Sengekompagniet

Sengekompagniet Logo
Telefon:
Alle dage: 09:00 – 23:00
Online chat:
Alle dage: 09:00 – 23:00
Hjemmeside:

Sengekompagniet

Sengekompagniet er en dansk butikskæde med fire afdelinger på Sjælland, hvor de har et bredt udvalg af kvalitetssenge og madrasser. Du finder blandt andet velkendte mærker såsom Dunlopillo, TempurAuping, Carpe Diem og mange flere. De har også et stort udvalg i alverdens sovesofaer. Herunder mærker som Hestvæk, Innovation og Hovden.

Find den rette seng hos Sengekompagniet

Når du vælger en seng, er det vigtigt, at sengen du vælger, passer til dig, og at du finder den komfortabel. Vi bruger cirka en tredjedel af vores liv i vores senge, og da søvn har en kæmpe betydning for vores trivsel og hverdag. Så skal vores seng være et sted, hvor vi kan slappe helt af og føle os tilpas. Netop derfor, gør virksomheden en dyd ud af at hjælpe dig med at vælge den rigtige seng. I den rette størrelse, med den rette type af madras dertil. Når du møder op i en af Sengekompagniet fire butikker, vil du derfor også altid kunne få hjælp og kyndig vejledning af deres dygtige og engagerede personale.

Stort udvalg af senge og madrasser

Hos virksomheden har de et stort udvalg i kvalitetssenge af mærker som blandt andre Auping, Sawana, Tempur, Dunlopillo, Carpe Diem og Hestbæk. Her finder du et bredt udvalg i både enkeltmandssenge, kontinentalsenge samt flere elevationssenge og ikke mindst alt tilbehør hertil. Her har du også muligheden for selv at skræddersy din helt egen seng med Sengekompagniets store udvalg i sengerammer, bunde, ben og madrasser. Ligesom Sengekompagniets færdige senge er også deres madrasser af eller højeste kvalitet, med et stort udvalg i både hårde og bløde madrasser til enhver smag. Foruden boksmadrasser, forhandler de ligeledes et større udvalg af rullemadrasser, topmadrasser og springmadrasser, herunder blandt andet flere topkvalitets latexmadrasser.

Sovesofaer og flerfunktionelle senge hos Sengekompagniet

Foruden traditionelle senge, finder du hos Sengekompagniet også flere flerfunktionelle senge. Bor du i et mindre hus eller lejlighed med trang plads, kan det blandt andet være smart at anskaffe sig en skabsseng fra Sengekompagniet eller en Sengekompagniet sovesofa. Fælles for begge er, at de tjener flere funktioner. Hvor en Sengekompagniet sovesofa kan bruges som almindelig sofa i dagtimerne og seng om natten, kan du med en skabsseng gemme din seng helt væk, hvilket giver selv et mindre værelse noget mere plads.

Sovesofaer og flerfunktionelle senge

Foruden traditionelle senge, finder du hos Sengekompagniet også flere flerfunktionelle senge. Bor du i et mindre hus eller lejlighed med trang plads, kan det blandt andet være smart at anskaffe sig en skabsseng fra Sengekompagniet eller en Sengekompagniet sovesofa. Fælles for begge er, at de tjener flere funktioner. Hvor en Sengekompagniet sovesofa kan bruges som almindelig sofa i dagtimerne og seng om natten, kan du med en skabsseng gemme din seng helt væk, hvilket giver selv et mindre værelse noget mere plads.

Alt til soveværelset

Sengekompagniet er ikke kun leveringsdygtig i senge – de har også et kæmpe udvalg af tilbehør til soveværelset. Her har du således mulighed for ikke bare at købe dyner, puder, tæpper og sengetøj. Men også lamper, kommoder og sengeborde. De gør de det altså let for dig at handle ind til et nyt soveværelse, da du kan finde alt du behøver hos dem.

Fandt du ikke en seng, der passede til dine behov, så læs med i vores sengetest – Her får du et stort indblik i de forskellige senge.

Levering til hele landet – Sengekompagniet

Selvom Sengekompagniet kun har afdelinger på Sjælland, har de samarbejder, som gør det muligt med levering til hele Danmark (på nær ikke-brofaste øer). Online kan du altid bestille en vare hjem. Hvortil det naturligvis ikke koster ekstra, hvis du henter varen nede i en af deres butikker i Søborg, Glostrup, Hillerød eller København V. Priserne for levering til kantstenen kan du få overblik over på deres hjemmeside www.sengekompagniet.dk, hvor du også kan læse mere om mulighederne for at optage lån til ny seng.