Boxmadras 140x200

Airpur Heaven boxmadras

Ganske enkelt en helt forrygende boxmadras, som fungerer som en halvanden mands seng. Dansk-produceret og produceret i miljøvenlige og bæredygtige materialer. Desuden er den både åndbar, ventilerende og trykaflastende. Hel unikt er denne boxmadras også temperaturregulerende.

Levering:
2-3 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Venus No. 2 boxmadras +95 kilo

Denne boxmadras er anbefalet til personer, som vejer 95 kilo eller over. Den har Multipocket fjedre og Cooltex polstring, som er temperaturregulerende.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Athena Boxmadras - Fast

Her får du en boxmadras med en fast hårdhed og 5 komfortzoner. En lækker topmadras med et vaskbart betræk medfølger. 15 års ramme- og fjedrebrud.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sleepzone boxmadras - Medium

Medium fast boxmadras med topmadras og et par flotte metalben. Udstyret med Bonell fjedre, som sikrer den gode komfort.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Airpur Balance boxmadras

Boxmadrassen her er produceret af bæredygtige og miljøvenlige materialer. Desuden har den en Clima topmadras, som besidder temperaturkontrol.

Levering: 2-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Boxmadras 140x200

En boxmadras er en meget enkelt og komplet løsning, hvis du står og mangler en ny seng. Samtidig kan du som regel finde en til en overkommelig pris, hvilket også er værd at tage med i sine overvejelser. En anden meget stor fordel er, at når du modtager en boxmadras, er den mere eller mindre klar til brug, og du behøver ikke hjælp til at samle den. Det eneste, du skal gøre, er at sætte benene på, og så er den ellers klar til brug.

Find den rigtige størrelse
Du kan få boxmadrasser i flere forskellige størrelser, og dette valg afhænger af, hvad dine behov er, og hvor stort dit soveværelse er. Hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed, så begrænser det naturligvis dine valgmuligheder. Hvis du har et soveværelse med nogenlunde plads, så vil en boxmadras 140×200 cm være et rigtig godt valg. Den fylder ikke lige så meget som en dobbeltseng, men man kan alligevel godt sove to i den, hvis man kan lide at ligge tæt. Størrelsen her passer også rigtig godt til dig, der sover alene og godt kan lide at have god plads. Denne størrelse er også bedre kendt som en trekvartseng, og det er et meget populært valg blandt danskerne, da man både kan bruge den, hvis man sover alene, eller hvis man sover to sammen. Dette gør det til en meget fleksibel løsning, hvilket er en stor fordel. Du kan finde denne størrelse hos følgende af vores forhandlere: Søvn & Comfort, Bedre Nætter, Sengefabriksudsalg, Boboonline, Unoliving og Coop.

Sådan vælger du den rigtige madras
Boxmadrasser består normalt af pocket-fjedre eller multipocket-fjedre, og det gør sig også gældende hos flere af vores forhandlere, så som Bedre Nætter og Sengefabriksudsalg. Når du skal vælge en madras, er det din vægt og din kropsform, der er afgørende. Disse ting er afgørende for, at du kan få den optimale støtte. Hvis du vejer under 95 kg, bliver det anbefalet, at du køber en madras med pocket-fjedre. Hvis vægten på madrassen kommer over 95 kg, bliver det normalt anbefalet at vælge en madras med multipocket-fjedre. Det vil sige, at hvis man sover to mand på madrassen, vil man næsten altid skulle vælge en madras med multipocket-fjedre for at opnå den bedste støtte. Du kan også vælge mellem forskellige fastheder, hvor det bliver anbefalet at vælge medium fasthed, hvis du vejer under 95 kg og fast fasthed, hvis din eller den samlede vægt på madrassen kommer over 95 kg. Det er vigtigt at være opmærksom på disse ting, når du skal købe en boxmadras eller andre madrasser, så du kan være sikker på at finde den model, der passer bedst til dig.

God idé med topmadras
Du kan godt bruge din boxmadras uden hverken springmadras eller topmadras. Dog er der mange, der anbefaler, at man alligevel som minimum køber en topmadras med til sengen. Dette bliver anbefalet, da det kan være med til at sikre et højere komfortniveau og en bedre søvnoplevelse. Det er endvidere med til at forlænge sengens levetid og holdbarhed. Det er langt fra alle forhandlere, der tilbyder en topmadras med i købet, så derfor er det vigtigt at være opmærksom på dette, når du køber din nye boxmadras. Hvis du vil se nærmere på nogle af de boxmadras modeller, du kan finde på markedet, kan du læse vores boxmadrastest her.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »