Unoliving

Unoliving Logo
Telefon:
Alle dage: 09:00 – 16:00
Hjemmeside:

Unoliving.com

Unoliving.com er en online forhandler af møbler, og de har et meget stort sortiment. Med over 8.600 produkter har de Danmarks største udvalg, og derfor er der gode chancer for, at du hos denne forhandler kan finde nye og flotte møbler til soveværelset, stuen, spisestuen eller børneværelset.

Du kan finde møbler til dit hjem i alle prisklasser, herunder sengesovesofaermadrasser, børnemøbler, stole, skabe, kontormøbler og meget andet. Unoliving sælger blandt andre produkter fra designerbrands som Innovation, House Doctor, Muubs, Bloomingville, Zuiver, Flex med flere.

Hos Unoliving går de meget op i at få nye og spændende produkter ind i deres sortiment, og dette opnår de gennem deres dygtige indkøbere. Unoliving fokuserer ikke kun på en enkelt stil, men de har mange forskellige stilarter og designs på deres shop. De har både danske brands og brands fra udlandet.

På denne måde kan du helt sikkert finde nogle møbler, for eksempel senge, der passer helt perfekt til dine behov og dit hjem. Du  kan som sagt også finde møbler i flere forskellige prisklasser, hvilket også er en stor fordel.

Sikker og troværdig handel

Hos Unoliving går de meget op i at sørge for, at du opnår en sikker handel, når du køber noget hos dem. De er godkendte hos e-mærket, og det er en garanti for, at du kan handle sikkert hos dem. I 2016 blev de nomineret til E-handelsprisen 2016.

Det blev til en andenplads, og næste år går de efter en førsteplads. For dig som kunde vidner det om, at Unoliving er et seriøst firma. Endvidere har Unoliving en god rating på Trustpilot, hvilket er med til at understrege, at du kan handle sikkert og nemt på deres hjemmeside, og at andre kunder har været tilfredse med at handle hos dem.

Gratis fragt og god kundeservice

De gode ratings på Trustpilot vidner også om, at Unoliving yder en rigtig god kundeservice til deres kunder. Hvis du får brug for hjælp eller har kommentarer, så kan du altid kontakte Unolivings kundeservice. De har en chatfunktionen på deres hjemmeside, som du kan benytte hele døgnet. Herudover kan du også kontakte dem på e-mail eller telefon fra mandag-fredag mellem 9-16.

Herudover tilbyder de gratis levering på alle møbler til næsten hele Danmark. De eneste steder, hvor det ikke er muligt, er på ikke-brofaste øer. Som ekstra service til kunderne tilbyder de for eksempel at bære dine varer op, hvis du bor i lejlighed, og de tilbyder også aftenlevering.

På denne måde behøver du ikke at være hjemme hele dagen og vente på, at dine varer bliver leveret. Hvis du fortryder dit køb, så har du altid 14 dages fortrydelsesret, som du kan benytte dig af.

Køb møbler på afbetaling

Der er flere forskellige muligheder i forhold til betaling, når du køber dine nye møbler hos Unoliving. En af mulighederne er at købe dem på afbetaling. Unoliving har et samarbejde med både Viabill, Lånlet.dk og Klarna Afbetaling, som gør det muligt for dig at købe dine nye møbler og betale dem, når du vil.

På denne måde kan du låne penge eller rykke betalingen, hvis du for eksempel vil vente med at betale, til du har lidt ekstra at gøre med i din privatøkonomi. Denne mulighed er både en rente- og gebyrfri tilbagebetalingsmodel, og du behøver ikke at betale, før du har modtaget dine varer.

Så hvis du er på udkig efter nye møbler til soveværelset, så kan du finde et meget stort udvalg hos Unoliving.com.