Boxmadras 180×200

Find den bedste boxmadras til dit behov blandt nogle favoritter hos udvalgte forhandlere.

Venus

Venus er en rigtig god boxmadras, hvor du får yderst god komfort for pengene. Den har fået rigtigt gode brugernanmeldelser, og du kan derfor være ganske sikker på at gøre en god handel her.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur Boxmadras

Signatur er fra brandet Norhland, og er dansk design og nordisk komfort i højeste kvalitet. En rigtig god boksmadras, som du kan få til en ganske overkommelig pris.

✅ Levering
20-35 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Saga Fjäll

Denne boxmadras er til dig, der ikke vil gå på kompromis med din søvn. Den kommer med en springmadras med 5 komfortzoner for sublim liggekomfort.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Levering
Gratis

Lyngdal

En moderne stilren boxmadras med masser af komfort til en god pris. Medfølgende valgfri topmadras med latex eller memoryskum.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

I Jupiter får du en seng af god kvalitet til en fænomenal pris. Den er udviklet og produceret i Danmark, baseret på mange års erfaring i branchen.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

Nordkap Box er en luksuriøs boxmadras til spot-pris. Med denne boxmadras er din nattesøvn garanteret de næste mange år.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

MasterBed Standard

Boksmadras med pocketfjedre og 5 komfortzoner. Her får du en god vægtfordeling, så din ryg ligger lige og ergonomisk korrekt.

✅ Levering
5-7 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Boxmadras 180×200

Står du og mangler en ny dobbeltseng, men ved ikke lige, hvad du skal vælge, så vil en boxmadras 180×200 cm være en god mulighed. Boxmadrasser er ofte billigere end eksempelvis en kontinentalseng eller en elevationsseng, men de har dog heller ikke helt lige så mange funktioner og madraslag. Dog er det langt fra alle, der har brug for en så avanceret seng, og her vil en boxmadras altså være et godt alternativ.

Boxmadrasser er meget komfortable og en simpel og god sengetype. Det er en let og praktisk løsning, når du skal have en ny seng, da du hurtigt kan tage den i brug, når du modtager den. Du skal blot sætte de medfølgende ben på sengen, og herefter er den klar til brug.

Hvem passer en boxmadras 180×200 til?

Du kan få boxmadrasser i mange forskellige størrelser, og størrelsen 180×200 er en af dem. Denne størrelse betegner man normalt som en dobbeltseng, og den vil altså derfor passer perfekt til parret eller til dig, der godt kan lide at have rigtig meget plads omkring dig. Det kan også være en god løsning, hvis du ikke har plads til en gæsteseng.

På denne måde er det muligt for dine overnattende gæster at sove i sengen sammen med dig. Størrelsen her er forholdsvis stor, og det kræver derfor, at du har nogenlunde plads til rådighed i dit soveværelse. Du kan finde boxmadrasser i denne størrelse hos følgende af vores forhandlere: Bedre Nætter, Sengetid og Sengefabriksudsalg.

Disse forhandlere har lidt forskellige priser, så derfor kan det være en god idé at se deres hjemmesider igennem for at finde den bedste pris. Især forhandleren Bedre Nætter er kendte for at have meget gode online priser.

Boxmadrassens opbygning

En boxmadras er meget simpel i sin opbygning, da den kun består af en enkelt madras. Det vil sige, at den som udgangspunkt ikke består af hverken en springmadras eller topmadras. Dog er det muligt at tilkøbe disse madrastyper, og du kan herved forme din egen seng.

Hvis du både tilkøber en springmadras og en topmadras, kan du danne din egen kontinentalseng. Dog er det ikke nødvendigt, da en boxmadras i sig selv godt kan fungere som seng. Det bliver dog anbefalet, at man altid køber en topmadras med.

Nogle forhandlere giver dig dette med i købet, hvor du ved andre selv skal tilkøbe det. Derfor er dette noget, der er en god idé at holde øje med, når du køber din nye boxmadras. Hvis du vil læse mere om forskellige typer af topmadrasser, kan du læse vores topmadras test her.

Når du køber en boxmadras, skal du som regel tage stilling til, hvilken type af fjedre, du vil have, og hvor fast madrassen skal være. Det, du skal tage mest hensyn til, når du skal vælge fjedretype og fasthed, er din vægt eller den samlede vægt på madrassen. Hvis vægten på madrassen er under 75 kg, er det normalt at vælge en madras med pocket-fjedre og medium fasthed.

Hvis du vejer mellem 75 kg og 95 kg, skal man normalt vælge en madras med pocket-fjedre og fast fasthed, og hvis vægten på madrassen overstiger 95 kg, vil man normalt vælge en madras med multipocket-fjedre og fast fasthed.