Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
5 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Skummadras 80×200

Har du en enkeltseng, der trænger til en ny topmadras eller bedre komfort? Hvis du gerne vil ligge helt vidunderligt, imens din krop får total støtte, så skal du vælge en skummadras 80×200. Så får du ikke blot en topmadras, men en madras, der kan vælges efter dit behov og som støtter en del mere.

Du kan få skummadrassen i næsten alle tænkelige størrelser, så det er også muligt at få en til en 80×200 centimeter seng. Det gælder bare om at finde den rette for dig, din krop og din nattesøvn.

Skummadras 80×200 til enkeltsengen

Det kan være svært at finde en virkelig god og støttende seng, hvis du ønsker en lidt mindre seng. Det kan være, at du ikke har særligt meget plads eller blot ønsker, at sengen ikke skal fylde hele soveværelset.

Derfor vil du have en madras, der er 80×200 centimeter. Det er smart at få en 80×200 seng, hvis du bor alene og vil udnytte pladsen bedst muligt. Men det kan som sagt være en smule svært at finde en støttende madras til enkeltsengen.

Derfor kan det være en ideel løsning at kombinere en mindre seng med en lækker skummadras, så du får den bedst mulige søvn – også selvom det ”kun” er en enkeltseng.

Skummadrassen former sig efter dig

En skummadras er en madras, der er lavet af blødt skum i forskellige kvaliteter. Derfor kan skummadrassen forme sig efter lige præcis din krop, når du sover. Vi ved alle sammen, at vi sover en stor del af vores liv. Derfor er sengen og vores søvn meget vigtig for vores liv. En god nats søvn kan give dig fornyet energi.

Skummadrassen kan netop give dig en god nats søvn, idet den giver den bedste form for komfort. Skummadrassen absorberer de stød, kroppen afgiver, når den bevæger sig i søvnen. På den måde belaster du kroppen mindst muligt. En skummadras er derfor også ideel til dig, der har rygproblemer eller døjer med smerter i lænden.

Find den perfekte 80×200 skummadras til dig

Hos Sov-bedre.dk kan du finde mange forskellige skummadrasser i størrelsen 80×200. Her kan du sammenligne de forskellige skummadrasser for at finde ud af, hvilken type der passer bedst til dine behov.

De skummadrasser, der findes hos Sov-bedre.dk, er opbygget af mange forskellige typer af skum, herunder eksempelvis latex, koldskum, purskum og memoryskum.

De forskellige typer af skum har hver deres funktion. Derfor gælder det om at finde ud af, hvad dit behov for madrassen er.

Skal den forme sig efter din krop? Skal den være kølende? Vil du ligge blødt eller lidt hårdere? Alle disse spørgsmål skal du tage med i dine overvejelser, når du skal vælge din nye skummadras.

Det er vigtigt, at du har styr på dine krav, inden du vælger din næste skummadras 80×200. Udover de forskellige typer af skum, som også bliver beskrevet nærmere nedenfor, skal du også tænke på andre faktorer.

Det kan være faktorer som tykkelsen af madrassen, kvaliteten og selvfølgelig prisen. Alle disse faktorer er meget forskellige fra madras til madras. Så start med at finde ud af, hvad dine behov er, inden du kigger efter den helt rette madras til dig.

De forskellige typer af skummadrasser

Skummadrasserne kan være lavet af latex, som tilpasser sig med det samme, du bevæger dig i din søvn. Latex findes i de mest luksuriøse skummadrasser, idet det er et støttende og fleksibelt naturmateriale med høj åndbarhed.

En skummadras med latex i opbygningen er derfor en god løsning, hvis du har en tendens til at blive varm, mens du sover. Så absorberer madrassen ikke varmen fra dig, og den holdes kold. Så kan du igen få en bedre nats søvn.

Latexen er også med til at skabe endnu mere elasticitet, hvilket gør, at du ligger bedre uden at få ondt på de punkter, hvor du ligger tungest.

Du kan også få en billigere skummadras, der er opbygget af komfortskum og memory-skum. Memory-skum er et fleksibelt materiale, der tilpasser sig nøjagtigt til kroppens konturer. Det giver en god støtte, og skummet reducerer trykket på muskler og led.

Hvis du i stedet vælger en madras med koldskum, får du en skumtype, der har en større vægt og elasticitet end purskum. En madras opbygget af koldskum giver ofte en høj bæreevne, hvilket betyder, at kroppen får god støtte.

En koldskumsmadras har desuden også en lang levetid, hvilket også er en vigtig faktor, når det gælder valget af din nye madras. Den skal gerne kunne leve i lang tid, da det også er en stor investering og noget, som du skal bruge hver eneste nat. Den skal derfor kunne holde til lidt af hvert.

Fordelene ved en skummadras

Der er mange gode grunde til at vælge en skummadras til din 80×200 seng. Den vigtigste er som sagt, at den garanterer dig en god nats søvn på grund af dens evne til at forme sig efter din krop. Her får du altså en skånsom støtte, som ikke fås ved en madras med fjedre i.

Den er derfor perfekt til dig, der har rygproblemer, eller som bare vil ligge ordenligt om natten. Skummet er med til at skabe en elasticitet i madrassen, som aflaster dig, hvor du vejer mest.

Det betyder, at dine trykpunkter minimeres. De steder, hvor du irriteres i løbet af natten, og grunden til at du vender dig, bliver altså minimeret.

En anden fordel er også, at du kan vende en skummadras om, idet den har en fast centerkerne. Mange andre madrasser kan ikke vendes. Fordelen ved at kunne vende den er, at den får en længere levetid, hvis du bruger den på begge dens sider. Det gør også, at du kan tilpasse den efter dine behov.

Find en skummadras i alle størrelser

På Sov-bedre.dk kan du finde skummadrasser i mange forskellige sengestørrelser – og ikke blot til enkeltsenge. Du kan blandt andet også få en madras i størrelsen 120×200 eller 180×200, så du kan bruge den til en halvandenmandsseng eller en dobbeltseng.

Det er også muligt at finde en skummadras, der er lavet lige præcis efter de mål, der passer til din seng. Så får du igen den bedst mulige komfort og den bedste nattesøvn.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.