Boxmadras 160×200

Vi har samlet nogle af de mest populære boxmadrasser i størrelsen 160×200 cm, hos anerkendte online forhandlere. Find din favorit herunder.

Venus

Venus er absolut en brugerfavorit og den får rigtigt flotte anmeldelser af brugerne, hvor det bl.a. nævnes at man både ligger godt og sover godt. Opbygningen med en træramme, boksmadras og en topmadras gør at komforten er i top.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

Jupiter er et oplagt valg, hvis du ønsker høj kvalitet, til en rigtig god pris. Den er udviklet og produceret i Danmark af professionelle med fokus på komfort.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur Box

Signatur Box er en billig boksmadras, men samtidig giver den alt det nødvendige du skal bruge i en yderst solid boksmadras, hvor du sover godt.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses Pulse

Senses Pulse blandt kundefavoritterne, blandt andet fordi du får god komfort med optimal kombination af fjedre, polstring og komfortzoner.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Trondheim

Trondheim er en moderne boksseng, hvor 5 komfortzoner sørger for den mest optimale aflastning af kroppens trykpunkter.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige Eksklusiv

Prestige Eksklusiv er en eksklusiv boxmadras i dansk design og produceret i Danmark. Dette skinner igennem hele sengen, som sikrer hæjeste komfort.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lyngdal

Lyngdal er en smuk og behagelig boksseng takket være pocketfjedre, samt de 5 komfortzoner, som sikrer optimal støtte til din krop.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

MasterBed Standard Air40

Et solidt valg af bokmadras, hvor du får en ventilerende latex topmadras i et flot, dansk design. Den har både affjedring og 5 komfortzoner.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Boxmadras 160×200

Der findes rigtig mange forskellige boxmadrasser på markedet. Du kan få boxmadrasser til forskellige priser, i forskellige størrelser, i forskellige designs og forskellige mærker.

Du kan finde boxmadrasser hos flere af vores forskellige forhandlere, så derfor kan det være en god idé at holde øje med forhandlernes hjemmesider for at finde den bedste pris. Nogle gange har de forskellige forhandlere nemlig udsalg eller tilbud på varer, og derfor kan det være en god idé at holde øje med dette. En af de forhandlere, der som regel har de billigste priser, er den danske online forhandler af senge og tilbehør hertil, Bedre Nætter.

Få en god størrelse

Du kan som før nævnt få boxmadrasser i forskellige størrelser. Hvis du har godt med plads til rådighed, vil en boxmadras 160×200 cm være et godt valg. Denne størrelse er en smule bredere end en trekvartseng, så den vil passe rigtig godt til parret, der godt kan lide at sove på samme madras.

Det kan næsten betegnes som en dobbeltseng, men dog en anelse mindre. Størrelsen her passer også godt til enkeltpersoner, der godt kan lide at have godt med plads. En seng som en boxmadras er en yderst simpel og praktisk løsning, da du kan tage den i brug mere eller mindre med det samme, du får den leveret.

Du skal blot påsætte de medfølgende ben, og så er sengen klar til brug. Dette er meget mere simpelt, end eksempelvis at skulle samle en elevationsseng. Herudover kan du også spare penge ved at købe en boxmadras fremfor en kontinentalseng eller en elevationsseng. Dog får du ikke helt lige så mange funktioner, men det er langt fra alle, der har brug for alle disse funktioner i en seng.

Med en boxmadras vil du få en god og simpel seng, der kan holde i mange år. Du kan få boxmadrasser i størrelsen 160×200 cm hos følgende af vores forhandlere: Bedre Nætter, Sengetid og Sengefabriksudsalg.

Vigtigheden af madrassen

Det er vigtigt at vælge den rigtige type madras. Dette er vigtigt, så du kan få den bedste støtte og en seng, der passer perfekt til dig og dine behov. De fleste boxmadrasser er enten opbygget af pocketfjedre eller multipocket-fjedre, og de kan fås med enten medium fasthed eller fast fasthed.

Valget af disse ting afhænger af din kropsvægt, men dine personlige præferencer spiller naturligvis også en rolle. Der er nogle generelle retningslinjer for, hvordan du vælger en madras, der passer bedst til dig, og dem vil vi kort komme omkring her. Hvis vægten på madrassen er under 75 kg, bliver det anbefalet at vælge en madras med pocket-fjedre og medium fasthed, og hvis vægten på madrassen er mellem 75 kg og 95 kg, er pocket-fjedre med fast fasthed mere passede. Hvis din vægt eller den samlede vægt på madrassen kommer over 95 kg, bliver man normalt anbefalet at vælge en madras med multipocket-fjedre og fast fasthed.

Disse retningslinjer gælder for alle madrasser, hvor du kan vælge mellem fjedre og fastheder. Det er dog vigtigt at huske på, at det her er rådgivende retningslinjer, så hvis du hellere vil have en fastere eller blødere madras end det anbefalede, så skal du naturligvis bare vælge det, du synes, der passer bedst til dig og din krop.