Billig skummadras

Skummadras Latex AEGIS

Denne flotte skummadras er produceret i Europa og er AEGIS behandlet, som er et antibakterielt og allergivenligt betræk. Skummadrassen indeholder hele 7 komfortzoner og man har mulighden for at vælge mellem 2 fastheder .- medium og fast. Har en kernehøjde på 20 cm med betræk.

Levering:
5-7 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Billig skummadras 90x200 cm

Med denne skummadras får man en fremragende og omfattende støtte. Latex-madrasser yder en elastisk støtte og skubber igen når du vender dig.

Levering: 5-7 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Skummadras latex AEGIS 120x200

Stor og billig skummadras med hele 7 komfortzoner, der sikrer den mest optimale komfort og støtte. Fås i flere forskellige størrelser.

Levering: 5-7 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Billig skummadras

Find billige skummadrasser fra de førende mærker på markedet her

En skummadras er smart, eftersom den er funktionel og har mange egenskaber. Først og fremmest skal det nævnes, at skummet i madrassen gør, at du ikke bliver vækket, blot fordi vedkommende ved siden af sig flytter på sig, i og med at skum absorberer alle bevægelser, og den er således rigtig smart, såfremt man ligger to på den. Herudover giver den desuden støtte til den enkelte, i og med at den former sig specifikt efter den krop, der ligger på den. Det er især en god ting for dig, der har tendens til at have smerter i ryggen, lænden eller skuldrene.

En skummadras giver således den helt rette støtte, som du har brug for på de mest udsatte steder på kroppen, og du kan her på siden se vores store udvalg af billige skummadrasser i høj kvalitet. Vi tilbyder madrasser i alle størrelser fra de førende mærker på markedet netop nu, så du med garanti vil kunne finde lige akkurat den madras, du er på udkig efter – og så til en yderst fordelagtig pris naturligvis.

Vælg imellem memory skum eller latex

Når det kommer til skummadrasser, kan du enten vælge at investere i den type, der indeholder latex, eller dem med memory skum. Der er rigtig mange danskere, der af åbenlyse årsager ikke kender til forskellen mellem disse to materialer, men det er vigtigt, da det er essentielt, at du sørger for at vælge det, der passer bedst til dig og dine sovevaner.

En skummadras med en kerne af memory skum er uden tvivl at foretrække, såfremt du har brug for ekstra støtte til din lænd, din nakke eller dine skuldre. Derimod er latex det oplagte valg for dig, der ofte får det meget varmt, mens du sover, eftersom latex har en kølende effekt på kroppen. Herudover skal det nævnes, at en skummadras under alle omstændigheder er særligt godt for dig, der er allergiker, eftersom den ikke samler støv, og den giver således et rigtig godt indeklima, og du får derved en langt sundere søvn.

Funktionel skummadras til en god pris

Her på siden finder du som sagt et bredt og spændende udvalg af skummadrasser til rigtig gode priser, og det er således bare med at gå på opdagelse, så du kan blive inspireret af de mange komfortable og bløde madrasser. Det er nemlig vigtigt, at du har en yderst behagelig seng, da du dermed opnår en god nattesøvn, som yderligere kan være med til at forbedre din livskvalitet markant.

Det er derfor vigtigt, at du ikke blot vælger det første og det bedste, men at du i stedet sørger for at finde en madras, der passer til lige netop dine behov. Det er i forbindelse med dette vigtigt at gøre op med sig selv, hvad madrassen egentlig skal bruges til – om det er til gæster, til sommerhuset, til børneværelset eller noget helt fjerde – men her er skummadrassen et rigtig godt valg, eftersom den har utroligt mange funktioner. Du finder med garanti din nye skummadras lige her på siden fra en af landets førende mærker til en god pris.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »