Find den bedste skummadras

Find en skummadras til dit behov blandt nogle af de mest populære modeller hos udvalgte anerkendte forhandlere nedenfor.

Emma Original

Her får du en formidabel madras som tilpasser sig til din krop. Den fordeler tryk og vægt ligeligt for at sikre optimal komfort. Det innovative betræk har ikke kun et moderne og stilfuldt design, men absorberer overskydende varme og giver en kølig fornemmelse.

✅ Levering
5-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Mayan Latex

Hvad enten du ønsker at gøre noget for miljøet eller din egen søvnkvalitet, er dette et godt valg. Den er 100 % organisk og CO2 neutral.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Cloud Silver

Denne skummadras er opbygget med en solid og forholdsvis fast skumkerne af komfortskum. Du får desuden en indbygget memoryskum topmadras.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Tempur Prima CT

Denne feste madras, former sig efter din krop. Den er lavet med Cool Touch-teknologi, som sørger for at holde en behagelig kropstemperatur om natten.

✅ Levering
4-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Visco Superior

En kvalitetsmadras til sengeramme, kontinentalseng eller elevationsseng. Den er inddelt i forskellige lag, der sikrer dig den helt rigtige komfort.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Unikka Antaris

Klassisk koldskumsmadras med komfortudskæringer og god ventilation der sikrer optimal nattesøvn. Består af 16 cm bæreskum og vaskbart betræk.

✅ Levering
5-7 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

SPA I Pocket

Denne madrassen giver super god sovekomfort. Den kommer med både en sommer- og vinterside, o har indbygget 3D-net, som sikrer fri luftcirkulation.

✅ Levering
3-5 uger

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Skummadras 80x200

Se udvalget

Skummadras 90x200

Se udvalget

Skummadras 120x200

Se udvalget

Skummadras 140x200

Se udvalget

Skummadras 160x200

Se udvalget

Skummadras 180x200

Se udvalget

Billig skummadras

Se udvalget

Skummadras efter mål

Se udvalget

Memory skum

Se udvalget

Skummadrasser

Om du er i campingvognen, sommerhuset eller i hjemmet, er det vigtigt, at du har en behagelig seng. En god nats søvn forbedrer din livskvalitet – og hvis du ikke har en god madras, er din søvnkvalitet højst sandsynlig ikke optimal. Du skal ikke gå på kompromis med din madras – hverken i hjemmet, i sommerhuset eller i campingvognen. Madrassen danner på mange måder grundlag for, hvordan du sover om natten. Du skal have en madras, der passer til dine behov, så du ikke bliver udsat for unødigt tryk om natten. En skummadras er en madras med mange anvendelsesmuligheder – og derfor vælger flere at købe en skummadras, når der skal købes ny seng.

Hvad skal madrassen bruges til?

Inden du køber en madras – uanset hvilken madras – skal du overveje, hvad den skal bruges til. Skal den bruges til gæstesengen? Til sommerhuset? Til campingvognen? Som supplement til sengen? En skummadras har mange anvendelsesmuligheder – den kan ligge på en lamelbund, i en sengeramme eller ovenpå andre madrasser. Derfor vælger mange også en skummadras til gæstesengen eller sommerhuset.

Kvaliteten på madrassen afhænger ligeledes af, hvad du skal bruge madrassen til. Kvaliteten har især betydning for holdbarheden og levetiden på madrassen – hvorfor det er en god ide at vælge en madras af god kvalitet, hvis den skal bruges til dagligt brug.

Skummadrassens egenskaber

Skummadrassen har mange egenskaber – men dens primære egenskab er, at den giver optimal støtte. Den former sig efter kroppen, hvilket især kan gavne din nattesøvn, hvis du har rygproblemer. Det, at skummadrassen giver individuel støtte, er en dejlig egenskab, hvis du deler dobbeltseng med en, der bevæger sig meget om natten. Skummet absorberer bevægelser, og du vil derfor ikke blive vækket ved, at madrassen gynger, fordi din sengekammerat bevæger sig. Se f.eks. Emma Madras, som er har specialiseret sig i skummadrasser.

Du kan købe skummadrasser med en kerne af memory skum eller latex. Latex virker kølende, hvis du har tendens til at få det varmt om natten, fordi latex ikke absorberer varmen fra din krop. Memory skum giver mere støtte til de varme områder, som ofte er nakke, skuldre og lænd.

En skummadras er bygget op af ét massivt eller et delt lag skum, hvilket gør madrassen fleksibel. Det betyder også, at skummadrassen er optimal, hvis du har en elevationsseng. Den fleksible madras kan nemlig bøje sig ligesom sengen.

Allergivenlig

En skummadras er god, hvis du har allergi. Den kan vendes, hvilket betyder, at den kan få luft fra begge sider. Det har betydning for, hvordan madrassen absorberer fugten fra kroppen. Skummadrassen samler ligeledes heller ikke støv. Den sikrer altså et godt sengeklima, hvilket sikrer dig en bedre søvnkvalitet.

Det, at sengen kan vendes, gør, at den er langtidsholdbar. Hvis du vender sengen jævnligt, vil den blive luftet fra hver side, og madrassen vil derfor ikke skulle udskiftes, lige så ofte som en boxmadras eksempelvis skal. Hvis du vil forlænge sengens holdbarhed yderligere, kan du vælge at lægge en topmadras ovenpå skummadrassen. En topmadras har aftageligt betræk, som er nemt at tage af og vaske.