Luftmadras

Outwell Flock Excellent Double

Denne luftmadras er en perfekt dobbeltmadras størrelse, hvor to personer lige kan ligge. Den kan også bruges som en ekstra bred enkeltmadras. Længden på 200 cm gør at de fleste kan ligge på den uden at fødderne stikker ud. Den fylder meget lidt når den er foldet sammen, og du kan derfor nemt opbevare den. Der følger en smart taske med til transportering af madrassen.

✅ Levering
3-7 dage

✅ Returret
365 dage

✅ Størrelse
200x135x30 cm

Coleman luftmadras DuraRest

Du kan med Coleman DuraRest sagtens få en god nats søvn, hvad enten du eksempelvis har overnatende gæster eller er på camping.

✅ Levering 1-2 dage

✅ Retur 14 dage

✅ Størrelse 198x137x22 cm

Bestway Tritech

Denne luftmadras fra Bestway passer til en enkelt person. Den er produceret i et meget robust materiale, så den holder godt.

✅ Levering 1-5 dage

✅ Retur 14 dage

✅ Størrelse 191x97x36 cm

Outwell Flock Excellent Single

Denne luftmadras har fået rigtigt gode anmeldelser, og er yderst populær. Her får du en solid luftmadras, som holder mange år frem.

✅ Levering 1-3 dage

✅ Retur 365 dage

✅ Størrelse 200x80x30 cm

Outwell Flock Superior Double

Denne Outwell luftmadras er behagelig og passer både til overnattende gæster og med på farten. Den indbyggede pumpe, gør det let at puste den op.

✅ Levering 3-7 dage

✅ Retur 365 dage

✅ Størrelse 195x160x45 cm

Skal du på camping? På festival? Eller mangler du bare en gæsteseng, der ikke fylder så meget? Så skal du overveje, om en luftmadras ikke er det, du leder efter. En luftmadras er nyttig, fordi den kan bruges på så mange forskellige steder – både ude og hjemme.. Luftmadrasser fås i alverdens former, farver og størrelser, og du har derfor rig mulighed for at finde en luftmadras, der passer til lige netop det, du skal bruge den til.

En oppustelig seng

En luftmadras er virkelig smart, fordi den er oppustelig. Det betyder, at en stor luftmadras med plads til flere personer faktisk kan fylde ganske lidt, når den ikke er fyldt op med luft. Det gør luftmadrassen meget alsidig: Du kan have den med dig overalt, uden du behøver at have en dobbeltseng over skulderen. En luftmadras giver dig enormt meget frihed; hvis du skal på en spontan tur – for eksempel på festival eller camping – kan du blot smide luftmadrassen bag i bilen eller bag på cyklen. Med en luftmadras har du altså altid et sted at sove.

Fordi luftmadrassen ikke fylder meget, når den ikke er pustet op, vælger mange at købe en luftmadras og bruge den som gæsteseng – for det er da smart, at du kan have din gæsteseng liggende i et skab, når du ikke har gæster.

Inden du køber en luftmadras

Inden du køber en luftmadras, er der flere ting, du skal overveje. Hvor ofte skal luftmadrassen bruges? Hvad skal den bruges til? Og hvor mange skal sove på den?

Hvis du skal bruge din luftmadras ofte, er det en god idé at købe en, der er af god kvalitet. Vi har alle prøvet det – at falde i søvn på en oppustet luftmadras og vågne på en flad. Med en luftmadras i god kvalitet, er du sikker på, den holder til mere, og du skal således ikke ud for at købe en ny luftmadras, hver gang du har brugt den.

Hvad luftmadrassen skal bruges til, er vigtigt i forhold til flere ting. Skal du bruge luftmadrassen på en festival, skal du overveje, hvor mange penge du vil betale for den – måske bliver den alligevel blot efterladt eller stjålet. Du skal ligeledes overveje, om du skal have en selvoppustelig luftmadras, eller en luftmadras du skal puste op med en pumpe.

Størrelsen på luftmadrassen afhænger af, hvor mange der skal sove på den – eller hvor meget du breder dig om natten. Ligeledes kan du overveje, om du vil have en høj eller lav luftmadras. På en lav luftmadras, ligger du selvsagt tættere på jorden – og det er derfor ofte koldere at ligge på en lav luftmadras, ligesom den ikke er ligeså komfortabel.

Det er ikke anbefalelsesværdigt, at du bruger en luftmadras som hverdagsseng – en luftmadras er lavet til at sove på i kortere perioder ad gangen, da den ikke er tilpasset din krop ligesom andre madrasser. Hvis du leder efter en hverdagsseng, kan du i stedet kigge på vores mange kontinentalsenge eller boxmadrasser.