Kan kontaktes her:
Telefon:
Man-torsdag: kl. 08:30-18:00
Fredag: kl. 08:30-17:00
Online chat:
Man-torsdag: kl. 08:30-18:00
Fredag: kl. 08:30-17:00
Hjemmeside:
www.wupti.com

  • Fysisk butik
  • Prisgaranti

Wupit.com er en online forhandler af alt fra møbler til hvidevarer, husholdning, TV, computere, spil, mobiler og meget mere. De har ingen fysiske butikker, men de har til gengæld et kæmpe stort udvalg til meget billige priser. Ved ikke at have butikker sparer Wupti penge på både husleje og personale. Dette kommer kunderne til gode, da de på denne måde kan have lavere priser, og du kan undgå korte åbningstider og lange køer. Mange forbinde ofte Wupti med elektronisk, men de har faktisk en ganske bredt udvalg af både madrasser, sofaer, dyner og puder, som de tilbyder til nogle rigtig gode priser. Det betyder, at du faktisk kan finde mere eller mindre alt til soveværelset hos Wupti.

Wuptis historie
Wupti er en dansk webshop, der har eksisteret siden 2006. I 2006 satsede holdet bag Wupti på, at danskerne var klar til at handle online og digitalt. Her satsede de rigtigt, og siden 2006 har de haft forrygende travlt. I dag har de mange tilfredse og loyale kunder, der har været med til at skabe et modent og stærkt koncept.

I sommeren 2015 skete der en ny udvikling i Wuptis historie. Dansk Supermarked købte nemlig Wupti. Det gjorde de, fordi at både Dansk Supermarked og Wupti gerne ville have noget af den omsætning tilbage, som i dag går til udenlandske netbutikker og dermed ud af landet. I dag har Wupti over 20.000 varer, så der er noget for enhver smag og enhver kunde.

Altid lave priser, man kan stole på
Hos Wupti går de meget op i ikke at puste priserne op for senere at lave besparelser. Hos Wupti har de altid lave priser, som man kan stole på. De sætter nemlig deres priser med et lavt udgangspunkt, og med wuptipriser kan man spare endnu mere. Wuptipriser er tilbud med besparelser, og det vil sige, at priserne her er ekstra lave. Grunden til de lave priser er, som vi før har været inde på, at de ikke har nogen fysiske butikker og derved sparer en masse penge. Disse besparelser bruger de på at gøre det ekstra fordelagtigt og billigt for kunderne at handle hos dem.

Bedst i test og populære mærker
På Wuptis hjemmeside kan du finde forskellige tests af nogle af deres mange produkter. På denne måde kan du hurtigt få et overblik over de produkter, som du er på udkig efter og dermed finde det bedste og det billigste. Endvidere er Wupti forhandler af mange populære mærker, som du kan se på deres hjemmeside. De forhandler mere en 2000 mærker og over 20.000 varenumre.

Fri fragt og hurtig levering
Uanset hvilke eller hvor mange varer du køber, så får du altid gratis fragt og hurtig levering. Hos Wupti behøver du altid ikke at handle for mere end et bestemt beløb for at få gratis fragt, hvilket er en stor fordel. Hvis du ikke vil have dine købte varer alligevel, eller gerne vil bytte dem til noget andet, så har du returret helt til påske. Du har derfor rig mulighed for at overveje dit køb.

God kundeservice
På Wuptis hjemmeside kan du finde svar på mange ofte stillede spørgsmål. Hvis det ikke er nok, så har du også mulighed for at kontakte dem enten ved at skrive en e-mail eller ringe til dem. Du kan skrive og ringe til dem mandag-torsdag fra 8.30-18 og fredag fra 8.30-17. I weekenden holder deres kundeservice lukket. Eftersom Wupti er en online forhandler, så holder de egentlig aldrig lukket, og du kan altid besøge deres hjemmeside og kigge på produkter og købe de ting, du har brug for til for eksempel soveværelset.

Du kan besøge deres hjemmeside her

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk