Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
29 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Boxmadras 90×200 cm

Boxmadrasser er et populært valg blandt danskerne. Dette er især fordi, du får en rigtig god seng, som du ofte kan få til en overkommelig pris. Elevationssenge og kontinentalsenge er dyre sengetyper, så hvis du ikke behøver alle de funktioner, der kommer med sådanne senge, vil en boxmadras være et rigtig godt alternativ. Du kan få boxmadrasser i rigtig mange forskellige størrelser, farver og designs hos vores forskellige forhandlere. Det betyder, at der er rigtig gode chancer for, at du kan finde en model i en størrelse, farve og i et design, der passer helt optimalt til dig og dine behov.

Forskellige forhandlere

Blandt andet hos forhandleren Bedre Nætter kan du finde boxmadrasser til rigtig gode priser. Det kan du fordi, de har specialiseret sig i at sælge senge online, og derved sparer de en masse penge ved ikke at have udgifter til fysiske butikker, og netop dette kommer kunderne til gode. Også hos NordicDream.dkSengefabriksudsalg.dk eller Sengetid.dk kan du finde modeller til en rigtig god pris.

Flere af vores andre forhandlere sælger også bomxmadrasser, og nogle gange har disse forhandlere udsalg eller varer på tilbud. Derfor kan det være en god idé at holde øje med de forskellige forhandlere og deres hjemmeside, da du på denne måde kan være heldig at finde en boxmadras til en god pris.

Hvis du vil kigge nærmere på nogle konkrete modeller fra vores forskellige forhandlere, kan du med fordel læse vores boxmadras test, hvor du kan læse mere om nogle af de forskellige modeller på markedet.

Få flere forskellige størrelser

Du kan som før nævnt få flere forskellige størrelser af boxmadrasser. En af disse størrelser er en boxmadras 90×200 cm. Denne størrelse kan betegnes som en enkeltmandsseng, og det er en meget populær størrelse.

Den er lige lidt bredere end en 80×200 boxmadras, og det er der mange, der ser som en fordel. Fordi det er en enkeltmandseng, vil denne model være et rigtig godt valg til dig, der sover alene, eller hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed.

Dog kan størrelsen her også være et godt valg til parret, der ønsker at sætte to af disse modeller sammen til en stor dobbeltseng. Det er en stor fordel for parret, det godt kan lide at sove på hver sin madras og dermed ikke blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten. Størrelsen vil også være et rigtig godt valg til børneværelset.

Vigtigheden af en topmadras

En boxmadras består som udgangspunkt kun af den ene madras og ikke hverken springmadras eller topmadras. Hos nogle forhandlere kan du være heldig at få en topmadras med i købet, men hos flere forhandlere er dette noget, du selv skal købe med til sengen. Det bliver anbefalet, at man køber en topmadras med, da dette vil øge komfortniveauet væsentligt, og du vil derved opnå en bedre nattesøvn.

En topmadras er også med til at øge boxmadrassens levetid, og dette er endnu en stor fordel ved en topmadras. Når du skal vælge den rigtige topmadras, kan du som regel vælge mellem en celcius topmadras eller en latex topmadras.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.