Boxmadras 120×200

Find din favorit blandt nogle populære modeller

Venus

Venus er blandt favoritterne hos kunderne. Den får rigtig gode anmeldelser, hvor den roses for høj komfort. Venus er lavet med en optimal kombination af fjedre, polstring og komfortzoner, som sikrer en god nattesøvn.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses Pulse

Super lækker og imponerende komfortabel boxmadras, som er dansk-produceret. Indbygget anti-skrid så topmadrassen ikke glider.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur Box

Signatur Box er et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en seng af høj kvalitet. Sengen er solid, så den holder i mange år frem.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

Nordkap er en populær boxmadras, som får gode anmeldelser af brugerne. Det er en luksuriøs boxmadras, som fås til en god pris.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

Jupiter er en rigtig god seng, hvor du får rigtig meget for pengene. Prisen er lav, men der er ikke gået på kompromis med valg af materialer.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige Eksklusiv

Prestige Eksklusiv er en kvalitetsseng, med to lag posefjedre, som sikre stabil og yderest komfortabel søvn. En komplet kvalitetsseng.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Tromsø

Med Tromsø får du en flot boxmadras, med et moderne look. Foruden et flot design, får du også en boxmadras, som giver dig god nattesøvn.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Boxmadras 120×200

Boxmadrasser er et populært valg, da du med sådan en sengetype vil få en god seng til en overkommelig pris. En boxmadras består ganske enkelt kun af den ene madras, og hverken af en springmadras eller en topmadras, som andre sengetyper gør.

Selvom du godt kan bruge en boxmadras uden topmadras, så bliver det anbefalet, at du køber en topmadras med til. Dette er med til at sikre dig et højt komfortniveau, som vil resultere i en bedre nattesøvn. God nattesøvn er vigtigt, da det kan være med til at sikre, at du vågner mere frisk og veludhvilet om morgenen og derved kan præstere bedre i løbet af dagen.

Boxmadrassens opbygning

Du kan finde et bredt udvalg af boxmadrasser i forskellige størrelser, modeller og designs. Ens for dem alle er, at de kan fungere som seng i sig selv. Som før nævnt er det dog en god idé at købe en topmadras med til. Hos nogle forhandlere får du en topmadras med i købet, men hos andre er det noget, du skal tilkøbe ved siden af. Derfor er dette noget, du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny seng. Du behøver altså ikke at købe en springmadras med til.

Det vil sige, at en boxmadras har en meget simpel opbygning, og dette er en meget stor fordel ved denne sengetype. Det betyder nemlig, at du nemt og hurtigt kan tage din nye seng i brug, efter du har modtaget den. Det eneste, du skal gøre, er at skrue de medfølgende ben på, og så er den ellers klar til brug. Du behøver ingen sengeramme, da en boxmadras sagtens kan stå af sig selv. Hvis du gerne vil læse mere om enten topmadrasser eller boxmadrasser, kan du læse vores topmadras test og boxmadras test og få et indblik i, hvad du kan finde på markedet.

En boxmadras består også af fjedre, hvor du som regel kan vælge mellem pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Dette valg afhænger af din vægt og kropsform. Hvis du eller den samlede vægt overstiger 95 kg, bliver det anbefalet, at du vælger multipocket-fjedre, og hvis den samlede vægt er under 95 kg, anbefales det at vælge de mere almindelige pocket-fjedre.

Få en populær størrelse

En meget populær størrelse er en boxmadras 120×200 cm. Den er især populær, da den ikke er voldsomt stor, og mange foretrækker denne størrelse fremfor en enkeltmandsseng. Sengens størrelse passer bedst til personer, der skal sove alene, da man vil komme til at ligge meget tæt, hvis man skal sove to på den.

Den fylder lidt mere end en enkeltmandsseng, men hvis du godt kan lide at have god plads og synes, at en enkeltmandsseng bliver for lille, vil denne størrelse være en oplagt muligt. Den kan passe ind i de fleste rum, og hos flere af vores forhandlere kan du finde modeller i flere forskellige farver og designs. Derfor burde det være muligt at finde en, der passer perfekt til dig.