Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
263 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Boxmadras

Den seng, vi sover i, er vigtig, i forhold til hvordan vi præsterer i dagligdagen. Sengen skal indbyde til ro, hvile og hygge. Sengen skal være behagelig, og den skal passe til dine behov. Vigtigst af alt skal sengen kunne give dig en god nattesøvn. Måske har du allerede en dejlig seng, der mangler en madras til bunden – en boxmadras. Eller måske mangler du bare en helt ny seng. En boxmadras er en madras, der har flere funktioner. Den kan fungere som en seng alene – der kan sættes ben eller meder direkte på boxmadrassen, og boxmadrassen vil så fungere som den primære madras.

En boxmadras kan også være én del af en seng – boxmadrassen kan fungere som bunden af sengen, hvorpå der så ligger en springmadras, der fungerer som toppen. Mange vælger at købe en boxmadras, netop fordi det er en multifunktionel madras.

Hvordan vælger jeg den rigtige boxmadras?

Det kan være svært at finde ud af, hvordan du skal vælge den rigtige madras. Boxmadrassen er en god madras, der kan passe til de flestes behov. Det er dog vigtigt, at du husker at købe en boxmadras, der er tilpasset lige netop dine behov. Vægt, temperatur og personlige præferencer er de primære faktorer, der har betydning for, hvilken seng du skal vælge. Hvis du ikke tager hensyn til dine personlige behov, kan du udsætte din krop for unødigt tryk, hvilket du blandt andet mærker, når du er vågner om natten og er tvunget til at justere din liggeposition.

Med den rigtige madras sover du bedre. Du vil opleve, at du vil føle dig mere udhvilet, når du vågner – netop fordi din krop har fået lov til at restituere bedre. Din vægt har betydning for, hvor fast madrassen skal være. Hvis du vejer over 75 kilo, er det bedst for din krop at sove på en fast madras, mens en medium fast madras er bedre for dig at sove på, hvis du vejer under 75 kilo.

Boxmadras med topmadras

Mange mennesker bliver varme, når de sover. Hvis du er en af dem, der bliver varm om natten, skal du have en madras, der transporterer varmen væk fra din krop.

En god måde, hvorpå du kan skræddersy din seng til dine behov, er ved at købe en topmadras, der skal ligge ovenpå boxmadrassen. Topmadrasser findes i mange forskellige støbninger – og du kan derfor finde en topmadras, der passer fuldkommen til dine behov. Hvis du vælger at lægge en topmadras ovenpå din boxmadras, forlænger du også sengens levetid. Du kan desuden tage betrækket af de fleste topmadrasser, hvilket er en fordel, hvis det trænger til en vask.

Boxmadrasser fås i forskellige størrelser – så om du er på jagt efter en enkeltseng eller en dobbeltseng, er boxmadrassen et godt bud på en ny seng til dig. Hvis du i forvejen har en kontinentalseng, der mangler en ny bund, er en ny boxmadras også optimal. Boxmadrassen er altså en meget multifunktionel madras, der kan leve op til dine behov og sikre dig en god nattesøvn.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.