Boxmadras 120×200 cm

Find din favorit blandt nogle populære modeller

Saga

Yderst elegant og stilfuld boxmadras, som tilmed fås til en favorable pris. Den kommer i et neutralt stilfuldt look, som vil matche de fleste hjem. Du har mulighed for tilvalg som ben, gavl osv. så den passer til lige præcis dit behov.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Freja

En klassisk seng i et stilrent design. Du får en boxseng med en behagelig liggekomfort, så du kan få en optimal nattesøvn og hvile.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Signatur

Her får du en komplet seng inkl. Valgfri topmadras. Den kommer med to lag fjedre til at øge komforten. Der er tilmed 15 års garanti på ramme og fjedre.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

En boksmadras i dansk design og håndværk, som kommer med hele 11 komfortzoner. Du får en medfølgende valgfri topmadras, for bedste komfort.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

En bestseller som er yderst populær blandt brugerne. Her får du alt hvad du skal bruge i en kvalitetsboxmadras. Mærk forskellen.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Birk

Med Birk får du en yderst behagelig boxmadras. Den er dobbeltfjedret med hele 268 pocketfjedre pr. m2 øverst og 150 Bonell-fjedre pr. m2 nederst.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Tromsø box

En lækker danskproduceret boxmadras, hvor du får god værdi for pengene. Den er dobbeltfjedret som skaber god støtte, komfort og stabilitet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Boxmadras 120×200 cm

Boxmadrasser er et populært valg, da du med sådan en sengetype vil få en god seng til en overkommelig pris. En boxmadras består ganske enkelt kun af den ene madras, og hverken af en springmadras eller en topmadras, som andre sengetyper gør.

Selvom du godt kan bruge en boxmadras uden topmadras, så bliver det anbefalet, at du køber en topmadras med til. Dette er med til at sikre dig et højt komfortniveau, som vil resultere i en bedre nattesøvn. God nattesøvn er vigtigt, da det kan være med til at sikre, at du vågner mere frisk og veludhvilet om morgenen og derved kan præstere bedre i løbet af dagen.

Boxmadrassens opbygning

Du kan finde et bredt udvalg af boxmadrasser i forskellige størrelser, modeller og designs. Ens for dem alle er, at de kan fungere som seng i sig selv. Som før nævnt er det dog en god idé at købe en topmadras med til. Hos nogle forhandlere får du en topmadras med i købet, men hos andre er det noget, du skal tilkøbe ved siden af. Derfor er dette noget, du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny seng. Du behøver altså ikke at købe en springmadras med til.

Det vil sige, at en boxmadras har en meget simpel opbygning, og dette er en meget stor fordel ved denne sengetype. Det betyder nemlig, at du nemt og hurtigt kan tage din nye seng i brug, efter du har modtaget den. Det eneste, du skal gøre, er at skrue de medfølgende ben på, og så er den ellers klar til brug. Du behøver ingen sengeramme, da en boxmadras sagtens kan stå af sig selv. Hvis du gerne vil læse mere om enten topmadrasser eller boxmadrasser, kan du læse vores topmadras test og boxmadras test og få et indblik i, hvad du kan finde på markedet.

En boxmadras består også af fjedre, hvor du som regel kan vælge mellem pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Dette valg afhænger af din vægt og kropsform. Hvis du eller den samlede vægt overstiger 95 kg, bliver det anbefalet, at du vælger multipocket-fjedre, og hvis den samlede vægt er under 95 kg, anbefales det at vælge de mere almindelige pocket-fjedre.

Få en populær størrelse

En meget populær størrelse er en boxmadras 120×200 cm. Den er især populær, da den ikke er voldsomt stor, og mange foretrækker denne størrelse fremfor en enkeltmandsseng. Sengens størrelse passer bedst til personer, der skal sove alene, da man vil komme til at ligge meget tæt, hvis man skal sove to på den.

Den fylder lidt mere end en enkeltmandsseng, men hvis du godt kan lide at have god plads og synes, at en enkeltmandsseng bliver for lille, vil denne størrelse være en oplagt muligt. Den kan passe ind i de fleste rum, og hos flere af vores forhandlere kan du finde modeller i flere forskellige farver og designs. Derfor burde det være muligt at finde en, der passer perfekt til dig.