Garderobeskab med skydedøre

Garderobeskabe med skydedøre

Skrevet af Nikolaj Østergaard den 27. Februar 2020

Garderobeskabe med skydedøre er blevet en meget populær løsning, når det kommer til at vælge skabe. Disse har rigtig mange fordele, hvor den største nok er deres pladsbesparende funktion. Et garderobeskab med skydedøre passer ind i rigtig mange rum, da du ikke behøver at tage højde for, om der er plads nok til at åbne og lukke skabslågerne. En skydedør bevirker nemlig, at du blot skal skubbe lågen til siden og ikke udad.

Der er rigtig mange typer af garderobeskabe med skydedøre. Det kan være svært at finde ud af, hvilke der er de bedste, eller bare passer bedst til dine behov. Derfor vil denne artikel dig beskrive nogle forskellige muligheder, som du kan købe online. Dette er både skabe, der kan passe til dit soveværelse, walk-in closet, et børneværelse, eller hvor du ellers har brug for et garderobeskab.

De garderobeskabe, som vil blive beskrevet i denne artikel, kan alle købes hos Unoliving.com. Dette er en dansk møbelforhandler, der opererer online. Alle disse skabe er af god kvalitet og kan fås i flere forskellige prisklasser.

Verona skabsmodul

Garderobeskabe med skydedøre→ Gå til produktet

Denne model er et skabsmodul, og som du kan se på billedet, er det yderst moderne og stilrent, hvorfor det vil passe ind i de fleste hjem. Hele skabet og alle dets materialer er designet og produceret i Danmark.

Af denne grund kan du være sikker på at få et garderobeskab af høj kvalitet. Skabets skydelåger er hvide og er både meget praktiske og funktionelle. Skabet består af 4 rum med bøjler og tophylder. Hvis du skulle få brug for flere skuffer eller hylder, så har du mulighed for at tilkøbe det.

Verona garderobeskab

Garderobeskab med skydedøre→ Gå til produktet

Hvis du hellere vil have en lidt mørkere farve fremfor den hvide farve, så kan dette garderobeskab være en rigtig god mulighed.

Det har nemlig et lidt mørkere, men stadig meget stilfuldt look. Skabet er stort med mange lækre detaljer, blandt andet et stort opbevaringsrum med bøjlestang og 3 hylder. Skabet består af 2 skydedøre, der er lette at skubbe til siden.

Focus garderobeskabGarderobeskab

I udviklingen af dette garderobeskab har der været meget fokus på både funktionaliteten samt det at skabe et enkelt og stilfuldt design. Selve skabet har 1 bøjlerum og 4 hylder.

Du bestemmer naturligvis selv, hvad du placerer på hylderne, men tophylderne kunne for eksempel bruges til opbevaring af sengetøj og lagener, som man ikke lige bruger hver dag. Garderobeskabet har 2 skydelåger, hvoraf den ene er udstyret med et spejl på selve lågen.

Firenze garderobeskab

Garderobe med skydelåger→ Gå til produktet

Denne model er endnu et stilrent og moderne garderobeskab med skydelåger. Skabet består af 2 skydelåger i højglans. Inde i selve skabet finder du 2 bøjlestænger og 2 tophylder. Der er altså 2 funktionelle bøjlerum med de tilhørende og praktiske tophylder.

Her er hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge et garderobeskab med skydedør:

Overvej størrelsen

Når du skal have et nyt skab og overvejer de forskellige muligheder på markedet, så er det naturligvis vigtigt at overveje, hvor meget plads du har til rådighed. Det er også vigtigt at overveje, hvor meget skabsplads du egentlig har brug for. Disse overvejelser virker måske meget simple. Det er dog alligevel nogle vigtige ting, som man bliver nødt til at tænke over inden et eventuelt køb.

Disse overvejelser kan dog hurtigt blive til beslutninger, da rummet, hvori skabet skal stå, ofte er en begrænsning for størrelsen på dit nye garderobeskab. Selv om det er vigtigt at overveje størrelsen på skabet, så vil du heldigvis finde ud af, at der er mange forskellige garderobeskabe med skydelåger på markedet, så du bør kunne finde et skab, der passer perfekt til dine behov.

Overvej udseendet

Du bør naturligvis også tænke over, hvordan du gerne vil have, at dit garderobeskab skal se ud. Her kan du eksempelvis gøre op med dig selv, om du er på udkig efter at skabe en ny stil i rummet, eller om du vil have et skab, der passer ind i din nuværende stil.

Som vi før har været inde på, så findes der rigtig mange forskellige slags garderobeskabe med skydedøre. De er både forskellige i forhold til materialer og designs. Her handler det så mest af alt om, at du finder det skab, du bedst kan lide.

Overvej dit budget

Når du vil købe et nyt garderobeskab, så må du også gøre op med dig selv, hvor mange penge du er villig til at bruge på. Da du kan få mange forskellige garderobeskabe i mange forskellige prisklasser. Selv om pris og kvalitet ofte hænger sammen, så kan du også godt finde et skab af god kvalitet til en fornuftig pris.

Hvis du  gerne vil se hele Unolivings sortiment af garderobeskabe med skydedøre eller andre af deres produkter, så kan du bare klikke ind på deres hjemmeside og starte din søgen på et nyt skab.

Online søvneksperter

Tryk på billedet og få hjælp af en søvnekspert

Nyeste indlæg