Boxmadras 80×200

Find din favorit boxmadras i størrelsen 80×200 cm blandt nogle af de mest populære modeller hos udvalgte forhandlere.

Venus

Venus er blandt de mest populære modeller, og den har fået rigtigt gode anmeldelser af brugere baseret på mere end 100 anmeldelser. Derfor er dette et solidt køb.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige Luksus

Prestige Luksus giver dig alt det du skal bruge i en god boxmadras. Her får du uden tvivl en seng, som vil give dig god nattesøvn.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

Et ideelt valg til dig der gerne vil have en god boxmadras til en god pris. Den kommer med indvendige pocketfjedre i fem komfortzoner.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

Dobbeltfjedret boxmadras i et simpelt og moderne design. I denne boxmadras er der lagt vægt på komfort, støtte og holdbarhed.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur Box

Her får du en billig boxmadras, af dansk kvalitet med 5 komfortzoner. Derfor super komfort til en yderst fordelagtig pris.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Stavanger

Lækker boxmadras som er produceret i Danmark. Den massive træramme i fyrretræ sørger for stabilitet og holdbarhed udover det sædvanlige.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Urban

Sengen har rigtig god affjedring med to lag fjedre. Den kommer i et pænt design i sort betræk med et rudeformet, quiltet mønster.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Boxmadras 80×200

Kontinentalsenge og elevationssenge er blevet mere og mere populære sengetyper. Dog er det ikke alle, der hverken har brug for eller råd til så dyre senge. Her kommer boxmadrasser ind i billedet. Med denne type seng kan du nemlig sagtens opnå et højt komfortniveau og dermed en god nats søvn hver nat. Det vil sige, at en boxmadras både er en praktisk og nem løsning til en overkommelig pris. Flere af vores forhandlere har boxmadrasser af allerhøjeste kvalitet og i mange forskellige størrelser og designs. Derfor burde det være muligt for dig at finde en eller flere boxmadrasser, der passer helt perfekt til dig og dit hjem.

Flere forskellige størrelser

Det er muligt at få boxmadrasser i mange forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer til dit soveværelse og dine behov. En af størrelserne er en boxmadras med målene 80×200. Denne størrelse er et populært valg, da den passer til de fleste rum, og det gør sig især gældende, hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed. Størrelsen her bliver normalt betegnet som en enkeltmandsseng, og det betyder, som navnet antyder, at den passer helt perfekt til dig, der sover alene.

Det vil sige, at den vil passe rigtig godt ind i børneværelset eller på gæsteværelset. Sådan en boxmadras vil også passe rigtig godt ind, hvis du har et lille soveværelse eller bor i en lille lejlighed eller på et mindre værelse.

Flere fordele

Der er flere forskellige fordele ved at købe en boxmadras frem for andre senge. En af dem er, at det er en god og billig løsning i forhold til mange andre senge. Herudover er sengen også mere og mindre klar til at blive taget i brug, når du modtager den. Når du bestiller en boxmadras, vil du få ben til den med i købet. Disse ben skal du oftest selv montere, når du modtager sengen. Det betyder, at en boxmadras er en del nemmere at montere og tage i brug end eksempelvis en elevationsseng.

Især denne størrelse er ekstra nem at montere på grund af dens praktiske størrelse. Herudover behøver du heller ikke en sengeramme, når du køber en boxmadras, da den er i stand til at stå af sig selv. Dette er også en meget stor fordel ved at købe en boxmadras.

Topmadras til boxmadras

Selvom en boxmadras godt kan bruges som seng alene, bliver det anbefalet at købe en topmadras med til. Hos nogle forhandlere hører der en topmadras med, men hos andre er det noget, du selv skal købe.

Det bliver anbefalet at købe en topmadras, da denne kan være med til at sikre dig et højere komfortniveau og længere levetid på sengen. Hvis du finder den rigtige topmadras, vil det også sikre dig, at madrassen kan tilpasse sig efter din kropsbygning. Du kan få flere forskellige typer af topmadrasser, og hvis du vælger en boxmadras i størrelsen 80×200, er det naturligvis vigtigt også at vælge en topmadras i denne størrelse, så de passer sammen.