Skabssengen

Skabssengen Logo
Telefon:
42 90 33 53
Hjemmeside:

Skabssengen

Hos firmaet Skabssenge sælger de praktiske skabssenge. Flere steder også kaldet vægsenge – til dem der ønsker en mere praktisk og pladsbesparende løsning i forhold til soveværelset. Skabssenge er hovedsageligt et onlinefirma bag hjemmesiden www.skabssenge.dk. De har dog også har et showroom i Rødovre, hvor interesserede og nysgerrige kan komme og tjekke de mange skabssenge ud. Foruden den store vægt på sengenes praktiske funktioner, har Skabssenge ligeledes et stort fokus på komfort, kvalitet og design. Dertil er alle Skabssenges senge importeret fra Tyskland uden mellemled, hvilket gør sengene så billige for kunderne som muligt.

Kvalitet til overkommelige priser

Missionen hos Skabssenge er, som de selv formulere det, at handle med højkvalitetsprodukter til overkommelige priser. For at holde omkostningerne nede på deres mange skabssenge og øvrige tilbehørsprodukter såsom madrasser, hylder og kommoder. Skabssenge handler derfor direkte med de tyske producenter af møblerne, hvilket sparer både Skabssenge og kunderne for udgifterne til mellemled. Ved primært at handle online sparer Skabssenge ligeledes på udgifterne til personale, lys, varme og øvrige udgifter på butikslokaler. I stedet kommer disse besparelser kunderne til gode, hvor du kan få en skabsseng hos Skabssenge til gode priser.

Et praktisk møbel

Fordelen ved at eje en skabsseng frem for en traditionel seng er, at skabssenge fylder langt mindre, når de er slået sammen. Bor du i en mindre lejlighed, et mindre hus, eller har du lejet et enkelt værelse hos en udlejer. Så kan det være svært at få plads til alle dine møbler. Her gør en skabsseng det lettere for dig at udnytte den trange plads, hvor du får mere plads til at boltre dig i rummet. Ikke alle vælger dog at købe en vægseng på grund af pladsmangel. Mange i dag også køber dem, da de giver mere plads, hvilket får boligen til at fremstå mere ren og ordentlig. En skabsseng er med andre ord en seng for alle. Størrelserne på skabssenge variere meget, hvor fælles for dem alle er, at de er nemme og hurtige at slå op og ned igen. Dertil er de alle lavet i slidstærke materialer, så de ikke pludseligt går i stykker, og efterlader dig med en seng du hverken kan slå op eller ned.

Design og udvalg af skabssenge

Hos Skabssenge har de et kæmpe udvalg af skabssenge af mærket Nordic. Her finder du mere end 40 forskellige skabssenge i forskellige designs, hvor alle skabssenge ligeledes er tilgængelige i flere forskellige kombinationer. Designet på skabet som sengen gemmes væk i fås dertil i flere forskellige farver og størrelser. Hvortil du med sikkerhed kan finde en skabsseng som vil blende godt ind i dit hjem. Et klart mål og ambition fra Skabssenge er nemlig, at sengene ikke bare skal være praktiske og holdbare, men også pæne at se på.

Madrasser, ekstraudstyr og montering af skabssenge

Foruden et stort udvalg i skabssenge har de hos Skabssenge også et mindre udvalg af højkvalitets madrasser samt tilbehør som skabe, hylder og sengeborde. Her kan du også bestille en montør til montering af din skabsseng i hjemmet, hvis du ønsker at undgå selv at skulle døje med opsætningen. Du kan også vælge at montere din seng selv, hvilket de fleste også sagtens kan håndtere.