Werenberg

Werenberg Logo
Telefon:
Alle dage: 09:00 – 23:00
Online chat:
Alle dage: 09:00 – 23:00
Hjemmeside:

Werenberg Bolighus

Bolighuset Werenberg er et kæmpe bolighus på 11.000 m2. i Brenderup på Nordfyn. I bolighuset Werenberg finder du blandt andet en sengeafdeling med et kæmpe udvalg i senge, madrasser og diverse tilbehør. Hos bolighuset Werenberg går de meget op i kvalitet og komfort på deres mange produkter, hvor du også finder flere senge i unikke designs med hver sine unikke egenskaber. Kunderne hos Werenberg bolighus er generelt meget tilfredse med både service og deres produkter, hvilket har medført at Werenberg ligger i den helt høje ende, hvad angår scoren på Trustpilot.

Find den rigtige seng hos Werenberg

Hos Werenberg forhandler de udelukkende med senge af tårnhøj kvalitet. I deres sengeafdeling har Werenberg mere end 70 forskellige og unikke senge, så du som kunde har mulighed for, at finde lige netop den type seng der passer dig og dit behov. Hos Werenberg senge anerkender de nemlig, at der kan være stor forskel på kundernes behov, og hvad de finder tillokkende i en seng. Derfor tilbyder Werenberg også fuld assistance på dit køb af senge, såvel som de tilbyder dig muligheder for en kropstest i sengen, hvor du analytisk bliver sporet ind på, hvad der er den rette seng at vælge for dig.

Hos Werenberg senge finder du blandt andet velkendte mærker såsom Auping, Dunlopillo, Wonderland, Tempur og Hästens i forskellige størrelser til både enkeltpersoner og par. Foruden kontinentalsenge finder du hos Werenberg senge også både flere vandsenge, elevationssenge og ekstraudstyr såsom rammer til din seng.

Men det er ikke kun vigtigt at finde den rigtige seng. Din hovedpude har også stor betydning for din søvn. Hvis du er i tvivl om, hvilken hovedpude du skal vælge, kan du finde vores hovedpude test. Her finder du de hovedpuder der har vundet bedst i test og som scorer topkarakter i brugeranmeldelser.

Werenberg sovesofa og madrasser

I Bolighuset Werenberg finder du naturligvis også en lang række andre produkter til soveværelset og relateret hertil. Foruden et stort udvalg i kvalitetsmadrasser, rullemadrasser, dyner, puder og sengetøj, finder du her også finde en Werenberg sovesofa. Ligesom alle andre af Werenbergs produkter, er en Werenberg sovesofa et produkt af høj kvalitet med stilfuld ynde og flot design. Flere af Werenbergs sovesoafer fås både med og uden chaiselong, hvortil flere har mulighed for opbevaring nede under sofaen. Det store udvalg af sovesofaer tilbyder derigennem sovesoafer til mange forskellige behov, hvor alle lige fra den studerende med pladsproblemer, til dem der ønsker et ekstra møbel i udestuen, kan få glæde af en Werenberg sovesofa.

Specialist i god søvn

Hos Bolighuset Werenberg er professionalismen i top. Med mere end 50 års erfaring som bolighus, har Werenberg med tiden fundet sig godt til rette, hvortil de i dag ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller service. Alle ansatte er derfor faguddannede specialister, og kan alle hjælpe og guide dig igennem køb af både senge, møbler og øvrigt boligtilbehør. Ønsker du bevis for dette, kan du gå ind og besøge Werenberg trustpilot, hvor stribevis af gode anmeldelser bevidner om en topprofessionel service.

Kundernes tilfredshed i centrum

Udgangspunktet for servicen i Bolighuset Werenberg er, at alle kunder skal gå derfra med en god oplevelse. Foruden den personlige vejledning og service de yder fysisk i butikken, er du derfor også altid mere end velkommen til at ringe eller skrive direkte til Werenberg, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Dertil tilbyder Werenberg 14 dages ombytningsret på de fleste produkter, hvor visse madrasser dog har en ombytningsret på helt op til 90 dage. Oven i det tilbyder Werenberg prismatch på deres varer, billig levering til adressen og fuld reklamationsret på deres produkter, hvilket du kan læse mere om på deres hjemmeside www.werenberg.dk.