Boxmadras 140×200

Find din favorit boxmadras blandt nogle af de mest populære i størrelsen 140×200 cm

Venus

Venus er en af bestsellerne og en af favoritterne blndt brugerne. Den får rigtigt gode anmeldelser, og roses især for den gode komfort til prisen. Denne seng er et sikkert valg, hvor du får god kvalitet for pengene.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

Med Jupiter får du en seng af god kvalitet til en rigtig god pris. Den er udviklet og produceret i Danmark af professionelle, og du får derfor maksimal komfort.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur Box

Dette er en af de billige senge, men her får man også rigtig meget seng for pengene. Komfortlagene sikrer en fantastisk støtte og komfort.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses Pulse

Ved Senses Pulse er det topmadrassen der gør forskellen. Den har en ekstra tyk kerne med øget åndbarhed, og er stærkere og mere elastisk.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Tromsø

Tromsø er en eksklusiv boxmadras som bliver produceret i Danmark. Her er der fokus på detaljen, og derfor går både design og komfort hånd i hånd.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige Eksklusiv

Denne boksmadras er oplagt når kun det bedste er godt nok. Det er ikke kun designet, men du får samtidig en seng opbygget af kvalitetsmaterialer.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Stavanger

Stavanger er en danskproduceret boxmadras med ekstra høj træramme. På den måde får sengen et eksklusivt og unikt look.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Urban

Urban er en ganske traditionel boksmadras. Her får du god affjedring og et pænt design i sort betræk som passer ind i stort set alle hjem.

✅ Levering
5-7 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

ProSleep Bergen

Dette er en boksmadras som er blandt bestsellerne. Den har dobbelt fjedrelag og en ventilerende latex topmadras sikrer dig sublim liggekomfort.

✅ Levering
7-10 dage

✅ Returret
90 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Boxmadras 140×200

En boxmadras er en meget enkelt og komplet løsning, hvis du står og mangler en ny seng. Samtidig kan du som regel finde en til en overkommelig pris, hvilket også er værd at tage med i sine overvejelser. En anden meget stor fordel er, at når du modtager en boxmadras, er den mere eller mindre klar til brug, og du behøver ikke hjælp til at samle den. Det eneste, du skal gøre, er at sætte benene på, og så er den ellers klar til brug.

Find den rigtige størrelse

Du kan få boxmadrasser i flere forskellige størrelser, og dette valg afhænger af, hvad dine behov er, og hvor stort dit soveværelse er. Hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed, så begrænser det naturligvis dine valgmuligheder. Hvis du har et soveværelse med nogenlunde plads, så vil en boxmadras 140×200 cm være et rigtig godt valg.

Den fylder ikke lige så meget som en dobbeltseng, men man kan alligevel godt sove to i den, hvis man kan lide at ligge tæt. Størrelsen her passer også rigtig godt til dig, der sover alene og godt kan lide at have god plads. Denne størrelse er også bedre kendt som en trekvartseng, og det er et meget populært valg blandt danskerne, da man både kan bruge den, hvis man sover alene, eller hvis man sover to sammen. Dette gør det til en meget fleksibel løsning, hvilket er en stor fordel.

Sådan vælger du den rigtige madras

Boxmadrasser består normalt af pocket-fjedre eller multipocket-fjedre, og det gør sig også gældende hos flere af vores forhandlere, så som Bedre Nætter og Sengefabriksudsalg. Når du skal vælge en madras, er det din vægt og din kropsform, der er afgørende. Disse ting er afgørende for, at du kan få den optimale støtte.

Hvis du vejer under 95 kg, bliver det anbefalet, at du køber en madras med pocket-fjedre. Hvis vægten på madrassen kommer over 95 kg, bliver det normalt anbefalet at vælge en madras med multipocket-fjedre. Det vil sige, at hvis man sover to mand på madrassen, vil man næsten altid skulle vælge en madras med multipocket-fjedre for at opnå den bedste støtte.

Du kan også vælge mellem forskellige fastheder, hvor det bliver anbefalet at vælge medium fasthed, hvis du vejer under 95 kg og fast fasthed, hvis din eller den samlede vægt på madrassen kommer over 95 kg. Det er vigtigt at være opmærksom på disse ting, når du skal købe en boxmadras eller andre madrasser, så du kan være sikker på at finde den model, der passer bedst til dig.

God idé med topmadras

Du kan godt bruge din boxmadras uden hverken springmadras eller topmadras. Dog er der mange, der anbefaler, at man alligevel som minimum køber en topmadras med til sengen. Dette bliver anbefalet, da det kan være med til at sikre et højere komfortniveau og en bedre søvnoplevelse.

Det er endvidere med til at forlænge sengens levetid og holdbarhed. Det er langt fra alle forhandlere, der tilbyder en topmadras med i købet, så derfor er det vigtigt at være opmærksom på dette, når du køber din nye boxmadras. Hvis du vil se nærmere på nogle af de boxmadras modeller, du kan finde på markedet, kan du læse vores boxmadras test her.