Sengesegmentet

Sengesegmentet Logo
Telefon:
Alle dage: 09:00 – 23:00
Hjemmeside:

Sengesegmentet

Sengesegmentet.dk er en dansk onlinehjemmeside og forhandler af alt inden for senge, madrasser, sovesofaer og tilbehør til sengen. Da virksomheden ikke har nogle fysiske butikker og varehuse, har de gjort det muligt at holde udgifterne nede, hvilket kommer dig som forbruger til gode. Dette betyder dog ikke, at Sengesegmentet har måtte gå på kompromis med servicen, hvor de har flere specialister ansat til at tage vare om alt fra rådgivning på købet af den rette seng til levering og opsætning af din seng. Sengesegmentet tilbyder derudover prisgaranti på deres varer samt fri levering og opsætning af deres senge.

Råd til komfort hos Sengesegmentet

Som nævnt har de ingen fysiske butikker med udgifter til vand, varme, huseleje med mere, kan Sengesegmentet ofte tilbyde priser på deres senge. Der er lavere end du finder hos konkurrenterne. Generelt anbefaler de dog ikke hos Sengesegmentet, at du vælger en seng for prisens skyld. I og med at vi bruger godt en tredjedel af vores liv i sengen, og søvn er så afgørende for hvordan vi præstere i vores hverdag, er de fortaler for gode og komfortable senge. Alle Sengesegmentets senge og produkter er derfor af høj kvalitet, og til priser de fleste kan være med på.

Alt i senge

Hos Sengesegmentet har de et kæmpe udvalg i senge og madrasser i forskellige størrelser. Børnesenge, kontinentalsenge, boxsenge, elevationssenge og meget mere. Du har også selv muligheden for at bygge og sammensætte dine egen seng ud fra forskellige sengerammer og madrasser. Her finder du senge med navne som Høder, Odin, Frigga, Vidar og Signe, der alle er topkvalitetssenge med plus på komfort og holdbarhed. Køber du en seng fra Sengesegmentet får du nemlig ikke bare en pæn seng, men også en holdbar seng, som kan holde i mange år, hvis du passer godt på den.

Madrasser hos Sengesegmentet

Madrasser er den vigtigste del af sengen, samt den del som afgør hvor godt du ligger og sover i sengen. Hvad der er en god og dårlig madras er for mange et subjektivt valg. Hvor nogle mest er til store bløde madrasser der lægger sig som en dyne omkring dem, finder andre langt større komfort i en hård madras. Hos Sengesegmentet har de derfor et stor udvalg i både hårde og bløde madrasser i forskellige størrelser. Som en ekstra kundeservice, kan du få udskiftet madrassen gratis hos Sengesegmentet. Hvis du finder ud af kort efter købet, at du hellere ville have haft en madras der var hårdere eller blødere. Foruden madrasser finder du også et pænt udvalg i både dyner, puder, sengetøj samt enkelte sovesofaer.

Synes du også det kan være svært, at finde den rigtige madras? Så læs med i vores madras test. Her har vi samlet de hovedpuder, der har klaret bedst i test og som scorer topkarakter i brugeranmeldelser.

Service og tilfredshed

Selvom Sengesegmentet ikke har en butik, hvor du kan møde fysisk op, er kundeservicen hos dem i top. Alle specialister, om så det er dem der rådgiver dig over telefonen eller dem der kommer for at levere din seng eller ombytte din madras, er nemlig specialister indenfor hver deres felt. Du får altså hjælp hele vejen igennem købet, til sengen er sat korrekt op, og hvor de gerne tager din gamle seng med retur, for at gøre alt så let som muligt for dig. Hos Sengesegmentet har de naturligvis også både prisgaranti på deres varer, 30 dages gratis ombytningsret samt mulighed for hjælp til betaling i form af rentefrit finansiering. Hos anmeldersiden Trustpilot scorer Sengesegmentet også en rigtig høj score på deres mere end 100 anmeldelser, hvilket bevidner om stor tilfredshed blandt kunderne.