Madras til juniorseng

Essential

Essential er fra Dreamsafe og kommer med et åndbart lag med en luftig 3D-struktur, som giver en øget komfort om natten. Dette gør madrassen super hygiejnisk og ideel til børn med allergi. Fantastisk til lejlighedsvise små uheld - da betrækket kan vaskes i 60 grader.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
365 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kaxholmens Helsemadras

En lækker og yders solid madras til en rigtig god pris. Det er inkl. en topmadras, så dit barn kommer til at sove ekstra godt med denne madras.

✅ Levering
4-10 dage

✅ Returret
365 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Linea By Leander

Denne madras er en luksusmadras takket være det trykaflastende koldskum. Her vil dit barn uden tvivl komme i den syvende himmel.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
365 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Flexa Basic

Denne lækre skummadras giver dig hele 12 cm i højden. Et indbygget toplag giver en fleksibel madras, der tilpasser sig efter kroppens bevægelser.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Comfort

Med Comfort Madras får du en supergod luksus madras med en skumkerne og et indhold af hør og uld. Den er samtidig også vendbar.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Madras til juniorseng – Lad børnene sove sødt hele natten

En seng er altid en god men dyr investering. Dette gælder også for juniorsenge, især når du skal finde en madras til juniorseng. Når det kommer til madras til juniorseng, er det rigtig vigtigt, at sengen passer til dit barn, både hvad angår blødhed eller fasthed og størrelse. Ligesom med senge til voksne, er det vigtigt at den udvalgte madras til juniorseng er komfortabel for barnet – også selvom den måske skal udskiftes hurtigere grundet vokseværk.

De fleste forældre vil jo gerne give deres barn en juniorseng, som passer til barnets personlighed. Derfor lægger mange fokus på de sjove, søde eller spændende motiver og karakterer, som man kan få på selve sengerammen. Juniorsenge kan købes med prinsesser, superhelte, søde smådyr og farlige dinosaurer på, og det skal der absolut også være plads til. Det er blot vigtigt, at man husker at vælge den madras til juniorseng, som ens barn skal sove på, med omhu.

En madras til juniorseng er en investering i dit barns velbefindende

Hvis dit barns fødder er ved at falde ud ved fodenden, er det på tide at få købt en ny seng til ham eller hende. Der findes heldigvis flere sengestel, som kan ændres i længde, så sengen kan vokse med barnet.

Dog findes der desværre ikke udtrækkelige madrasser, så det er vigtigt, at hver enkelt madras dit barn bruger i løbet af deres barndom er god for dem. En dårlig madras kan føre til ømhed i kroppen, især fordi dit barn vokser konstant. Dette betyder ikke, at du behøver købe dem en madras til voksne. En madras til juniorseng af ordentlig kvalitet og fra en god forhandler er skabt specifikt til børn.

Mange madrasser til juniorseng er af typen springmadras. Dette er en af de tyndere modeller af madras, og den er fleksibel og god til at give støtte til voksende led. En anden, populær type madras til juniorseng er skummadrassen. En skummadras har typisk højere fasthed end en springmadras, hvilket giver et mere fast underlag for dit barn i løbet af natten.

Madras til juniorseng 70 x 160 cm – juniorseng til store børn

Foruden type af madras er det selvfølgelig også vigtigt, at madrassen passer til dit barns størrelse. Langt de fleste voksne behøver en madras der er 200 cm lang, men så lang en seng kan optage plads på børneværelset, som barn (og forælder) nok hellere vil bruge på plads til at lege eller opbevare legetøj. Derfor er en madras til juniorseng på eksempelvis 70×160 ideel til store børn. Når du ser et madrasmål, viser første tal hvor bred madrassen er, og det andet tal hvor lang madrassen er.

Hvis du gerne vil have, at dit barn skal du kunne bruge den samme seng i længere tid, kan du allerede fra barnet er mindre investere i en madras til juniorseng på 70×160 cm. Det er desuden også muligt at finde madrasser til juniorseng i denne størrelse, hvor man får et ekstra stykke madras med på 40 cm. Når barnet er vokset sig længere end de 160 cm, kan man altså sætte dette ekstra stykke på i fodenden, og så har man en fuld madras på 70×200 cm.

Madras til juniorseng 70 x 140 cm – juniorseng til små børn

For nogle børn kan en seng, der er for lang til dem, skabe utryghed, når det er sengetid. Der er en madras til juniorseng på 70×140 cm ideel, da denne vil passe dit barns højde bedre, når barnet er mellem 4 og 10. Dog kan en madras til juniorseng på 70×140 cm virke som et dårligt køb for mange forældre, da barnet kan vokse ud af madrassen på mindre end 3 år.

Her er det heldigvis også muligt at finde en madras til juniorseng, som har flere dele, der kan lægges til som barnet vokser. Da en madras bør udskiftes med 10 års mellemrum, kan en madras til juniorseng med udtræk og ekstra madrasdele altså sagtens holde hele barndommen, hvis den selvfølgelig bliver passet på af både forældre og børn.

Hvilken juniorseng er bedst til mit barn?

Komfort i løbet af natten er ekstremt vigtigt for dit barns koncentrationsevne, livsglæde og fysiske velvære. Derfor er det også vigtigt at du lytter til barnet, når det kommer til valg af madras til juniorseng. Hvis barnet fortæller, at de har besvær med at falde i søvn, fordi madrassen er for hård, kan du enten købe en topmadras eller en ny, blødere madras til juniorsengen.

Som udgangspunkt, når du skal finde den første madras til juniorseng til dit barn, kan du holde øje med madrassens kerne og ydre fasthed. Den optimale madras er hård indeni for optimal støtte, men blød i de yderste lag for højere komfort. Madrassen passer selvfølgelig også til barnets højde.

En madras til juniorseng på 70×120, som anses for den mindste juniorseng, vil passe til et barn, der er mellem 2 og 6 år. En madras til juniorseng på 70×140 vil passe til et barn, der er mellem 4 og 10 år gammel. En madras til juniorseng på 70×160 cm vil passe til et barn, der er mellem 8 og 12 år gammel. Alt efter vokseværk og forventet højde på barnet, når det er fuldvoksent, kan man herefter skifte til en voksenmadras.

Der findes også særlige forhold, som en madras til juniorseng tager hensyn til. Hvis dit barn eksempelvis stadig har besvær med at holde sig tør om natten, findes der madrasser til juniorsenge, som er tilpasset eventuelle uheld. Det er også muligt at tilkøbe vandtætte lagner eller topmadrasser, så der ikke følger slemme skader, hvis uheldet endelig er ude.

Billig juniorseng med kvalitet i højsædet

Den bedste juniorseng er selvfølgelig også god ved forældrenes pengepung. Der findes flere producenter, der har lavet udtrækssenge, som gør det nemmere at spare lidt penge. Disse udtrækssenge går typisk fra 140 til 200 cm, og du kan som oftest købe madrasser, hvortil der hører ekstra stykker madras, som gør det muligt at genbruge samme madras indtil barnet er fuldt eller delvist udvokset.

Generelt er madras til juniorseng en af de billigere investeringer, du kommer til at støde på. Madrasser til voksne, såsom boxmadrasser og kontinentalsenge, er noget af det dyreste på markedet, og til sammenligning kan en madras til juniorseng af god kvalitet komme helt ned til en tiendedel af prisen for en voksenmadras.