Boxmadras 140×200 cm

Find din favorit boxmadras blandt nogle af de mest populære i størrelsen 140×200 cm

Saga

Yderst elegant og stilfuld boxmadras, som tilmed fås til en favorable pris. Den kommer i et neutralt stilfuldt look, som vil matche de fleste hjem. Du har mulighed for tilvalg som ben, gavl osv. så den passer til lige præcis dit behov.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Freja

En klassisk seng i et stilrent design. Du får en boxseng med en behagelig liggekomfort, så du kan få en optimal nattesøvn og hvile.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Signatur

Her får du en komplet seng inkl. Valgfri topmadras. Den kommer med to lag fjedre til at øge komforten. Der er tilmed 15 års garanti på ramme og fjedre.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

En boksmadras i dansk design og håndværk, som kommer med hele 11 komfortzoner. Du får en medfølgende valgfri topmadras, for bedste komfort.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

En bestseller som er yderst populær blandt brugerne. Her får du alt hvad du skal bruge i en kvalitetsboxmadras. Mærk forskellen.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Birk

Med Birk får du en yderst behagelig boxmadras. Den er dobbeltfjedret med hele 268 pocketfjedre pr. m2 øverst og 150 Bonell-fjedre pr. m2 nederst.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Tromsø box

En lækker danskproduceret boxmadras, hvor du får god værdi for pengene. Den er dobbeltfjedret som skaber god støtte, komfort og stabilitet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Boxmadras 140×200 cm

En boxmadras er en meget enkelt og komplet løsning, hvis du står og mangler en ny seng. Samtidig kan du som regel finde en til en overkommelig pris, hvilket også er værd at tage med i sine overvejelser. En anden meget stor fordel er, at når du modtager en boxmadras, er den mere eller mindre klar til brug, og du behøver ikke hjælp til at samle den. Det eneste, du skal gøre, er at sætte benene på, og så er den ellers klar til brug.

Find den rigtige størrelse

Du kan få boxmadrasser i flere forskellige størrelser, og dette valg afhænger af, hvad dine behov er, og hvor stort dit soveværelse er. Hvis du ikke har særlig meget plads til rådighed, så begrænser det naturligvis dine valgmuligheder. Hvis du har et soveværelse med nogenlunde plads, så vil en boxmadras 140×200 cm være et rigtig godt valg.

Den fylder ikke lige så meget som en dobbeltseng, men man kan alligevel godt sove to i den, hvis man kan lide at ligge tæt. Størrelsen her passer også rigtig godt til dig, der sover alene og godt kan lide at have god plads. Denne størrelse er også bedre kendt som en trekvartseng, og det er et meget populært valg blandt danskerne, da man både kan bruge den, hvis man sover alene, eller hvis man sover to sammen. Dette gør det til en meget fleksibel løsning, hvilket er en stor fordel.

Sådan vælger du den rigtige madras

Boxmadrasser består normalt af pocket-fjedre eller multipocket-fjedre, og det gør sig også gældende hos flere af vores forhandlere, så som Bedre Nætter og Sengefabriksudsalg. Når du skal vælge en madras, er det din vægt og din kropsform, der er afgørende. Disse ting er afgørende for, at du kan få den optimale støtte.

Hvis du vejer under 95 kg, bliver det anbefalet, at du køber en madras med pocket-fjedre. Hvis vægten på madrassen kommer over 95 kg, bliver det normalt anbefalet at vælge en madras med multipocket-fjedre. Det vil sige, at hvis man sover to mand på madrassen, vil man næsten altid skulle vælge en madras med multipocket-fjedre for at opnå den bedste støtte.

Du kan også vælge mellem forskellige fastheder, hvor det bliver anbefalet at vælge medium fasthed, hvis du vejer under 95 kg og fast fasthed, hvis din eller den samlede vægt på madrassen kommer over 95 kg. Det er vigtigt at være opmærksom på disse ting, når du skal købe en boxmadras eller andre madrasser, så du kan være sikker på at finde den model, der passer bedst til dig.

God idé med topmadras

Du kan godt bruge din boxmadras uden hverken springmadras eller topmadras. Dog er der mange, der anbefaler, at man alligevel som minimum køber en topmadras med til sengen. Dette bliver anbefalet, da det kan være med til at sikre et højere komfortniveau og en bedre søvnoplevelse.

Det er endvidere med til at forlænge sengens levetid og holdbarhed. Det er langt fra alle forhandlere, der tilbyder en topmadras med i købet, så derfor er det vigtigt at være opmærksom på dette, når du køber din nye boxmadras. Hvis du vil se nærmere på nogle af de boxmadras modeller, du kan finde på markedet, kan du læse vores boxmadras test her.