Boxmadras 120x200

Bonell boxmadras - Medium

Denne boxmadras har dobbelt fjedreindlæg og zoneinddeling, samt en lækker topmadras der giver en super god liggekomfort. Selve boxmadrassen er sort og topmadrassen, som følger med er hvis og dansk-produceret. Det er både muligt at placere boxmadrassen i en flot sengeramme, men også muligt at montere et par elegante metal ben på, som vist på billedet.

Levering:
1-3 uger

Returret:
365 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes ikke

Venus No. 2 boxmadras +95 kilo

Denne boxmadras er anbefalet til personer, som vejer 95 kilo eller over. Den har Multipocket fjedre og Cooltex polstring, som er temperaturregulerende.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Boxmadras - Classic

Ganske enkelt en forrygende boxmadras, som kan erhverves for nærmest ingenting. Kvaliteten er i top og alt er inkluderet i prisen.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Athena Boxmadras - Medium

Utrolig flot og lækker boxmadras med en medium fasthed og 5 komfortzoner. 250 Pocketfjedre pr. m2 og hele 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Senses Lux boxmadras 120x200

Super lækker og imponerende komfortabel boxmadras, som er dansk-produceret. Indbygget anti-skrid så topmadrassen ikke glider.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Boxmadras 120x200

Boxmadrasser er et populært valg, da du med sådan en sengetype vil få en god seng til en overkommelig pris. En boxmadras består ganske enkelt kun af den ene madras, og hverken af en springmadras eller en topmadras, som andre sengetyper gør. Selvom du godt kan bruge en boxmadras uden topmadras, så bliver det anbefalet, at du køber en topmadras med til. Dette er med til at sikre dig et højt komfortniveau, som vil resultere i en bedre nattesøvn. God nattesøvn er vigtigt, da det kan være med til at sikre, at du vågner mere frisk og veludhvilet om morgenen og derved kan præstere bedre i løbet af dagen.

Boxmadrassens opbygning
Du kan finde et bredt udvalg af boxmadrasser i forskellige størrelser, modeller og designs. Ens for dem alle er, at de kan fungere som seng i sig selv. Som før nævnt er det dog en god idé at købe en topmadras med til. Hos nogle forhandlere får du en topmadras med i købet, men hos andre er det noget, du skal tilkøbe ved siden af. Derfor er dette noget, du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny seng. Du behøver altså ikke at købe en springmadras med til. Det vil sige, at en boxmadras har en meget simpel opbygning, og dette er en meget stor fordel ved denne sengetype. Det betyder nemlig, at du nemt og hurtigt kan tage din nye seng i brug, efter du har modtaget den. Det eneste, du skal gøre, er at skrue de medfølgende ben på, og så er den ellers klar til brug. Du behøver ingen sengeramme, da en boxmadras sagtens kan stå af sig selv. Hvis du gerne vil læse mere om enten topmadrasser eller boxmadrasser, kan du læse vores topmadrastest og boxmadrastest og få et indblik i, hvad du kan finde på markedet.

En boxmadras består også af fjedre, hvor du som regel kan vælge mellem pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Dette valg afhænger af din vægt og kropsform. Hvis du eller den samlede vægt overstiger 95 kg, bliver det anbefalet, at du vælger multipocket-fjedre, og hvis den samlede vægt er under 95 kg, anbefales det at vælge de mere almindelige pocket-fjedre.

Få en populær størrelse
En meget populær størrelse er en boxmadras 120×200 cm. Den er især populær, da den ikke er voldsomt stor, og mange foretrækker denne størrelse fremfor en enkeltmandsseng. Sengens størrelse passer bedst til personer, der skal sove alene, da man vil komme til at ligge meget tæt, hvis man skal sove to på den. Den fylder lidt mere end en enkeltmandsseng, men hvis du godt kan lide at have god plads og synes, at en enkeltmandsseng bliver for lille, vil denne størrelse være en oplagt muligt. Den kan passe ind i de fleste rum, og hos flere af vores forhandlere kan du finde modeller i flere forskellige farver og designs. Derfor burde det være muligt at finde en, der passer perfekt til dig. Du kan finde boxmadrasser i denne størrelse hos disse forhandlerne

– Bedre Nætter
– Sengefabriksudsalg
– Boboonline
– Unoliving

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »