Kan kontaktes her:
Telefon:
Alle dage: kl. 09:00-22:00
Online chat:
Alle dage: kl. 09:00-22:00
Hjemmeside:
www.sengetid.dk

  • Gratis levering
  • Prisgaranti
  • Online chat
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Afbetaling
  • Danskproducerede senge i nordisk design
  • Dygtige rådgivere med flere års erfaring

Sengetid lever af glade og tilfredse kunder – service, kvalitet og tilgængelighed er nøgleord
Sengetids team består udelukkende af kyndigt og uddannet personale, som ved alt om de senge, de sælger og det tilbehør de sælger til dem. Selv efter lukketid kan du få hjælp på Sengetids hjemmeside www.sengetid.dk
Har du brug for råd og sparring til at finde den perfekte seng til dig, er de altid behjælpelige med at finde en løsning, som imødekommer dine unikke behov og ønsker. Alle senge er af fremragende dansk sengekvalitet. Derfor kan du være sikker på, at du nok skal finde en seng, som passer til dig.

Sengetid.dks serviceniveau er højt – det er det fordi de lever af glade og tilfredse kunder. De garanterer derfor at deres kunder altid kan forvente en imødekommende og hjælpsom medarbejder, som er opsat på at finde svar og en seng til dig.

Når du skal vælge en ny seng – og købe den på internettet

Når du skal vælge ny seng, står du over for et valg, der kommer til at have stor indflydelse på dit helbred og velbefindende i mange år fremover. Vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i sengen. Samtidig har en god nattesøvn afgørende betydning for din evne til at fungere i hverdagen – og kan forebygge en række ubehagelige livsstils- og alderdomssygdomme.  Derfor er det ekstra vigtigt at vælge en god og samvittighedsfuld kvalitetsleverandør af din nye seng.

Sengen er det vigtigste møbel, du nogensinde skal købe til privaten. For skal du udnytte de helbredsmæssige fordele, som en god nattesøvn giver, skal du som minimum tilbringe mellem 7-8 timer hvert døgn i sengen. Så det er muligvis kun din kontorstol på jobbet, du tilbringer flere timer i end sengen.

I modsætning til den ergonomisk korrekte udformning af kontorstolen, er der knapt så stor bevågenhed omkring sengen. Den købes oftest, efter du har prøvet at ligge i en magen til i butikken i et par minutter med alt tøjet på. Alt for mange  danskere køber derfor en helt forkert seng i forhold til deres behov.

Sengetid.dk

På Sengetid.dk er der råd at hente, og de tilbyder som en ekstra service at du som kunde kan ombytte fastheden, såfremt de skulle have rådgivet dig til et forkert valg. Ifølge Sengetid.dks selv, sker dette heldigvis stort set aldrig, da Sengetid.dks sengerådgivere med få spørgsmål kan vejlede til det helt rigtige sengevalg.

Sengetid.dk byder dig velkommen til et udvalg af danskproducerede kvalitetssenge med 15- 25 års garanti.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk