Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
7 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Skummadras 180×200

Søvn er en meget vigtig del af vores liv. Hvis du ikke sover godt, kan det påvirke, hvordan vi har det om dagen. Derfor er det helt essentielt, at du sover godt. Har du også brug for at optimere din seng eller blot få mere støtte til din krop, når du sover? Så kan det være en fordel at få en skummadras 180×200 til dobbeltsengen. Med en skummadras kan du få støtte, der tilpasser sig lige netop din og din partners krop. Hos Sov-bedre.dk har vi et stort udvalg af lækre skummadrasser, der passer til dobbeltsengen.

Hvorfor vælge en skummadras 180×200?

Der er mange fordele i at vælge en skummadras til dobbeltsengen. For det første former den sig fuldstændigt til din krop, fordi den er opbygget af flere typer af skum. Denne opbygning gør, at madrassen tilpasser sig de tyngdepunkter, din krop har, så du ligger bedst muligt.

Der findes flere forskellige typer af skum, som har hver deres fordele. Hvis du eksempelvis vælger en skummadras med memory-skum, så får du en madras, der er endnu mere støttende omkring ryg og lænd. Det er en fordel, hvis det er steder, hvor du har smerter til daglig. Hvis du i stedet vælger en skummadras lavet af latex, får du en madras, der ikke absorberer varmen fra din krop. Den holder sig derfor kold og er perfekt til dig, der ofte sveder om natten.

En anden fordel er også, at du med en skummadras får et sundere sovemiljø. Det gør du, fordi skummadrassen heller ikke absorberer støv eller andre partikler. Andre madrasser får løbende støv i sig, men ikke skummadrassen. Derfor er den perfekt, hvis du er allergiker eller blot ønsker at få en sundere søvn.

Undgå at blive vækket om natten

En af de allerstørste fordele ved at vælge en skummadras til dobbeltsengen er, at den former sig efter kroppen og absorberer alle bevægelser. Det betyder, at du ikke bliver vækket, når din partner vender sig i sengen eller ligger uroligt om natten. Ved almindelige madrasser kan man nemt blive vækket af en urolig partner, men en skummadras er opbygget sådan, at du ikke mærker bevægelsen.

Brug skummadrassen i elevationssengen

Kunne du tænke dig en elevationsseng, hvor du kan justere højden på ryggen til dig? Så kan du sidde og læse om aftenen eller blot ligge højere med hovedet, hvis det er det, du ønsker. En skummadras passer rigtig godt ind i en elevationsbund. Det skyldes, at skummet gør madrassen meget fleksibel. Så hvis du overvejer en elevationsseng, eller hvis du allerede har en, men ønsker at ligge endnu bedre, så er en skummadras helt ideel.

Få en bedre nattesøvn med Sov-bedre.dk

Vi har her på siden mange forskellige skummadrasser med flere forskellige typer af skum. Her kan du blandt andet også vælge en skummadras med det førnævnte memory-skum eller latex. Det gælder blot om at finde ud af, hvad der fungerer bedst for din søvn og din krop. Så overvej, hvad der er vigtigst for dig. Er det, at du får støtte omkring lænden, eller at madrassen holder dig kold om natten? Uanset hvad dit behov er, kan du finde en madras, der passer til det på Sov-bedre.dk.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.