Lagner

Hugged® Bambus Faconlagen

Et silkeblødt faconlagen lavet i 100 % bambus. Oplev de naturlige egenskaber og skab et sundt og naturligt sovemiljø. Lagnet kommer med en smart elastikkant, som gør det nemt at lægge på madrassen.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kuvertlagen - Bomuldssatin

Her får du et kuvertlagen med perfekt pasform. Det er fremstillet i 100 % bomuldssatin, som giver en lækker blød fornemmelse.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
90 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Unikka jersey

Jersey faconlagen som lægger sig pænt og glat omkring din seng. Det elastiske bomuldsjersey følger madrassen, og føles meget blødt. 100 % bomuld.

✅ Levering
5-15 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Faconlagen - Høie

Dette lækre jerseylagen er fremstillet i 95 % bomuld og 5 % elastan. Det er af bomuld med elastik hele vejen rundt, så det tilpasser sig sengen.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

H-Splitlagen - Bomuldssatin

Et oplagt lagen til elevationssenge, hvor sengene bliver løftet forskudt. Dette er super lækkert og fås til en god pris med hurtig levering.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
90 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lagen – Giv sengen dit eget look

Lagner; hvad er det nu med lagner? Det er noget vi lægger over vores madras, for at beskytte madrassen. Og det er noget vi ligger på om natten. Men et lagen er vel bare et lagen – hvorfor er det vigtigt? Et lagen ér bare et lagen. Men findes der noget bedre, end at kunne lægge sig på et dejlig blødt nyvasket lagen i sin dejlige seng? Næppe. De færreste har et forhold til, hvordan et lagen skal være, men faktisk har det betydning. Kvalitet af lagnet har betydning for kvaliteten af din søvn, ligesom farven og modellen på lagnet giver dit soveværelse en bestemt stil og et bestemt look. De færreste ved, hvor mange valgmuligheder der findes, når det kommer til lagner. Vi har samlet nogle af de mange muligheder her, så du kan danne dig et overblik over, hvilket lagen der skal på din seng.

Forskellige modeller og farver

Vi putter gladelig sengetøj på vores dyner og puder, så det ser pænt ud. Vi går op i, hvordan sengetøjet ser ud, fordi det giver vores soveværelse et bestemt look. Det samme gør et lagen. Der findes lagner i alverdens farver og modeller – og hvor model kan give dit soveværelse et bestemt look – ligesom farven kan definere din stil.

Faconlagner er eksempelvis rigtig gode til boxmadrasser og springmadrasser, da de har en høj sidehøjde. Det betyder, at lagnet kan nå hele vejen rundt om madrassen, således man ikke kan se madrassens sider.

Hvis du ikke vil have et lagen, der dækker hele madrassen, kan du købe et såkaldt kuvertlagen. Et kuvertlagen lægges udelukkende udenom topmadrassen, og du kan derfor ikke rigtigt se det, når sengen er redt. Hvis du har en elevationsseng med split topmadrasser, er den typiske løsning et splitlagen. Mange, der køber en dobbeltseng med elevation, vælger split topmadrasser, fordi man så kan bruge elevationsfunktionen i den ene side af sengen, uden sengekammeraten bliver vippet ud af sengen, fordi topmadrassen rykker sig.

Kappelagen

Hvis du bedre kan lide, at lagenet ikke sidder stramt fast til madrassen, skal du kigge på et kappelagen. Et kappelagen er kendetegnet ved, at det sidder løst udenom madrassen. Mange bruger kappelagner udenpå boxmadrassen eller springmadrassen – nedenunder topmadrassen – fordi lagenet så dækker hele madrassen og en del af benene. Kappelagener skaber en visuel effekt, som kan bruges til at ændre looket i soveværelset. Du kan nemt ændre udseendet på din seng ved at købe et kappelagen – du kan tilpasse farverne til årstiden, eller du kan skjule din gamle boxmadras med et flot lagen. Hvis du har rod under sengen, kan et kappelagen ligeledes skjule det.

Kvaliteten på lagnet har betydning for, hvordan du sover om natten. Du kan vælge et jersey lagen, et froté lagen eller et lagen af et andet materiale. Det vigtigste er, at du synes lagnet er behageligt at ligge på. Hvis du vil have et lagen, der holder i længere tid, skal du købe et lagen af god kvalitet, da disse ofte er mere slidstærke.