Hovedpuder

Temprakon® trelagspude - Høj

Med denne flotte hovedpude, får man en pude i allerhøjeste kvalitet. Den er produceret af danske Temprakon og har et temperaturregulerende materiale, der sikrer en super komfort. De er bedst velegnet til personer som sover på siden eller på ryggen. I det yderste lag finder du en fyldvægt på 2x100g hvoraf 60% af disse er hvide europæiske andedun og 40% naturfyld.

Levering:
2-5 dage

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Hovedpude - Eurodun - Energy

En særdeles lækker hovedpude, der indeholder gåsedun og -fjer. Puden har en bæreevne på 7 og våret er Oeko-TEX 100 og NOMITE-certificeret.

Levering: 1-3 dage

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

HEAVEN by BN - Mellem

Super behagelig hovedpude i forrygende kvalitet. Puden er fra Bedre Nætters egen kollektion og er fyldt med gåsedun. 100% bomuldscambric

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Hovedpuder

Find et stort udvalg af hovedpuder her på siden

Den helt rette hovedpude er uden tvivl noget af det vigtigste, når det kommer til at sove godt om natten. Det er dog meget forskelligt fra person til person, hvad man karakteriserer som en god hovedpude, og der er således nogle mennesker, der foretrækker en hård og fast model, mens andre ønsker en blød hovedpude, som man kan synke helt ned i. Uanset hvad du er til, har vi uden tvivl lige akkurat den hovedpude, du er på udkig efter her på siden.

Såfremt du ikke har den helt rigtige hovedpude, der passer til dig, kan det være med til at forringe din søvnkvalitet markant samt forvolde dig store smerter i nakken og ende ud i hovedpine. Det er derfor utroligt vigtigt, at du sørger for at finde den hovedpude, der passer perfekt til dig, og det kan vi være dig behjælpelig med. Gå på jagt her på siden og lad dig inspirere af de mange forskellige modeller og varianter, så du med garanti vil kunne finde den helt rigtige hovedpude for dig.

Et skridt nærmere en god nattesøvn

Med den helt rette hovedpude kommer du et skridt tættere på den optimale nattesøvn, som er utrolig vigtig, såfremt du ønsker at føle dig frisk og veludhvilet hver eneste morgen. Grunden til at den rigtige hovedpude er så vigtig er, at den er med til at støtte din nakke og hoved, når du sover, så du undgår at få hold i nakken. Der er rigtig mange danskere, der har en tendens til kun at fokusere på madrassen, men puden er altså mindst lige så vigtig, og du bør således altid fokusere på at finde den helt rette for dig, hvad end du ligger på en springmadras eller boxmadras. Her på siden finder du et bredt udvalg af hovedpuder i høj kvalitet til yderst fordelagtige priser, som med garanti vil kunne give dig den støtte, som du har brug for, når du sover.

Få et bredt udvalg af hovedpuder med naturfyld eller skum

Hos os finder du bl.a. hovedpuder med naturfyld samt puder med skum, alt efter hvad dine personlige præferencer end måtte være. En pude med naturfyld er især det oplagte valg for dig, der har en tendens til at sove mest på maven om natten, mens en pude med skum er bedre, såfremt du ligger på siden eller på ryggen, når du sover. En skumpude vil nemlig kunne forme sig efter din nakke og dit hoved, da det er en relativ hård pude. Denne type pude vil desuden være det mest oplagte valg for dig, der foretrækker at ligge med hovedet en smule hævet, når du sover, da den ikke bliver presset flad, når du ligger dit hoved på den.

Det er således en rigtig god idé at tage udgangspunkt i din yndlingssoveposition, når du skal ud at vælge en ny hovedpude, da denne spiller en afgørende rolle ift., hvilken model du bør vælge. Se vores spændende og brede udvalg af kvalitetshovedpuder lige her på siden, eller kontakt os så vi i fællesskab kan finde frem til, hvilken type hovedpude du bør vælge.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »