Boxmadras 160x200

Athena Boxmadras - 160x200 - Fast madras

Utrolig lækker og komfortabel Athena boxmadras, som er ganske nem at samle. Faktisk skal der ikke mere til end at skrue de flotte metalben på, ligge topmadrassen ovenpå boxmadrassen og så har du en forrygende soveplads.

Levering:
2-3 uger

Returret:
14 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Rhoni Boxmadras 160 cm

Med denne lækre boxmadras, i farven Taupe, får man en rigtig flot sengegavl med i prisen. En boxmadras i et yderst moderne design.

Levering: 1-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Athena Boxmadras - Medium

Flot, enkel og medium fast boxmadras, der er dansk-produceret. Har 5 komfortzoner, 250 pocketfjedre pr. m2. og 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Boxmadras - Deluxe

Dansk-produceret boxmadras med hele 5 komfortzoner og mere end 200 pocketfjedre pr. m2. Det er muligt at vælge flere forskellige fastheder.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Leira Boxmadras 160 cm

En boxmasdras i et særdeles flot og klassisk design. Farven er sort og sengegavlen følger med i handlen. Hurtig og nemt at samle.

Levering: 1-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Boxmadras 160x200

Der findes rigtig mange forskellige boxmadrasser på markedet. Du kan få boxmadrasser til forskellige priser, i forskellige størrelser, i forskellige designs og forskellige mærker. Du kan finde boxmadrasser hos flere af vores forskellige forhandlere, så derfor kan det være en god idé at holde øje med forhandlernes hjemmesider for at finde den bedste pris. Nogle gange har de forskellige forhandlere nemlig udsalg eller tilbud på varer, og derfor kan det være en god idé at holde øje med dette. En af de forhandlere, der som regel har de billigste priser, er den danske online forhandler af senge og tilbehør hertil, Bedre Nætter. Du kan besøge deres hjemmeside og se deres udvalg af boxmadrasser og andre sengetyper.

Få en god størrelse
Du kan som før nævnt få boxmadrasser i forskellige størrelser. Hvis du har godt med plads til rådighed, vil en boxmadras 160×200 cm være et godt valg. Denne størrelse er en smule bredere end en trekvartseng, så den vil passe rigtig godt til parret, der godt kan lide at sove på samme madras. Det kan næsten betegnes som en dobbeltseng, men dog en anelse mindre. Størrelsen her passer også godt til enkeltpersoner, der godt kan lide at have godt med plads. En seng som en boxmadras er en yderst simpel og praktisk løsning, da du kan tage den i brug mere eller mindre med det samme, du får den leveret. Du skal blot påsætte de medfølgende ben, og så er sengen klar til brug. Dette er meget mere simpelt, end eksempelvis at skulle samle en elevationsseng. Herudover kan du også spare penge ved at købe en boxmadras fremfor en kontinentalseng eller en elevationsseng. Dog får du ikke helt lige så mange funktioner, men det er langt fra alle, der har brug for alle disse funktioner i en seng. Med en boxmadras vil du få en god og simpel seng, der kan holde i mange år. Du kan få boxmadrasser i størrelsen 160×200 cm hos følgende af vores forhandlere: Bedre Nætter, Unoliving og Sengefabriksudsalg.

Vigtigheden af madrassen
Det er vigtigt at vælge den rigtige type madras. Dette er vigtigt, så du kan få den bedste støtte og en seng, der passer perfekt til dig og dine behov. De fleste boxmadrasser er enten opbygget af pocketfjedre eller multipocket-fjedre, og de kan fås med enten medium fasthed eller fast fasthed. Valget af disse ting afhænger af din kropsvægt, men dine personlige præferencer spiller naturligvis også en rolle. Der er nogle generelle retningslinjer for, hvordan du vælger en madras, der passer bedst til dig, og dem vil vi kort komme omkring her. Hvis vægten på madrassen er under 75 kg, bliver det anbefalet at vælge en madras med pocket-fjedre og medium fasthed, og hvis vægten på madrassen er mellem 75 kg og 95 kg, er pocket-fjedre med fast fasthed mere passede. Hvis din vægt eller den samlede vægt på madrassen kommer over 95 kg, bliver man normalt anbefalet at vælge en madras med multipocket-fjedre og fast fasthed. Disse retningslinjer gælder for alle madrasser, hvor du kan vælge mellem fjedre og fastheder. Det er dog vigtigt at huske på, at det her er rådgivende retningslinjer, så hvis du hellere vil have en fastere eller blødere madras end det anbefalede, så skal du naturligvis bare vælge det, du synes, der passer bedst til dig og din krop.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »