Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Foldemadras – Til søvn og leg

Familier med børn ved, hvor meget leg der foregår på gulvet – og hvor hårdt og irriterende det kan være at skulle lege med, når der ikke er et sted, hvor der kan slappes af. Med en foldemadras får du sådan et sted – et sted du kan slappe af, mens du bruger tid med dine børn.

En foldemadras til leg

Bruger du meget tid på at sidde på gulvet og lege med dine børn, ved du, at det kan være anstrengende. Med en foldemadras kan du sidde på madrassen, mens du leger med dine børn – ligesom dine børn kan sidde på den, når de leger. Det er mere komfortabelt, og det er sundere for knæene – som børnene ofte sidder på.

Nyder du at læse bøger eller lignende, er foldemadrassen også ideel til dette. En foldemadras kan bruges som et slags helle, hvorpå der kan slappes af og kobles fra med en bog eller en film på computeren. En foldemadras kan også bruges til at bygge huler med, fordi den kan foldes i en ”trekant” på gulvet, hvor der så kan lægges et tæppe over. Huler indbyder til hygge og afslapning – og en foldemadras er altså også god til netop dette.

Er dine børn til lidt vildere lege, kan foldemadrassen også bruges til det. En foldemadras kan bruges som rutsjebane – eller den kan bruges til at lave en tumlebane. Kun fantasien sætter grænser!

Kort sagt er foldemadrassen altså perfekt til leg – både for børn og voksne.

En foldemadras til søvn

En foldemadras kan ikke kun bruges til leg – den kan også bruges til at sove på. Mange bruger en foldemadras som gæsteseng, fordi den er god at sove på i forhold til andre alternativer som tynde luftmadrasser eller liggeunderlag. Udover at være god at ligge på, kan en foldemadras foldes sammen, så den ikke fylder meget. Således kan du altså pakke madrassen væk, når den ikke bliver brugt.

Foldemadrasser fås i flere forskellige størrelser og former – de mest gængse er den brede og den smalle foldemadras. Hvilken størrelse, du skal vælge, afhænger af, hvor meget plads du har, og hvad madrassen skal bruges til. Skal madrassen bruges udelukkende til at lege på, kan en smal foldemadras være stor nok, mens en smal foldemadras ikke er stor nok, hvis der skal ligge mere end én på madrassen.

Foldemadrasser har typisk en lang levetid, fordi de er lavet i kvalitetsmateriale, der er slidstærkt. Det betyder, at der er massevis af timers leg på en foldemadras – og mange gode timers søvn. Hvis du vil have foldemadrassen til at holde endnu længere, kan du putte et lagen om den. Du kan ligeledes med fordel lægge en topmadras oven på madrassen, hvis du vil have en lidt tykkere og mere modstandsdygtig madras.

Forfatter