Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
6 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Skummadras 160×200

Skal du til at investere i en ny dobbeltseng? Så kan der være mange fordele i at vælge en skummadras til formålet. At vælge en skummadras 160×200 og få optimal støtte hele vejen igennem.

Der er især mange fordele ved at vælge en skummadras, når man skal sove to personer i den samme seng, idet den absorberer bevægelser. Her på siden finder du et stort udvalg af lækre skummadrasser til ethvert behov. Så kan du nemt finde din næste madras til dobbeltsengen.

En funktionel skummadras

En skummadras har mange forskellige funktioner. Fordi den er opbygget af mange forskellige typer af skum, giver den en helt fantastisk form for støtte til kroppen. Dens funktion er altså at støtte kroppen hele vejen rundt. Den støtter især på tyngdepunkterne på kroppen såsom ryg, lænd og skuldre.

Derfor er det en fordel at vælge en skummadras, hvis du har problemer eller smerter ved nogle af disse kropsdele. Så er du sikker på at få den bedst mulige støtte.

En anden funktion, som vi ser ved skummadrassen, er, at den er allergivenlig og skaber et godt indeklima. Det er en fordel for alle, som gerne vil have en sundere søvn. Men det er især en fordel for allergikere, idet en skummadras ikke absorberer støv på samme måde som andre senge. Du kan desuden også vende en skummadras om, idet den har en fast kerne.

Ved at vende madrassen giver du den en længere levetid, fordi den så kan bruges på begge sider. Det kan også være en fordel at vende den, hvis man vil hjælpe madrassen med at tilpasse sig dig endnu mere. Så kan du være med til at forme dens opbygning.

En fordel med skummadras til to personer

En af fordelene ved at vælge en skummadras, når man skal sove to personer ved siden af hinanden, er, at du ikke bliver vækket, når den anden person bevæger sig. Det gør du ikke, fordi skummet absorberer alle de bevægelser, der bliver lavet i sengen.

Så mærker du ikke, når din partner vender sig i søvne eller rejser sig fra sengen. Det er derfor supersmart, hvis man gerne vil have en god nattesøvn uden at blive vækket, og når man har en partner, der måske sover meget uroligt. Skummadrassen er derfor klart en fordel til halvandenmandssenge eller dobbeltsenge, hvor man ligger to personer ved siden af hinanden.

Skummadrassen støtter desuden begge personer i sengen lige godt. Så selvom I har to vidt forskellige kropstyper, sørger skummadrassen for at støtte begge jeres kroppe, efter hver jeres behov. Det kan lade sig gøre, fordi den, som nævnt tidligere, former sig efter de tunge punkter på jeres kroppe. Det er derfor igen en fordel for parret, der gerne vil ligge godt om natten.

Find din skummadras på Sov-bedre.dk

Vi har her på siden samlet et stort udvalg af forskellige skummadrasser. Her kan du finde skummadrasser i flere typer af skum, flere størrelser og kvaliteter. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige skumtyper.

Hos Sov-bedre.dk har vi samlet de mest populære skummadrasser, så du kan finde en til enhver smag. Vi har samlet dem, så du får et overblik over de forskellige skummadrassers egenskaber, funktioner og praktiske detaljer som levering og returret. Så kan du nemt finde lige den madras, der passer til dit behov.

Vælg din skumtype

Inden du vælger din nye skummadras, er det vigtigt at gøre dig nogle overvejelser om, hvad dine krav til din nye seng er. Der er nemlig forskel på, hvilken type skum du vælger til din nye skummadras. Du kan blandt andet få skummadrasser med latex, memory-skum, purskum og koldskum. Alle disse typer af skum har hver deres funktioner og fordele, og derfor er det vigtigt, at du vælger den type, der passer bedst til dit behov.

Hvis du eksempelvis har ryg- eller skulderproblemer, kan det være en fordel at vælge en skummadras med en kerne af memory-skum. Memory-skum er trykaflastende og er med til at øge komforten. En skummadras af memory-skum er med til at øge hårdheden de steder, hvor du synker i, og give efter de steder, hvor du har brug for, at der støttes op.

Hvis du eksempelvis ofte ligger på siden, når du sover, er det vigtigt, at der støttes op ved din nakke og lænd. På den måde får du den bedst mulige støtte på hele kroppen.

Hvis du i stedet har det meget varmt, når du sover, så kan det være en fordel at vælge en skummadras med latex. Latex forbliver nemlig kold, selvom du bliver varm. Den absorberer derfor ikke varmen fra dig, som vi ser det ved andre madrasser. Hvis du gerne vil have en madras, der skal have en lang levetid, kan det være en fordel at vælge en skummadras i eksempelvis koldskum. Denne type skum er nemlig meget holdbar og har desuden også en høj bæreevne.

Kombiner skummadrassen med andre madrasser

En anden fordel ved skummadrassen er, at den kan kombineres med andre madrasser for at skabe en endnu bedre seng. Hvis du vil have en kontinentalseng, der er sengen over alle senge, skal du blot kombinere en boxmadras med en springmadras og til sidst bruge skummadrassen som topmadras.

Så får du det mest optimale udbytte og en garanteret god nattesøvn. På den måde får du alle de gode funktioner fra alle madrasserne på én gang. Og så topper du det med en god skummadras, der kan give den optimale støtte, og som kan forme sig lige præcis efter din krop. Boxmadrassen og springmadrassen kan ikke forme sig på samme måde, så det er vigtigt, at du har skummadrassen øverst, så du får støtten.

Få en god nattesøvn med en skummadras 160×200

Hvis du overvejer alle de ovenstående elementer omkring valget af din nye skummadras, så er du garanteret en god nattesøvn fremover. Du skal altså overveje, hvilken skumtype der passer til dig og din krop, og du skal finde ud af, om du vil have skummadrassen for sig selv eller om du vil kombinere den med en boxmadras og/eller en springmadras. Uanset hvilken konstellation og type af skummadras du vælger, er du dog sikker på, at du får en god støtte, når du skal sove.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.