Madrasser med memory skum

Vi har her på siden samlet madrasser med memoryskum, som er blandt nogle af de mest populære hos udvalgte anerkendte online forhandlere. Find din favorit til en god pris.

Emma Madras

Emma Madrassen er en yderst komfortabel madras, som giver dig de optimale forudsætninger for en god nattesøvn. En eksklusiv, men samtidig prisvenlig madras, hvor det midterste lag består af viskoelastisk memoryskum. Den fås i alle størrelser.

✅ Levering
5-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Topmadrasser med memoryskum

Se udvalget

Når du vælger en skummadras med en kerne af memory skum, er du garanteret en yderst god og solid madras, som især er velegnet til børnesenge. Memory skum er også bedre kendt som viskoelastik skum, og dette materiale har en helt masse fantastiske egenskaber, hvoriblandt det bl.a. kan være med til at gøre dit barns nattesøvn markant bedre.

Få et spændende og stort udvalg af madrasser med memory skum

Det smarte ved memory skum er nemlig, at det tilpasser sig efter netop din kropsvægt ud fra den varme, kroppen afgiver. Det vil altså helt konkret sige, at du vil synke længere ned i madrassen de steder, der belaster den mest. Det er som regel steder som dine hofter og dine skuldre, og på den måde sørger madrassen simpelthen for, at du altid har en helt lige rygsøjle, mens du sover, og det giver dermed din krop den optimale komfort samt den allerbedste støtte.

Særligt godt til babysengen

Det er som sagt særligt til børne- eller babysengen, at memory skum vil være det perfekte valg, i og med at skummet sørger for at tilpasse sig efter dit barns krop. På den måde vil det altid ligge behageligt og komfortabelt, uanset liggestillingen. Du bør dog i forbindelse med dette være opmærksom på, at dit barn ikke får det for varmt, når han eller hun sover, hvilket ofte kan være problemet med skummadrasser.

Såfremt det er tilfældet, kan vi ikke anbefale memory skum, men i stedet en topmadras i latex, da latex har en kølende effekt. Er du i tvivl om, hvilken type madras du bør vælge – samt hvilket materiale du bør gå efter – kan du vælge at tage kontakt til os, da vores kompetente medarbejdere altid sidder klar til at give dig professionel vejledning samt rådgivning.

Få den rette støtte til din krop med memory skum

Der er ingen tvivl om, at memory skum er blevet utroligt populært blandt danskerne i løbet af de seneste par år, i og med at skummet som sagt giver dig den helt rette støtte og komfort til kroppens mest udsatte områder, såsom dine skuldre, din nakke samt din lænd.

Det smarte ved memory skum er nemlig, at varmen og trykket fra din krop gør, at skummet former sig efter netop dine bevægelser, når du sover, og du vil dermed opnå en langt bedre komfort.

Memory skum er således at foretrække, såfremt du søger en trykaflastende madras, og herudover er den især det oplagte valg for personer, der lider af gigt, eller som har trykskader. Gå på opdagelse lige her på siden og find lige akkurat den skummadras med en kerne af memory skum, som du er på udkig efter. F.eks. en topmadras med memoryskum. Med vores store udvalg vil du med garanti kunne finde det, du søger, og ellers kan du altid tage kontakt til os, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning for dig.