Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
5 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Skummadras 140×200

Kunne du tænke dig en halvandenmandsseng eller trekvartseng med god støtte til kroppen? Så skal du vælge en skummadras 140×200. Med en skummadras får du mere støtte, end du gør ved de almindelige madrasser, og den har mange forskellige funktioner. Her på siden finder du et bredt udvalg af skummadrasser, som kan tilpasses lige netop dine behov. Så er du sikret en god nattesøvn.

Hvorfor vælge en skummadras 140×200?

Hvis du ønsker en halvandenmandsseng, fordi du ikke har meget plads, men stadig skal sove to personer sammen, er en skummadras 140×200 helt ideel. Her får du nemlig en madras, hvor der kan ligge to, og hvor I begge får den mest optimale støtte hver især. For selvom I har forskellige kropstyper, så vil skummadrassen forme sig efter hver jeres krop og dermed tilpasse sig lige netop jer. Så får I begge en god støtte, der passer til jer.

En af de helt store fordele ved en skummadras er også, at den absorberer stød og bevægelser. Det betyder, at du ikke lægger mærke til, hvis din partner vender sig i søvne. Med en skummadras, der absorberer bevægelserne, bliver du altså ikke vækket midt om natten af din partners bevægelser.

Det er især smart i en halvandenmandsseng, hvor du ligger så tæt, at du normalt altid vil kunne mærke alle bevægelser. Skummadrassen passer derfor perfekt til jer, der har lidt plads, men som gerne vil ligge i samme seng.

Hvor kan du bruge skummadrassen?

Denne størrelse skummadras er også ideel til børne-, teenager- eller gæsteværelset, da den er en smule mindre end dobbeltsengen og derfor kan passe ind flere steder. Med en 140×200 skummadras til halvandenmandssengen behøver du dog ikke gå på kompromis med den gode søvn, selvom du vælger en lidt mindre seng. På den måde kan madrassen også have flere funktioner, alt efter hvilket rum den skal stå i.

Andre fordele og funktioner ved en skummadras

Der findes mange forskellige funktioner ved en skummadras. Det afhænger dog meget af den enkelte skumtype, men alle typer har specielle og nyttige funktioner. Nedenfor kommer vi nærmere ind på de forskellige skumtyper. Men fælles for alle skummadrasser er, at de er støttende og ovenikøbet også allergivenlige. En skummadras fanger nemlig ikke støv, og du får et virkelig godt indeklima med en skummadras. Det betyder, at en skummadras også er ideel for allergikeren.

En fordel er også, at du kan vende madrassen om, fordi den har en fast kerne. Idet du vender madrassen, får den en længere levetid, fordi den nu kan blive brugt på begge dens sider. Det, at du kan vende den, har også betydning for udformningen af den. Når du vender den, kan du på ny forme den efter din krop.

Vælg en skummadras med latex eller memory-skum

Der findes som sagt mange forskellige typer af skum, alt afhængigt af hvilken skummadras du vælger. Det gælder om at vælge en skummadras, der passer til dig og din krop. Du kan eksempelvis vælge en skummadras i latex og memoryskum. De har hver deres funktion og hver deres fordele, så overvej, hvilken type der passer bedst til dig.

Ligger du ofte og sveder om natten? Så er det oplagt at vælge en skummadras med latex. Latexen sørger nemlig for, at du forbliver kold i løbet af natten. Her holder madrassen nemlig ikke på din kropsvarme.

Hvis du i stedet vil have en madras, der udelukkende har fokus på at støtte din krop, skal du vælge en skummadras af memory-skum. Memory-skum kan huske din krops form og vægt, når du sover.

Det betyder, at den tilpasser sig din krop, så din krop kan sove i sin mest naturlige stilling. Derfor støtter den også ekstra godt. Det er klart en fordel, hvis du har problemer med din ryg, lænd eller dine skuldre. Så får du en ekstra god støtte lige netop der.

Kombinér forskellige typer af madrasser

Når du skal have en 140×200 seng, kan det være en god ide at kombinere skummadrassen med andre typer af madrasser. Skummadrassen kan dog også sagtens bruges alene, men mange bruger den også som en topmadras.

Igen handler det om, hvad dine behov er, og hvordan du gerne vil sove. Kan du lide, at sengen er meget blød, eller vil du gerne have, at den har en fasthed i sig? Fastheden, støtten og mange andre faktorer bliver også forskellige alt efter, hvordan du sætter madrasserne sammen.

Mange ønsker for eksempel en form for kontinentalseng, hvor du nederst har en boxmadras med ben, og så har en springmadras ovenpå, for til sidst at bruge skummadrassen som topmadras. På den måde får du en samlet seng, der er i allerhøjeste kvalitet. Så får du alle de gode funktioner fra de forskellige madrasser samlet i én. Det vigtigste er dog stadig, at den øverste skummadras giver dig ordentlig støtte.

Det er den madras, som du vil kunne mærke tydeligst, da den ligger øverst. Derfor skal den også være i orden og støtte de rigtige steder. Du kan også nøjes med at kombinere en springmadras og en skummadras eller en boxmadras og skummadras. Begge dele er gode og får det bedste frem i skummadrassen.

Prøv dig frem og find ud af, hvad der fungerer bedst for dig. De fleste af de madrasser, du finder på Sov-bedre.dk, kommer med hurtig levering og returret, så du kan prøve sengen af derhjemme og finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og dine behov.

Find den perfekte skummadras hos Sov-bedre.dk

Hos Sov-bedre.dk kan du finde den perfekte skummadras til dig. Vi har mange forskellige størrelser af skummadrasser. Så hvis du ikke vil have en madras til en halvandenmandsseng, men i stedet til en dobbeltseng med en skummadras 160×200, så har vi også fundet mange at vælge imellem. Vi har hos Sov-bedre.dk også både de førnævnte skummadrasser med latex og memoryskum. Så er det nemt for dig at vælge lige netop den madras, der passer til dine behov.

Inden du vælger din næste nye skummadras, er det vigtigt at være opmærksom på netop dine behov. Hvis du nøje overvejer skumtypen, størrelsen og kvaliteten, er du godt på vej til at finde den skummadras, der skal give dig den bedste nattesøvn fremover.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.