Boxmadras 90×200

Find din favorit boxmadras blandt de mest populære hos udvalgte, store og anerkendte forhandlere.

Venus

Venus er den mest solgte seng hos Bedre Nætter, og har fået yderst gode anmeldelser af brugerne. Her kan du være ganske sikker på at få en kvalitetetsseng, der opfylder alle krav du måtte have til en boksmadras.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur Boxmadras

Signatur er fra brandet Norhland, og er dansk design og nordisk komfort i højeste kvalitet. En rigtig god boksmadras, som du kan få til en ganske overkommelig pris.

✅ Levering
20-35 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Saga Fjäll

Denne boxmadras er til dig, der ikke vil gå på kompromis med din søvn. Den kommer med en springmadras med 5 komfortzoner for sublim liggekomfort.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Levering
Gratis

Nordkap

Med Nordkap får du alt hvad du skal bruge i en god og billig boxmadras. De 5 komfortzoner sikrer optimal støtte og komfort.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses

Her får du en boxmadras, som er sammensat af specialister, med tanke på at skabe de bedste forudsætninger for en god nattesøvn.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige Eksklusiv boxmadras

En lækker boxmadras med medfølgende topmadras af ventilerende cooltex skum og betræk af Norhland eksklusiv møbelstof. En simpel og komfortabel seng.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Trondheim

Med Trondheim får du en danskproduceret boxmadras som er udarbejdet i kvalitetsmaterialer fra top til bund. En elegangt boxmadras.

✅ Levering
4-6 uger

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

MasterBed Standard Air40

Her får du en god og flot boxmadras i et flot, tidløst dansk design. Den består af et særligt slidstærkt og smudsafvisende betræk, der fås i flere farver.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nocturne Gold

Dette bud på en boxmadras giver dig to lag fjedre og hele 9 komfortzoner, som giver dig støtte og komfort på dine trykpunkter.

✅ Levering
5-15 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Boxmadras 90×200

Boxmadrasser er et populært valg blandt danskerne. Dette er især fordi, du får en rigtig god seng, som du ofte kan få til en overkommelig pris. Elevationssenge og kontinentalsenge er dyre sengetyper, så hvis du ikke behøver alle de funktioner, der kommer med sådanne senge, vil en boxmadras være et rigtig godt alternativ. Du kan få boxmadrasser i rigtig mange forskellige størrelser, farver og designs hos vores forskellige forhandlere. Det betyder, at der er rigtig gode chancer for, at du kan finde en model i en størrelse, farve og i et design, der passer helt optimalt til dig og dine behov.

Forskellige forhandlere

Blandt andet hos forhandleren Bedre Nætter kan du finde boxmadrasser til rigtig gode priser. Det kan du fordi, de har specialiseret sig i at sælge senge online, og derved sparer de en masse penge ved ikke at have udgifter til fysiske butikker, og netop dette kommer kunderne til gode. Også hos NordicDream.dk, Sengefabriksudsalg.dk eller Sengetid.dk kan du finde modeller til en rigtig god pris.

Flere af vores andre forhandlere sælger også bomxmadrasser, og nogle gange har disse forhandlere udsalg eller varer på tilbud. Derfor kan det være en god idé at holde øje med de forskellige forhandlere og deres hjemmeside, da du på denne måde kan være heldig at finde en boxmadras til en god pris.

Hvis du vil kigge nærmere på nogle konkrete modeller fra vores forskellige forhandlere, kan du med fordel læse vores boxmadras test, hvor du kan læse mere om nogle af de forskellige modeller på markedet.

Få flere forskellige størrelser

Du kan som før nævnt få flere forskellige størrelser af boxmadrasser. En af disse størrelser er en boxmadras 90×200 cm. Denne størrelse kan betegnes som en enkeltmandsseng, og det er en meget populær størrelse.

Den er lige lidt bredere end en 80×200 boxmadras, og det er der mange, der ser som en fordel. Fordi det er en enkeltmandseng, vil denne model være et rigtig godt valg til dig, der sover alene, eller hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed.

Dog kan størrelsen her også være et godt valg til parret, der ønsker at sætte to af disse modeller sammen til en stor dobbeltseng. Det er en stor fordel for parret, det godt kan lide at sove på hver sin madras og dermed ikke blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten. Størrelsen vil også være et rigtig godt valg til børneværelset.

Vigtigheden af en topmadras

En boxmadras består som udgangspunkt kun af den ene madras og ikke hverken springmadras eller topmadras. Hos nogle forhandlere kan du være heldig at få en topmadras med i købet, men hos flere forhandlere er dette noget, du selv skal købe med til sengen. Det bliver anbefalet, at man køber en topmadras med, da dette vil øge komfortniveauet væsentligt, og du vil derved opnå en bedre nattesøvn.

En topmadras er også med til at øge boxmadrassens levetid, og dette er endnu en stor fordel ved en topmadras. Når du skal vælge den rigtige topmadras, kan du som regel vælge mellem en celcius topmadras eller en latex topmadras.