Sådan falder du i søvn på kun 60 sekunder

Sådan falder du i søvn på kun 60 sekunder

Indholdsfortegnelse

Der er rigtig mange, der har svært ved at falde i søvn om aftenen, og det kan der være mange forskellige årsager til. Hvis du er en af dem, der ofte har problemer med at falde søvn og er ved at være godt og grundigt irriteret over det, så er der fundet frem til en måde, som gerne skulle hjælpe dig med at falde hurtigt i søvn.

Metoden går ud på, at du skal bruge din vejrtrækning på en helt bestemt måde. Denne metode bliver kaldet 4-7-8 metoden, og den skulle angiveligt kunne få dig til at falde i søvn på kun 60 sekunder. Det er en ganske simpel fremgangsmåde og dermed noget, der er nemt at udføre, så det er vel værd at give en chance.

Træk vejret

For at denne metode skal virke, så skal du trække vejret kraftigt gennem munden. Det skal faktisk være så kraftigt, at det danner en form for svusj-lyd. Herefter skal du lukke din mund og inhalere gennem næsen. Mens du gør dette, skal du tælle til fire inde i dig selv.

Næste skridt er, at du så holder vejret, mens du tæller til syv inde i dig selv. Dernæst skal du puste kraftigt ud. Det næstsidste trin er, at du skal trække vejret gennem næsen, mens du tæller til otte. Til sidst skal du så holde vejret og tælle til syv, hvorefter du skal ånde ud.

Der er rigtig mange, der er skeptiske overfor denne metode, hvilket er meget naturligt. Dog er der også rigtig mange, der virkelig mener, at det virker. Vores råd er derfor, at du giver det en chance eller to, og hvis det virker, er det fantastisk, og hvis det ikke gør, så har du i det mindste forsøgt, og det har ikke kostet dig noget.