Kan kontaktes her:
Telefon:
Hverdage: kl. 09:00-16:00
Lørdag: kl. 10:00-14:00
Online chat:
Hverdage: kl. 09:00-16:00
Lørdag: kl. 10:00-14:00
Hjemmeside:
www.sovn-comfort.dk

  • Prisgaranti
  • Afbetaling

Søvn og Comfort er den største specialbutik i Vestjylland, der sælger senge af allerhøjeste kvalitet. Søvn og Comfort blev etableret i 1994 og er ejet af Flemming V. Kristensen og Berit Kloster. Flemming er været i branchen siden 1980, og Berit er ergoterapeut. I takt med at virksomheden har udviklet sig, er webshoppen sovn-comfort.dk sidenhen kommet til. På denne måde kan alle i hele landet hurtigt og nemt se og købe noget fra deres store udvalg.

Bredt sortiment og gode mærker

Hos Søvn og Comfort sælger de både senge, hovedpuder, dyner, sengetøj og tilbehør hertil. De sælger alt til dig, der gerne vil sove bedre. Selv om de betegner sig selv som en specialbutik, så har de stadig et bredt sortiment. De er opmærksomme på, at mennesker er forskellige, og derfor har de tilpasset deres sortiment af senge, hvor de selv kan stå inde for dem.

Søvn og Comfort forhandler flere forskellige kvalitetsmærker. De har for eksempel det komplette sortiment fra Hästens. Dette sortiment består blandt andet af rammesenge, kontinentalsenge og tilbehør hertil. Herudover har Søvn og Comfort også et udvalg af elevationssenge, kontinentalsenge samt boksmadrasser fra blandt andet Jensen, Wonderland, Curen, SOPIRE og Dunlopillo. Udover senge har de også en masse tilbehør til soveværelset generelt. Du kan blandt andet også finde sengeborde, sengerammer, gavle og som før nævnt puder. Alle Søvn og Comforts produkter er af den bedste kvalitet og lavet af gode materialer.

Kompetent og personlig vejledning

Hos Søvn og Comfort er de klar over, hvor svær en beslutning det kan være at købe en ny seng. Der er mange ting, man skal overveje, og der er rigtig mange forskellige senge at vælge mellem. Derfor sætter Søvn og Comfort en ære i at hjælpe deres kunder på bedste vis. De tilbyder professionel vejledning i alle de faser, du gennemgår, når du skal købe en ny seng. Holdet bag Søvn og Comfort har mange års erfaring og et højt uddannelsesniveau, og du kan derfor være sikker på at modtage kompetent og professionel vejledning hos dem.

Du kan også besøge deres fysiske butik i Holstebro, hvor du kan se og røre ved alle produkterne. Dog er det blevet mere og mere populært og nemt at handle online, og derfor har du også mulighed for at ringe til dem eller at skrive en e-mail. Den fysiske butik har åbent mandag-fredag fra 10-17.30 og lørdag fra 10-14. Det er ligeledes på disse tidspunkter, at du har mulighed for at ringe til deres kundeservice og få råd og vejledning.

End anden service, som du kan finde på deres hjemmeside, er forskellige guides og artikler til for eksempel dyner og hovedpuder samt senge, sengetøj og madrasser. På denne måde kan du også få tips og råd gennem disse artikler. Du kan også finde mere generelle artikler om for eksempel nattesøvn, og hvad der sker, når du sover.

Sikker handel og fri fragt

Søvn og Comforts hjemmeside er e-mærket, hvilket betyder, at du kan handle nemt og sikkert på deres hjemmeside. Herudover tilbyder de fri fragt på alle varer, så du slipper for at betale fragt. De arbejder med hurtig levering, og du skal derfor ikke vente særlig længe, fra du bestiller, til du modtager dine varer. Sidst, men ikke mindst, så har de rigtig gode ratings på Trustpilot, hvilket er med til at vise dig, at andre forbrugere har været tilfredse med deres køb og produkterne hos Søvn og Comfort. Hvis du vil kigge nærmere på deres brede sortiment, kan du besøge deres hjemmeside her.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk