Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
30 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Boxmadras 80×200 cm

Kontinentalsenge og elevationssenge er blevet mere og mere populære sengetyper. Dog er det ikke alle, der hverken har brug for eller råd til så dyre senge. Her kommer boxmadrasser ind i billedet. Med denne type seng kan du nemlig sagtens opnå et højt komfortniveau og dermed en god nats søvn hver nat. Det vil sige, at en boxmadras både er en praktisk og nem løsning til en overkommelig pris. Flere af vores forhandlere har boxmadrasser af allerhøjeste kvalitet og i mange forskellige størrelser og designs. Derfor burde det være muligt for dig at finde en eller flere boxmadrasser, der passer helt perfekt til dig og dit hjem.

Flere forskellige størrelser

Det er muligt at få boxmadrasser i mange forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer til dit soveværelse og dine behov. En af størrelserne er en boxmadras med målene 80×200. Denne størrelse er et populært valg, da den passer til de fleste rum, og det gør sig især gældende, hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed. Størrelsen her bliver normalt betegnet som en enkeltmandsseng, og det betyder, som navnet antyder, at den passer helt perfekt til dig, der sover alene.

Det vil sige, at den vil passe rigtig godt ind i børneværelset eller på gæsteværelset. Sådan en boxmadras vil også passe rigtig godt ind, hvis du har et lille soveværelse eller bor i en lille lejlighed eller på et mindre værelse.

Flere fordele

Der er flere forskellige fordele ved at købe en boxmadras frem for andre senge. En af dem er, at det er en god og billig løsning i forhold til mange andre senge. Herudover er sengen også mere og mindre klar til at blive taget i brug, når du modtager den. Når du bestiller en boxmadras, vil du få ben til den med i købet. Disse ben skal du oftest selv montere, når du modtager sengen. Det betyder, at en boxmadras er en del nemmere at montere og tage i brug end eksempelvis en elevationsseng.

Især denne størrelse er ekstra nem at montere på grund af dens praktiske størrelse. Herudover behøver du heller ikke en sengeramme, når du køber en boxmadras, da den er i stand til at stå af sig selv. Dette er også en meget stor fordel ved at købe en boxmadras.

Topmadras til boxmadras

Selvom en boxmadras godt kan bruges som seng alene, bliver det anbefalet at købe en topmadras med til. Hos nogle forhandlere hører der en topmadras med, men hos andre er det noget, du selv skal købe.

Det bliver anbefalet at købe en topmadras, da denne kan være med til at sikre dig et højere komfortniveau og længere levetid på sengen. Hvis du finder den rigtige topmadras, vil det også sikre dig, at madrassen kan tilpasse sig efter din kropsbygning. Du kan få flere forskellige typer af topmadrasser, og hvis du vælger en boxmadras i størrelsen 80×200, er det naturligvis vigtigt også at vælge en topmadras i denne størrelse, så de passer sammen.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.