Kan kontaktes her:
Telefon:
Hverdage: kl. 09:00-20:00
Online chat:
Hverdage: kl. 09:00-20:00
Hjemmeside:
www.sengefabriksudsalg.dk

  • Mulighed for ombæring
  • Gratis levering
  • Afbetaling
  • 30 dages fortrydelsesret
  • Online chat
  • e-mærket

Sengefabriksudsalg er en dansk online forhandler med hovedsæde i Aarhus. De sælger senge, madrasser, topmadrasser, hovedpuder og lagner. Det er ejet af Scandinavian Sleep Lap ApS. Indtil 2016 har Sengefabriksudsalg fokuseret på B2C – det vil sige private forbrugere. I 2016 har de dog udvidet, så de også fokuserer på B2B – det vil sige business til business. Her sælger de blandt andet senge, topmadrasser og andre madrasser til blandt andet hoteller og vandrehjem. Endvidere har de udvidet deres webshop til også at være i Sverige, og de er i fuld gang med at også at udvide til Tyskland.

Få gode priser og god søvn

Sengefabriksudsalg ser sig selv som eksperter i søvn og komfort, og de fokuserer meget på, at pris og kvalitet ikke altid behøver at hænge så tæt sammen. Det vil sige, at deres produkter er nøje udvalgt og testet godt igennem, så du kan få de bedste produkter til de bedste priser. Produkterne er også nøje udvalgt med fokus på kundernes behov. Sengefabriksudsalg vil sørge for, at kunderne får et produkt, hvor de kan være sikre på at få en rigtig god nattesøvn. De stiller høje krav til deres producenter og leverandører, og på denne måde kan man se, at de har et stort fokus på at have kvalitetsprodukter til gode priser, og som kan sikre deres kunder en god nattesøvn.

Spar mellemledet og spar penge

Sengefabriksudsalg leverer selv direkte fra fabrikken og helt hjem til kunderne. Det betyder, at de har sprunget det almindelig mellemled over, og det er blandt andet derfor, at de kan sælge kvalitetsprodukter til meget lave priser. Du kan også spare penge på leveringen, da den altid er gratis hos Sengefabriksudsalg. Hvis de bestilte varer er på lager, så er der 1-2 dages levering på disse lagervarer. Hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb, så har du også hele 30 dages returret, så du hurtigt og nemt kan få dine penge igen eller få byttet produkterne til noget andet.

Gode anmeldelser og god kundeservice

Hvis du overvejer at handle hos Sengefabriksudvalg, så er det også værd at tage med i sine overvejelser, at de har fået rigtig gode vurderinger på Trustpilot. Dette er med til at vise, at andre forbrugere har været tilfredse med deres køb og oplevelsen hos Sengefabriksudsalg. Herudover har de også over 1.000 anmeldelser fra Yotop, som er en anden anmeldelsesservice. Her ligger de i gennemsnit på en score på 4,5 ud af 5, hvilket vidner om, at det er godt og troværdigt sted at handle.

Hvis du har spørgemål, kommentarer eller brug for vejledning, så kan du altid kontakte Sengefabriksudvalg enten via telefon eller e-mail. Det er muligt at ringe til dem fra mandag-søndag fra 9-21, og du er mere end velkommen til at skrive en e-mail til dem døgnet rundt. De besvarer alle henvendelser indenfor 2-4 timer, og det gælder også for deres chatfunktion på deres hjemmeside. Herudover kan du få råd og vejledning gennem nogle forskellige artikler, som ligger på deres hjemmeside. Her kan du for eksempel læse om, hvordan du vælger den rigtige størrelse, og hvordan du monterer ben på en seng.

Du kan besøge deres hjemmeside og se mere her

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk