Boxmadras 160×200 cm

Vi har samlet nogle af de mest populære boxmadrasser i størrelsen 160×200 cm, hos anerkendte online forhandlere. Find din favorit herunder.

Saga

Yderst elegant og stilfuld boxmadras, som tilmed fås til en favorable pris. Den kommer i et neutralt stilfuldt look, som vil matche de fleste hjem. Du har mulighed for tilvalg som ben, gavl osv. så den passer til lige præcis dit behov.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Freja

En klassisk seng i et stilrent design. Du får en boxseng med en behagelig liggekomfort, så du kan få en optimal nattesøvn og hvile.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Signatur

Her får du en komplet seng inkl. Valgfri topmadras. Den kommer med to lag fjedre til at øge komforten. Der er tilmed 15 års garanti på ramme og fjedre.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

En boksmadras i dansk design og håndværk, som kommer med hele 11 komfortzoner. Du får en medfølgende valgfri topmadras, for bedste komfort.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

En bestseller som er yderst populær blandt brugerne. Her får du alt hvad du skal bruge i en kvalitetsboxmadras. Mærk forskellen.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Birk

Med Birk får du en yderst behagelig boxmadras. Den er dobbeltfjedret med hele 268 pocketfjedre pr. m2 øverst og 150 Bonell-fjedre pr. m2 nederst.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Tromsø box

En lækker danskproduceret boxmadras, hvor du får god værdi for pengene. Den er dobbeltfjedret som skaber god støtte, komfort og stabilitet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Boxmadras 160×200 cm

Der findes rigtig mange forskellige boxmadrasser på markedet. Du kan få boxmadrasser til forskellige priser, i forskellige størrelser, i forskellige designs og forskellige mærker.

Du kan finde boxmadrasser hos flere af vores forskellige forhandlere, så derfor kan det være en god idé at holde øje med forhandlernes hjemmesider for at finde den bedste pris. Nogle gange har de forskellige forhandlere nemlig udsalg eller tilbud på varer, og derfor kan det være en god idé at holde øje med dette. En af de forhandlere, der som regel har de billigste priser, er den danske online forhandler af senge og tilbehør hertil, Bedre Nætter.

Få en god størrelse

Du kan som før nævnt få boxmadrasser i forskellige størrelser. Hvis du har godt med plads til rådighed, vil en boxmadras 160×200 cm være et godt valg. Denne størrelse er en smule bredere end en trekvartseng, så den vil passe rigtig godt til parret, der godt kan lide at sove på samme madras.

Det kan næsten betegnes som en dobbeltseng, men dog en anelse mindre. Størrelsen her passer også godt til enkeltpersoner, der godt kan lide at have godt med plads. En seng som en boxmadras er en yderst simpel og praktisk løsning, da du kan tage den i brug mere eller mindre med det samme, du får den leveret.

Du skal blot påsætte de medfølgende ben, og så er sengen klar til brug. Dette er meget mere simpelt, end eksempelvis at skulle samle en elevationsseng. Herudover kan du også spare penge ved at købe en boxmadras fremfor en kontinentalseng eller en elevationsseng. Dog får du ikke helt lige så mange funktioner, men det er langt fra alle, der har brug for alle disse funktioner i en seng.

Med en boxmadras vil du få en god og simpel seng, der kan holde i mange år. Du kan få boxmadrasser i størrelsen 160×200 cm hos følgende af vores forhandlere: Bedre Nætter, Sengetid og Sengefabriksudsalg.

Vigtigheden af madrassen

Det er vigtigt at vælge den rigtige type madras. Dette er vigtigt, så du kan få den bedste støtte og en seng, der passer perfekt til dig og dine behov. De fleste boxmadrasser er enten opbygget af pocketfjedre eller multipocket-fjedre, og de kan fås med enten medium fasthed eller fast fasthed.

Valget af disse ting afhænger af din kropsvægt, men dine personlige præferencer spiller naturligvis også en rolle. Der er nogle generelle retningslinjer for, hvordan du vælger en madras, der passer bedst til dig, og dem vil vi kort komme omkring her. Hvis vægten på madrassen er under 75 kg, bliver det anbefalet at vælge en madras med pocket-fjedre og medium fasthed, og hvis vægten på madrassen er mellem 75 kg og 95 kg, er pocket-fjedre med fast fasthed mere passede. Hvis din vægt eller den samlede vægt på madrassen kommer over 95 kg, bliver man normalt anbefalet at vælge en madras med multipocket-fjedre og fast fasthed.

Disse retningslinjer gælder for alle madrasser, hvor du kan vælge mellem fjedre og fastheder. Det er dog vigtigt at huske på, at det her er rådgivende retningslinjer, så hvis du hellere vil have en fastere eller blødere madras end det anbefalede, så skal du naturligvis bare vælge det, du synes, der passer bedst til dig og din krop.