere typer af skum, som er med til at give denne støtte.

Støtten opstår, idet madrassen former sig efter dine tunge punkter på kroppen. En skummadras er derfor ideel til dig, der har ryg- eller skuldersmerter eller dig, som blot ønsker at ligge på den bedst mulige måde for din krop.

Hvis man sammenligner skummadrassen med den klassiske springmadras, er det tydeligt at se forskellen. Springmadrassen har fjedre i hele madrassen, hvilket betyder, at den fordeler kroppens vægt over hele madrassen. Skummadrassen har modsat ingen fjedre, men i stedet skum, der kan absorbere alle de stød, du får, når du vender dig i sengen. Det er også med til at give et noget blødere og mere formgivtigt underlag, der giver mere støtte.

Skummadrassen kan bruges som den egentlige madras, og altså som den eneste madras i dit sengestel. Den er dog også optimal at bruge som topmadras. Her kan det være en fordel at bruge den som topmadras oven på den førnævnte springmadras. Så får du den helt rette kombination af en lang levetid og muligheden for at tilpasse sengen fuldstændigt til dine behov med skummadrassen som topmadras.

De mange fordele ved en skummadras

Der findes som sagt mange forskellige fordele ved at vælge en skummadras som din nye madras. Det vigtigste element er, at den former sig efter din krop og dine tungeste punkter, så du får den bedst mulige søvn.

Skummadrassen er desuden allergivenlig, idet den ikke samler støv på samme måde som andre madrasser. Den er derfor med til at skabe et godt indeklima og er især god for dig, der er allergiker. Det gælder dog ikke kun dig, der er allergiker, men alle, der gerne vil have en sundere søvn med færre støvpartikler.

En anden fordel ved skummadrassen er også, at den kan vendes. Det kan lade sig gøre, fordi den har en fast kerne. Hvis du vender madrassen, får den en længere levetid, og du kan nemmere tilpasse den din krop og den opbygning, som du gerne vil have.

Find din nye skummadras på Sov-bedre.dk

Hos Sov-bedre.dk finder du et stort udvalg af skummadrasser i mange forskellige kvaliteter, størrelser og priser. Det betyder, at du med stor sandsynlighed kan finde lige netop den skummadras, der passer til din enkeltmandsseng. Her finder du også skummadrasser i mange forskellige typer af skum, hvilket vil blive beskrevet nærmere nedenfor.

Her kan du også finde henvisninger til steder, hvor du kan få lavet din skummadras efter mål. Det er nemlig vigtigt, at din nye madras passer fuldstændigt til din enkeltmandsseng. Hvis din seng ikke præcis er 90×200 centimeter, kan du få madrassen tilpasset, så den passer præcist til dine behov og dine mål. Det er klart også en fordel, hvis du har lavet eller designet din egen seng og gerne vil have en passende madras til denne.

Vælg en skummadras i latex eller memoryskum

Der findes mange forskellige typer af skum, der kan bruges i en skummadras. De forskellige typer af skum har forskellige funktioner. Derfor er det vigtigt, at du kender til disse funktioner, inden du investerer i din nye madras. Hos Sov-bedre.dk kan du finde skummadrasser i både latex og memory-skum – og mange andre typer af skummadrasser. Det gælder bare om at finde den type, der passer til dit behov.

Det er en fordel at vælge en skummadras med latex, hvis du får det varmt om natten. Latexen er nemlig med til at holde dig kølig, idet den ikke absorberer varmen fra dig, som andre madrasser gør det. Så kan du holde dig kold hele natten igennem. Hvis du derimod vælger en madras med en kerne af memory-skum, får du en virkelig god støtte til din ryg og dine skuldre. Derfor er denne type oplagt, hvis du normalvis har smerter disse steder.

Find billige skummadrasser 90×200

Hos Sov-bedre.dk kan du få en billig skummadras 90×200, der, selvom den er billig, kan opfylde mange af dine krav om at sove godt om natten. Du kan eksempelvis vælge en skummadras, der er lavet af det førnævnte memoryskum med ekstra støtte til din nakke, lænd og ryg.

Det kan også være en fordel at finde et skummadras 90×200-tilbud. En skummadras kan nemlig være en investering i god nattesøvn, og det er vigtigt, at du vælger en i en god kvalitet. Det betyder også, at den måske kan blive lidt dyrere, og derfor er det en fordel at finde en skummadras på tilbud. Så er du sikker på, at du får en skummadras i en høj kvalitet uden at bruge alle dine penge.

Få den bedste søvn

Hvis du som sagt kombinerer en skummadras med en springmadras som din enkeltmandsseng, får du en optimal kombination og en garanteret god nattesøvn. Hvis du kombinerer disse to med en lækker fiberdyne og hovedpude, får du den bedst mulige søvn. Og vi ved alle sammen, at en god nats søvn er lig med mere energi dagen efter. Søvn betyder utroligt meget for os mennesker, og vi sover en stor del af vores liv. Derfor er det helt essentielt at finde en seng og en madras, der giver en god støtte, og som kan være med til at forbedre vores søvn.

Der er altså mange ting, du skal overveje, inden du investerer i din nye skummadras, herunder skumtype, størrelse, tykkelse, kvalitet og pris. Det vigtigste er, at du finder en skummadras, der passer til dine behov og til dine krav. Så er du sikker på at få en god nattesøvn fremover.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.