Boxmadras 90×200 cm

Find din favorit boxmadras blandt de mest populære hos udvalgte, store og anerkendte forhandlere.

Saga

Yderst elegant og stilfuld boxmadras, som tilmed fås til en favorable pris. Den kommer i et neutralt stilfuldt look, som vil matche de fleste hjem. Du har mulighed for tilvalg som ben, gavl osv. så den passer til lige præcis dit behov.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Freja

En klassisk seng i et stilrent design. Du får en boxseng med en behagelig liggekomfort, så du kan få en optimal nattesøvn og hvile.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Signatur

Her får du en komplet seng inkl. Valgfri topmadras. Den kommer med to lag fjedre til at øge komforten. Der er tilmed 15 års garanti på ramme og fjedre.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

En boksmadras i dansk design og håndværk, som kommer med hele 11 komfortzoner. Du får en medfølgende valgfri topmadras, for bedste komfort.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

En bestseller som er yderst populær blandt brugerne. Her får du alt hvad du skal bruge i en kvalitetsboxmadras. Mærk forskellen.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Birk

Med Birk får du en yderst behagelig boxmadras. Den er dobbeltfjedret med hele 268 pocketfjedre pr. m2 øverst og 150 Bonell-fjedre pr. m2 nederst.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Tromsø box

En lækker danskproduceret boxmadras, hvor du får god værdi for pengene. Den er dobbeltfjedret som skaber god støtte, komfort og stabilitet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Boxmadras 90×200 cm

Boxmadrasser er et populært valg blandt danskerne. Dette er især fordi, du får en rigtig god seng, som du ofte kan få til en overkommelig pris. Elevationssenge og kontinentalsenge er dyre sengetyper, så hvis du ikke behøver alle de funktioner, der kommer med sådanne senge, vil en boxmadras være et rigtig godt alternativ. Du kan få boxmadrasser i rigtig mange forskellige størrelser, farver og designs hos vores forskellige forhandlere. Det betyder, at der er rigtig gode chancer for, at du kan finde en model i en størrelse, farve og i et design, der passer helt optimalt til dig og dine behov.

Forskellige forhandlere

Blandt andet hos forhandleren Bedre Nætter kan du finde boxmadrasser til rigtig gode priser. Det kan du fordi, de har specialiseret sig i at sælge senge online, og derved sparer de en masse penge ved ikke at have udgifter til fysiske butikker, og netop dette kommer kunderne til gode. Også hos NordicDream.dk, Sengefabriksudsalg.dk eller Sengetid.dk kan du finde modeller til en rigtig god pris.

Flere af vores andre forhandlere sælger også bomxmadrasser, og nogle gange har disse forhandlere udsalg eller varer på tilbud. Derfor kan det være en god idé at holde øje med de forskellige forhandlere og deres hjemmeside, da du på denne måde kan være heldig at finde en boxmadras til en god pris.

Hvis du vil kigge nærmere på nogle konkrete modeller fra vores forskellige forhandlere, kan du med fordel læse vores boxmadras test, hvor du kan læse mere om nogle af de forskellige modeller på markedet.

Få flere forskellige størrelser

Du kan som før nævnt få flere forskellige størrelser af boxmadrasser. En af disse størrelser er en boxmadras 90×200 cm. Denne størrelse kan betegnes som en enkeltmandsseng, og det er en meget populær størrelse.

Den er lige lidt bredere end en 80×200 boxmadras, og det er der mange, der ser som en fordel. Fordi det er en enkeltmandseng, vil denne model være et rigtig godt valg til dig, der sover alene, eller hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed.

Dog kan størrelsen her også være et godt valg til parret, der ønsker at sætte to af disse modeller sammen til en stor dobbeltseng. Det er en stor fordel for parret, det godt kan lide at sove på hver sin madras og dermed ikke blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten. Størrelsen vil også være et rigtig godt valg til børneværelset.

Vigtigheden af en topmadras

En boxmadras består som udgangspunkt kun af den ene madras og ikke hverken springmadras eller topmadras. Hos nogle forhandlere kan du være heldig at få en topmadras med i købet, men hos flere forhandlere er dette noget, du selv skal købe med til sengen. Det bliver anbefalet, at man køber en topmadras med, da dette vil øge komfortniveauet væsentligt, og du vil derved opnå en bedre nattesøvn.

En topmadras er også med til at øge boxmadrassens levetid, og dette er endnu en stor fordel ved en topmadras. Når du skal vælge den rigtige topmadras, kan du som regel vælge mellem en celcius topmadras eller en latex topmadras.