Boxmadras 90x200

Sleepzone boxmadras - Ekstra fast

Her får man en ganske lækker og særdeles forrygende boxmadras i rigtig god kvalitet. Sleepzone boxmadras har 2 lag fjedre bonell/multipocket med hele 5 komfortzoner. Opbygget i en massiv fyrretræsramme med 13 lameller. Der ydes 15 års garanti mod ramme- og fjedrebrud, samt 2 års normal reklamationsret.

Levering:
1-3 uger

Returret:
365 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes ikke

Airpur Mind boxmadras

Utrolig flot og lækker boxmadras som er ventilerende, åndbar og trykaflastende, som er en helt forrygende kombination.

Levering: 2-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Athena Boxmadras - 90x200

Enkel og utrolig elegant boxmadras med 5 komfortzoner og 250 Pocketfjedre pr. m2. 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Boxmadras - Premium

Ganske lækker og komfortabel boxmadras som er produceret i Danmark, der giver en garanti for god kvalitet og ekstraordinær holdbarhed.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Jupiter No. 2 boxmadras

Denne flotte boxmadras anbefales hvis man vejer 95 kilo eller over. Da den er produceret til at give den rette støtte og komfort til den vægtklasse.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Boxmadras 90x200

Boxmadrasser er et populært valg blandt danskerne. Dette er især fordi, du får en rigtig god seng, som du ofte kan få til en overkommelig pris. Elevationssenge og kontinentalsenge er dyre sengetyper, så hvis du ikke behøver alle de funktioner, der kommer med sådanne senge, vil en boxmadras være et rigtig godt alternativ. Du kan få boxmadrasser i rigtig mange forskellige størrelser, farver og designs hos vores forskellige forhandlere. Det betyder, at der er rigtig gode chancer for, at du kan finde en model i en størrelse, farve og i et design, der passer helt optimalt til dig og dine behov.

Forskellige forhandlere
Blandt andet hos vores forhandler Bedre Nætter kan du finde boxmadrasser til rigtig gode priser. Det kan du fordi, de har specialiseret sig i at sælge senge online, og derved sparer de en masse penge ved ikke at have udgifter til fysiske butikker, og netop dette kommer kunderne til gode. Også hos Sengefabriksudsalg.dk kan du finde modeller til en rigtig god pris. Flere af vores andre forhandlere sælger også bomxmadrasser, og nogle gange har disse forhandlere udsalg eller varer på tilbud. Derfor kan det være en god idé at holde øje med de forskellige forhandlere og deres hjemmeside, da du på denne måde kan være heldig at finde en boxmadras til en god pris. Følgende af vores forhandlere har boxmadrasser i størrelsen 90×200: Bedre Nætter, Sengefabriksudsalg, Boboonline, Unoliving, Coop og Lepong. Hvis du vil kigge nærmere på nogle konkrete modeller fra vores forskellige forhandlere, kan du med fordel læse vores boxmadras test, hvor du kan læse mere om nogle af de forskellige modeller på markedet.

Få flere forskellige størrelser
Du kan som før nævnt få flere forskellige størrelser af boxmadrasser. En af disse størrelser er en boxmadras 90×200 cm. Denne størrelse kan betegnes som en enkeltmandsseng, og det er en meget populær størrelse. Den er lige lidt bredere end en 80×200 boxmadras, og det er der mange, der ser som en fordel. Fordi det er en enkeltmandseng, vil denne model være et rigtig godt valg til dig, der sover alene, eller hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed. Dog kan størrelsen her også være et godt valg til parret, der ønsker at sætte to af disse modeller sammen til en stor dobbeltseng. Det er en stor fordel for parret, det godt kan lide at sove på hver sin madras og dermed ikke blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten. Størrelsen vil også være et rigtig godt valg til børneværelset.

Vigtigheden af en topmadras
En boxmadras består som udgangspunkt kun af den ene madras og ikke hverken springmadras eller topmadras. Hos nogle forhandlere kan du være heldig at få en topmadras med i købet, men hos flere forhandlere er dette noget, du selv skal købe med til sengen. Det bliver anbefalet, at man køber en topmadras med, da dette vil øge komfortniveauet væsentligt, og du vil derved opnå en bedre nattesøvn. En topmadras er også med til at øge boxmadrassens levetid, og dette er endnu en stor fordel ved en topmadras. Når du skal vælge den rigtige topmadras, kan du som regel vælge mellem en celcius topmadras eller en latex topmadras.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »