Boxmadras 80x200

Boxmadras - Solid (Multipocket)

Denne boxmadras er udstyret med hele 500 multipocket fjedre pr. m2 og er danskproduceret kvalitet. Der er 10 års garanti imod ramme- og fjedrebrud. Desuden er boxmadrassen udrustet med slidstærkt møbelstof og kuvertsyning. Både ben, boxmadras, topmadras og levering er inkluderet.

Levering:
1-2 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Airpur Heaven boxmadras

Særdeles lækker og helt eksklusiv boxmadras, danskproduceret med både miljøvenlige og bærdygtige materialer. Airpur Heaven er helt unik.

Levering: 2-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Basic boxmadras 80 x 200

Her får man en kvalitets boxmadras til en ganske lille pris. Dansk-produceret med 2 lag fjedre og lækker topmadras med vaskbart betræk.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Sleepzone boxmadras - Ekstra fast

Lækker boxmadras inklusiv en topmadras med 40 mm Celcius eller latex. Betrukket med sort slidstærkt møbelstof og opbygget i massiv fyrretræsramme.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Venus No. 1 boxmadras

Rigtig lækker og forholdvis billig boxmadras. Dobbeltfjedrelag - Pocket/Pocket, som giver en fantastisk Komfort. Indeholder Cooltex polstring.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Boxmadras 80x200

Kontinentalsenge og elevationssenge er blevet mere og mere populære sengetyper. Dog er det ikke alle, der hverken har brug for eller råd til så dyre senge. Her kommer boxmadrasser ind i billedet. Med denne type seng kan du nemlig sagtens opnå et højt komfortniveau og dermed en god nats søvn hver nat. Det vil sige, at en boxmadras både er en praktisk og nem løsning til en overkommelig pris. Flere af vores forhandlere har boxmadrasser af allerhøjeste kvalitet og i mange forskellige størrelser og designs. Derfor burde det være muligt for dig at finde en eller flere boxmadrasser, der passer helt perfekt til dig og dit hjem.

Flere forskellige størrelser
Det er muligt at få boxmadrasser i mange forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer til dit soveværelse og dine behov. En af størrelserne er en boxmadras med målene 80×200. Denne størrelse er et populært valg, da den passer til de fleste rum, og det gør sig især gældende, hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed. Størrelsen her bliver normalt betegnet som en enkeltmandsseng, og det betyder, som navnet antyder, at den passer helt perfekt til dig, der sover alene. Det vil sige, at den vil passe rigtig godt ind i børneværelset eller på gæsteværelset. Sådan en boxmadras vil også passe rigtig godt ind, hvis du har et lille soveværelse eller bor i en lille lejlighed eller på et mindre værelse.

Flere fordele
Der er flere forskellige fordele ved at købe en boxmadras frem for andre senge. En af dem er, at det er en god og billig løsning i forhold til mange andre senge. Herudover er sengen også mere og mindre klar til at blive taget i brug, når du modtager den. Når du bestiller en boxmadras, vil du få ben til den med i købet. Disse ben skal du oftest selv montere, når du modtager sengen. Det betyder, at en boxmadras er en del nemmere at montere og tage i brug end eksempelvis en elevationsseng. Især denne størrelse er ekstra nem at montere på grund af dens praktiske størrelse. Herudover behøver du heller ikke en sengeramme, når du køber en boxmadras, da den er i stand til at stå af sig selv. Dette er også en meget stor fordel ved at købe en boxmadras.

Topmadras til boxmadras
Selvom en boxmadras godt kan bruges som seng alene, bliver det anbefalet at købe en topmadras med til. Hos nogle forhandlere hører der en topmadras med, men hos andre er det noget, du selv skal købe. Det bliver anbefalet at købe en topmadras, da denne kan være med til at sikre dig et højere komfortniveau og længere levetid på sengen. Hvis du finder den rigtige topmadras, vil det også sikre dig, at madrassen kan tilpasse sig efter din kropsbygning. Du kan få flere forskellige typer af topmadrasser, og hvis du vælger en boxmadras i størrelsen 80×200, er det naturligvis vigtigt også at vælge en topmadras i denne størrelse, så de passer sammen.

Hvis du vil kigge nærmere på nogle af vores forhandleres boxmadrasser, kan du blandt andet kigge hos disse:

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »