Kan kontaktes her:
Telefon:
Hverdage: kl. 10:00-16:00
Hjemmeside:
www.tinga.dk

  • Levering fra 35,-
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Prisgaranti
  • Gratis levering
  • Afbetaling
  • Online chat
  • e-mærket

Tinga.dk er en online webshop, der forhandler en masse forskellige ting til hjemmet, især til soveværelset. I deres sortiment kan du blandt andet finde rullemadrasser, dyner, puder, lagner, sengetøj og meget mere. De forhandler også mange forskellige ting til indretningen af dit soveværelse. Deres sortiment består både af produkter til børneværelset og soveværelset. Hos Tigna.dk sælger de også møbler fra blandt andet Nova Solo, hvor du kan finde flotte kommoder til dit eller dit barns soveværelse.

Denne webshop startede i 2005 med en drøm om udelukkende at sælge varer af høj kvalitet, og derfor gør dette sig gældende for hele deres sortiment. Tinga forsøger hele tiden at opdatere webshoppen med nye og spændende produkter, så du altid kan finde noget, der passer til dig. De har mest fokus på kvalitet, men også nytænkning og bæredygtighed er to fokuspunkter, som de betyder meget for dem.

Mange forskellige størrelser
Blandt andet i forhold til dyner, lagner og sengetøj kan du få flere forskellige størrelser. På denne den måde burde det være muligt at finde noget, der passer perfekt til dit soveværelse og dine behov. Du kan både finde sengetøj til dobbeltdyner og enkeltdyner, hvor du også kan få det i flere forskellige længder. Disse længder er blandt andet 140 cm x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 200 cm, 200 x 220 og så videre.

Du kan også finde flere forskellige størrelse og typer af lagner. Det kan eksempelvis være lagner til campingvognen, til børn, til elevationssengen, til boxmadrassen og mange flere.

Spar penge
Hos Tinga.dk har de en side med navnet outlet, og her kan du spare ekstra mange penge. Her har de samlet mange forskellige produkter, som de har sat prisen ned på. Dette kan være produkter fra flere forskellige mærker og flere forskellige typer af produkter. Hvis du skal købe en større mængde af varer, så opfordrer Tinga dig til at kontakte dem, da de så vil give dig et uforpligtende tilbud på din ordre.

Kundeservice
I forhold til kundeservice kan du enten kontakte Tinga.dk på telefon, eller du kan udfylde deres kontaktformular på deres hjemmeside. Du kan ringe til dem mellem 10.00 og 16.00 i hverdagene, og du kan sende dem en besked eller e-mail døgnet rundt, men du vil få svar inden for det ovenstående tidsrum. På denne måde kan du få hjælp eller svar på spørgsmål og derved blive guidet gennem dit køb.

Levering og fragt
Hos Tinga.dk gør de meget ud af at få sendt din pakke af sted samme dag, som de har registreret din indbetaling. Hvis du har bestilt en bestillingsvarer, så vil ordren dog først blive afsendt, når de kan foretage en samlet levering. Når du bestiller noget hos Tinga, så kommer der et ekstra beløb for fragt oveni. Prisen er forskellig, og den afhænger af, om du bestiller med eller uden omdeling og til privat- eller erhvervsadresse.

Hos denne shop har du 14 dages retur- eller fortrydelsesret, hvor du skal kontakte Tinga på e-mail. Hvis du beholder dine produkter, så har du to års garanti på alle produkter, hvis der skulle opstå fabriksfejl.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk