Sengetid

Sengetid Logo
Telefon:
70 60 55 53
Online chat:
Alle Hverdage: kl. 09:00-20:00
Hjemmeside:

Sengetid

Sengetid lever af glade og tilfredse kunder – service, kvalitet og tilgængelighed er nøgleord

Teamet bag Sengetid består udelukkende af kyndigt og uddannet personale, som ved alt om de senge og tilbehør de sælger. Sengetid lever af glade og tilfredse kunder – hvor service, kvalitet og tilgængelighed af nøgleordene.

Sengetid er eksklusive forhandler af Norhland senge. Hvis du vælger en Norhland seng er du sikret en seng af dansk top kvalitet.

Alle senge fra Sengetid er produceret og fremstillet i Danmark. Hos Sengetid er man i den overbevisning, at en seng er meget mere end bare en seng. Før i tiden var sengen ofte et møbel, der skulle gemmes væk. Sådan skal det ikke være længere. Med en seng fra Sengetid får du en seng i et indbydende og tidløst design, som passer perfekt til de rene linjer.

Stort udvalg af elevationssenge, kontinentalsenge, boxmadrasser og meget mere

Sengetid forhandler både elevationssengekontinentalsenge og boxmadrasser mm., så du er nærmest garanteret en seng, der passer til lige netop dine behov.
Sengetid har et højt serviceniveau, og garanterer at du altid kan forvente imødekommende og hjælpsomme medarbejdere, som er opsat på at finde svar samt en ny seng til dig.
Er du stadig i usikker på, hvilken seng ud skal vælge – så læs vores senge-guide

Sengetid anmeldelse

Hos Sengetid går de meget op i god kundeservice, og forsøger at yde den bedste service til alle deres kunder. Sengetid har (i skrivende stund) 403 anmeldelser på deres Sengetid trustpilot. Her får de en samlet score på 4,4 stjerner, hvilket må siges at være mere end godkendt.
Det er også tydeligt at se på deres trustpilot Sengetid, at de gør meget ud af at svare deres kunder retur, hvis de har haft en mindre god oplevelse. Så forsøger de sammen med kunden at finde den bedste løsning. Der er ingen tvivl om at Sengetid går meget op i at give deres kunder god service.

Har du også haft svært ved at finde Sengetids adresse, så kan vi godt forstå dig. Sengetid har nemlig ingen fysisk butik, hvilket de begrunder meget tydeligt på deres hjemmeside. Grunden til at de bl.a. ingen fysisk butik har, er:
Man undgår at købe en seng på et forkert grundlag.

  • Du får 101 dages prøvetid på din springmadras.
  • Ingen store dyre lokaler, på den måde bliver sengen billigere.
  • Du slipper for selv at transportere din seng hjem.
  • Kundeservicen er i top fra 09-22 alle dage.

Hos Sengetid gør man meget ud af at fortælle hvorfor de ikke har en fysisk butik, og herunder kan du læse yderligere om ovenstående punkter.

Køb seng på forkert grundlag

Oftest hvis du prøver en seng i butikken, så ligger du i sengen i 3-5 minutter med alt dit tøj på – Det mener Sengetid bestemt ikke er tids nok til at prøveteste din nye seng. Derfor giver Sengetid 101 dages gratis prøvetid på din nye springmadras.

101 dages prøvetid

Hvis du vælger at købe din seng hos en fysisk forhandler, så har du oftest kun 8 dages fortrydelsesret. Hos Sengetid får du som sagt 101 dags prøvetid på springmadrassen og 14 dages fortrydelsesret på hele sengen. Det er vigtigt at man vælger den rigtige fasthed, så man er sikret den bedst mulige nattesøvn. Føler du enten at madrassen er for hård eller for blød kan du ombytte din madras til en anden fasthed ganske gratis. Sengetid tilbyder én gratis ombytning pr. Ordre. Her kan du både ombytte fastheden i madrassen, topmadrassen eller benene. Du skal kontakte Sengetid pr. Mail, hvis du ønsker at gøre brug af deres 101 dages prøvetid.

Ingen dyre lokaler

Det er ingen hemmelighed at store lokaler ofte er rigtig dyre. Derfor har Sengetid også valgt ikke at have en fysisk butik, så du ikke skal betale overpris for din nye seng. Derudover skulle du også selv bøvle med at slæbe din nye seng med hjem, hvis de havde haft en fysisk butik.

Kundeservice

Hos Sengetid kan du få hjælpe alle ugens syv dage. De har både telefonisk support eller du kan benytte deres livechat nederst til højre på Sengetids hjemmeside. De sidder klar ved telefonen og deres livechat alle dage fra 09-22.

Sengetid rabatkode

Sengetid har forskellige modeller af deres Norhland senge. Som nævnt har Sengetid ingen fysisk butik, det gør også at de ofte kan køre nogle gode tilbud på deres forskellige senge modeller. Du kan spare op til 60 % på din nye seng.

Når du skal vælge en ny seng – og købe den på internettet

Når du skal vælge ny seng, står du over for et valg, der kommer til at have stor indflydelse på dit helbred og velbefindende i mange år fremover. Vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i sengen. Samtidig har en god nattesøvn afgørende betydning for din evne til at fungere i hverdagen og kan forebygge en række ubehagelige livsstils og alderssygdomme. Derfor er det ekstra vigtigt at vælge en god og samvittighedsfuld kvalitetsleverandør af din nye seng.