Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
30 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Boxmadras 120×200 cm

Boxmadrasser er et populært valg, da du med sådan en sengetype vil få en god seng til en overkommelig pris. En boxmadras består ganske enkelt kun af den ene madras, og hverken af en springmadras eller en topmadras, som andre sengetyper gør.

Selvom du godt kan bruge en boxmadras uden topmadras, så bliver det anbefalet, at du køber en topmadras med til. Dette er med til at sikre dig et højt komfortniveau, som vil resultere i en bedre nattesøvn. God nattesøvn er vigtigt, da det kan være med til at sikre, at du vågner mere frisk og veludhvilet om morgenen og derved kan præstere bedre i løbet af dagen.

Boxmadrassens opbygning

Du kan finde et bredt udvalg af boxmadrasser i forskellige størrelser, modeller og designs. Ens for dem alle er, at de kan fungere som seng i sig selv. Som før nævnt er det dog en god idé at købe en topmadras med til. Hos nogle forhandlere får du en topmadras med i købet, men hos andre er det noget, du skal tilkøbe ved siden af. Derfor er dette noget, du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny seng. Du behøver altså ikke at købe en springmadras med til.

Det vil sige, at en boxmadras har en meget simpel opbygning, og dette er en meget stor fordel ved denne sengetype. Det betyder nemlig, at du nemt og hurtigt kan tage din nye seng i brug, efter du har modtaget den. Det eneste, du skal gøre, er at skrue de medfølgende ben på, og så er den ellers klar til brug. Du behøver ingen sengeramme, da en boxmadras sagtens kan stå af sig selv. Hvis du gerne vil læse mere om enten topmadrasser eller boxmadrasser, kan du læse vores topmadras test og boxmadras test og få et indblik i, hvad du kan finde på markedet.

En boxmadras består også af fjedre, hvor du som regel kan vælge mellem pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Dette valg afhænger af din vægt og kropsform. Hvis du eller den samlede vægt overstiger 95 kg, bliver det anbefalet, at du vælger multipocket-fjedre, og hvis den samlede vægt er under 95 kg, anbefales det at vælge de mere almindelige pocket-fjedre.

Få en populær størrelse

En meget populær størrelse er en boxmadras 120×200 cm. Den er især populær, da den ikke er voldsomt stor, og mange foretrækker denne størrelse fremfor en enkeltmandsseng. Sengens størrelse passer bedst til personer, der skal sove alene, da man vil komme til at ligge meget tæt, hvis man skal sove to på den.

Den fylder lidt mere end en enkeltmandsseng, men hvis du godt kan lide at have god plads og synes, at en enkeltmandsseng bliver for lille, vil denne størrelse være en oplagt muligt. Den kan passe ind i de fleste rum, og hos flere af vores forhandlere kan du finde modeller i flere forskellige farver og designs. Derfor burde det være muligt at finde en, der passer perfekt til dig.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.