Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
4 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Skummadras 120×200

Vi sover en tredjedel af vores liv. Derfor er det meget vigtigt, hvordan vi ligger, når vi sover. Det er vigtigt med en god seng og en god madras, der giver dig den helt rigtige støtte. Denne støtte kan du få med en skummadras. En skummadras kan både bruges som selve sengen, eller den kan kombineres med en springmadras eller boxmadras. Det essentielle er, at en skummadras kan være med til at give dig en endnu bedre søvn.

Hvorfor vælge en skummadras 120×200?

En skummadras 120×200 kan bruges af dig, der gerne vil have en seng, der er større end en enkeltmandsseng, men som ikke fylder lige så meget som en dobbeltseng. Hvis du får en skummadras på 120×200 centimeter, er du sikker på, at du ikke kommer til at gå på kompromis med kvaliteten og støtten, selvom du vælger en forholdsvis lille seng. Med en skummadras får du nemlig mange nyttige fordele.

En af fordelene ved en skummadras er blandt andet, at du får optimal støtte, når du skal sove. Skummet, som skummadrassen er bygget op af, er med til at forme madrassen efter din krop. På den måde får du støtte på de mest udsatte steder. De steder, hvor kroppen er tungest, bliver altså formet med madrassen.

En anden fordel ved skummadrassen er, at den er allergivenlig. Det er den, fordi madrassen ikke absorberer støv, ligesom man ofte ser det ved andre madrasser. Derfor er en skummadras også ideel, hvis du er allergiker. Fordi madrassen samler mindre støv, får du også en sundere søvn og et renere sengemiljø.

Kombiner skummadrassen, eller brug den alene

Du kan både bruge skummadrassen alene i en sengeramme og som en del af en kombination med en eller flere andre typer af madrasser. Skummadrassen er i sig selv en god madras, og i princippet behøver du ikke mere end den. Men nogle kombinerer også skummadrassen med eksempelvis en springmadras eller en boxmadras. Så får du også nogle af funktionerne derfra.

Både spring- og boxmadrassen kan være med til at skabe en fasthed, og hvis du samler alle tre dele, får du en kontinentalseng. Her skal du bruge skummadrassen som topmadras, da det er den, der giver den bedste støtte og former sig efter kroppen.

Find den perfekte skummadras hos Sov-bedre.dk

Vi har hos Sov-bedre.dk samlet et stort udvalg af lækre skummadrasser i mange forskellige størrelser, skumtyper, tykkelser, mærker og priser. Så kan du nemt finde lige netop den madras, der passer bedst til dine behov. Inden du vælger skummadrassen, skal du overveje alle disse faktorer, så du får den seng, der passer bedst til dig og din krop.

Du kan for eksempel overveje, om du ofte har det varmt om natten, eller om du har problemer med lænden. Disse to problematikker kan nemlig forbedres ved henholdsvis at vælge en skummadras med latex eller en skummadras med memory-skum.

Du skal selvfølgelig også finde ud af, om det er en 120×200 centimeter madras, som passer bedst til dig, eller om du skal have en større dobbeltseng med en 180×200 skummadras. Sørg derfor for at gennemtænkte disse faktorer, inden du køber skummadrassen, så du får den bedst mulige seng i forhold til dig.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.