Billig skummadras

Her er de mest populære og billige skummadrasser.

Emma-Madras

En madras til alle senge. Emma er en eksklusiv og prisvenlig madras, som kan fås i alle størrelser. Dermed vil du helt sikkert kunne finde en passende madras til din seng. Materialet har luftporer, hvilket betyder, at madrassen er åndbar og forbliver afkølet hele natten.

✅ Levering 10-15 dage

✅ Returret 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Mayan Latex

100% organisk og CO2 neutral. Madrassen formes indvendigt og ud. Det betyder, at madrassen opnår en speciel cellestruktur, der er mere elastisk.

✅ Levering 12-20 dage

✅ Returret 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Cloud Silver

En lækker og billig skummadras. Den er opbygget af komfortskum. Derudover får du en indbygget topmadras bestående af 4 cm memoryskum.

✅ Levering 1-2 dage

✅ Returret 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Latex AEGIS

En af de største fordele ved Latex AEGIS-madrassen er, at madrassen tilpasser sig med det samme, du bevæger dig.

✅ Levering 20-30 dage

✅ Returret 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Foam Lux

Med Foam Lux får du en lækker madras til en rigtig god pris. Den kommer med en 12 cm tyk kerne bestående af 100 % komfortskum.

✅ Levering 3-4 uger

✅ Returret 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Billig skummadras – Find billige skummadrasser hos førende forhandlere

En skummadras er smart, eftersom den er funktionel og har mange egenskaber. Først og fremmest skal det nævnes, at skummet i madrassen gør, at du ikke bliver vækket, blot fordi vedkommende ved siden af sig flytter på sig, i og med at skum absorberer alle bevægelser, og den er således rigtig smart, såfremt man ligger to på den.

Herudover giver den desuden støtte til den enkelte, i og med at den former sig specifikt efter den krop, der ligger på den. Det er især en god ting for dig, der har tendens til at have smerter i ryggen, lænden eller skuldrene.

En skummadras giver således den helt rette støtte, som du har brug for på de mest udsatte steder på kroppen, og du kan her på siden se vores store udvalg af billige skummadrasser i høj kvalitet. Vi tilbyder madrasser i alle størrelser fra de førende mærker på markedet netop nu, så du med garanti vil kunne finde lige akkurat den madras, du er på udkig efter – og så til en yderst fordelagtig pris naturligvis.

Vælg imellem memory skum eller latex

Når det kommer til skummadrasser, kan du enten vælge at investere i den type, der indeholder latex, eller dem med memory skum. Der er rigtig mange danskere, der af åbenlyse årsager ikke kender til forskellen mellem disse to materialer, men det er vigtigt, da det er essentielt, at du sørger for at vælge det, der passer bedst til dig og dine sovevaner.

En skummadras med en kerne af memory skum er uden tvivl at foretrække, såfremt du har brug for ekstra støtte til din lænd, din nakke eller dine skuldre. Derimod er latex det oplagte valg for dig, der ofte får det meget varmt, mens du sover, eftersom latex har en kølende effekt på kroppen. Herudover skal det nævnes, at en skummadras under alle omstændigheder er særligt godt for dig, der er allergiker, eftersom den ikke samler støv, og den giver således et rigtig godt indeklima, og du får derved en langt sundere søvn.

Funktionel skummadras til en god pris

Her på siden finder du som sagt et bredt og spændende udvalg af skummadrasser til rigtig gode priser, og det er således bare med at gå på opdagelse, så du kan blive inspireret af de mange komfortable og bløde madrasser. Det er nemlig vigtigt, at du har en yderst behagelig seng, da du dermed opnår en god nattesøvn, som yderligere kan være med til at forbedre din livskvalitet markant.

Det er derfor vigtigt, at du ikke blot vælger det første og det bedste, men at du i stedet sørger for at finde en madras, der passer til lige netop dine behov. Det er i forbindelse med dette vigtigt at gøre op med sig selv, hvad madrassen egentlig skal bruges til – om det er til gæster, til sommerhuset, til børneværelset eller noget helt fjerde – men her er skummadrassen et rigtig godt valg, eftersom den har utroligt mange funktioner. Du finder med garanti din nye skummadras lige her på siden fra en af landets førende mærker til en god pris.