Sengefabrikken

Telefon 
Hverdage: kl. 09:00-20:00
Online chat:
Hverdage: kl. 09:00-20:00
Hjemmeside:
Sengefabrikken.dk

4.5/5

Sengefabrikken

Direkte fra fabrikken til dig 

Sengefabrikken er en online dansk sengeforhandler med hovedsæde i Aarhus. De sælger senge, madrasser, topmadrasser, hovedpuder og meget mere. Hos Sengefabrikken går de meget op i søvn, men de mener ikke at det kræver den helt store videnskab for at investere i en ny seng. 

Sengefabrikken leverer dansk håndværk i et tidløst design. Du vil finde et sortiment med senge til enhver smag, og enhver pengepung. 

Sådan fungerer Sengefabrikken 

Alle deres senge er produceret i Danmark. De går meget op i detaljen, som de mener at det kan betyde den helt store forskel i sidste ende. Alle deres materialer kommer i delkomponenter, og sengene bliver færdigproduceret på deres fabrik i Danmark.  

Det betyder også, at når du bestiller din seng hos Sengefabrikken går de straks i gang med at producere din seng ud fra deres delkomponenter. Sengen har altså ikke stået og samlet støv på det gammelt lager. 

Sengefabrikken butik

Hvis du, som så mange andre, har ledt efter Sengefabrikkens adresse, så forstår vi det godt. De har nemlig ikke nogen fysisk butik. Og det er der en helt særlig grund til. Ved at sengefabrikken ingen fysisk butik har, kan de levere kvalitetssenge til overkommelige priser. De har nemlig ingen tunge udgifter til store lagerlokaler mm. Uden fysiske butikker har de også mulighed for at give skarpe priser og tilbud til deres kunder. 

At Sengefabrikken ikke har en fysisk butik, betyder ikke at de går ned på deres kundeservice. Tværtimod. Deres kundeservice har åben alle hverdage fra 08-22, hvor de sidder klar med personlig betjening på både chat og telefon og besvarer de spørgsmål du måtte have i forbindelse med dit nye sengekøb eller andre relevante spørgsmål. 

50 dages ombytning 

Sengefabrikken mener at det kan tage 3-4 uger, før man vænner sig til sin nye seng. Derfor tilbyder de også 50 dages ombytning til ny fasthed, hvis du ikke føler at du ligger optimalt i din seng. De mener også at ved at købe en seng online får du hurtigere og nemmere en god nattesøvn. Hvis du eksempelvis køber en seng i en fysisk butik, prøver du den typisk med alt tøjet på i blot 4-5 minutter. Dertil kommer at andre højst sandsynligt også har ligget i den før dig. Dermed får du ikke den rigtige fornemmelse af fastheden på madrassen.

Sengefabrikken tilbyder én ombytning pr. ordre på 1 kr. Det betyder også, at hvis det er en dobbeltseng med 2 madrasser og begge skal byttes, så koster det 500 kr., at få madras nr. 2 ombyttet.

Du kan læse mere om deres regler og vilkår for ombytning af fasthed her.

Gratis fragt 

Du får gratis levering på din nye seng, og du kan mod mere betalning få ombæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng. 

Som nævnt så bliver din seng først færdigproduceret, når du har lagt din ordre. Det gør at leveringstiden på din nye seng kan variere fra 15-40 hverdage.

Du kan finde mere info om deres procedure ift. Leveringer her.

Rentefri finansiering 

Det kan godt være en stor mundfuld, hvis man skal ud og investere i en ny seng. Derfor tilbyder Sengefabrikken gratis finansiering. Sengefabrikken har indgået et samarbejde med Santander som tilbyder gratis, hurtig og nem finansiering af din nye seng eller madras. Du kan få rente- og gebyrfri finansiering på alle køb over 2.000 kr. i enten 10 eller 20 måneder. 

Kort fortalt betyder det, at købesummen og tilbagebetaling summen altid vil være den samme – der kommer ingen ubehagelige overraskelser. Læs mere om dette her.

Få gode priser og god søvn

Sengefabrikken ser sig selv som eksperter i søvn og komfort, og de fokuserer meget på, at pris og kvalitet ikke altid behøver at hænge så tæt sammen. Det vil sige, at deres produkter er nøje udvalgt og testet godt igennem, så du kan få de bedste produkter til de bedste priser. Produkterne er også nøje udvalgt med fokus på kundernes behov.

Sengefabrikken vil sørge for, at kunderne får et produkt, hvor de kan være sikre på at få en rigtig god nattesøvn. De stiller høje krav til deres producenter og leverandører, og på denne måde kan man se, at de har et stort fokus på at have kvalitetsprodukter til gode priser, og som kan sikre deres kunder en god nattesøvn. Vi har bl.a. sammenlignet nogle af Sengefabrikkens produkter med andre i vores senge test, elevationssenge test, kontinentalseng test og boksmadras test.

Sortimentet hos Sengefabrikken

Hos Sengefabrikken kører man med fire forskellige modeller: Oslo, Stockholm, Tromsø og Nordkap. De er alle forskellige prisklasser. Modellerne vil blive uddybet herunder: 

Nordkap 

Nordkap er fremstillet i langtidsholdbare og komfortable materialer. Sengen har alt det der forventes af en ny kvalitets seng – ovenikøbt til en virkelig skarp pris. Boksmadrassen består af komfortskum, og fundamentet af massiv FSC træ. Springmadrassen indeholder pocketfjedre, der er fordelt i 5 komfortzoner og polstret med 25 mm. komfortskum. Ved Norkap sengen, kan du vælge mellem Latex eller Celcius i din topmadras. Stoffet er slidstærkt møbeltekstil, hvor der er indbygget antiskrid. Til sengen medfølger deres plan sengegavl, som passer til resten af sengen. 

Tromsø

Hvis du vælger en Tromsø seng fra Sengefabrikken, så får du en seng, hvor der er kælet for detaljen samtidig med, at prisen stadig er til at betale. 

Boksmadrassen består af komfortskum, springmadrassen er inddelt i 5 komfortzoner i pocketfjedre, som er polstret med åndbar latex. Du kan vælge om topmadrassen skal være i Latex eller Celcius, Stoffet er af stærkt møbelstof, hvor der er indbygget antiskrid. 

Stockholm 

Hvis du vælger en Stockholm seng, så går du hverken på kompromis med kvalitet, design og komfort. Det er en klar opgradering af de to tidligere nævnte modeller – men stadig en overkommelig pris. 

Boksmadrassen er ekstra høj og består af 210 mini pocketfjedre. Spingmadrassen består af 5 komfortzoner og polstret med 25 mm. latex. Du vælger selv om topmadrassen skal være af latex eller Celcius. Der er indbygget antiskrid i betrækket, som er af stærkt møbelstof. 

Oslo 

Opbygningen er den samme som ved Stockholm, men den helt store forskel er, at boks- og springmadrassen er samlet i én enhed. Du får samme boksmadras med 210 mini pocketfjedre ved en Oslo seng. Springmadrassen er inddelt i 5 komfortzoner og polstret med 25 mm. latex. Her kan du kan selv vælge, som du vil have latex eller celcius i topmadrassen. Betrækket er af stærkt møbelstof med indbygget antiskrid. Der medfølger sengegavl. 

Er du i tvivl om, hvilken kontinentalseng du skal vælge – så læs vores kontinentalseng test 

God kundeservice giver gode anmeldelser på sengefabrikken Trustpilot

Hvis du overvejer at handle hos Sengefabrikken, så er det også værd at tage med i sine overvejelser, at de har fået rigtig gode vurderinger på Sengefabrikken trustpilot. Dette er med til at vise, at andre forbrugere har været tilfredse med deres køb og oplevelsen hos Sengefabrikken. Herudover har de også over 1.000 anmeldelser fra Yotop, som er en anden anmeldelsesservice. Her ligger de i gennemsnit på en score på 4,5 ud af 5, hvilket vidner om, at det er godt og troværdigt sted at handle.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller brug for vejledning, så kan du altid kontakte Sengefabrikken enten via telefon eller e-mail. Det er muligt at ringe til dem fra mandag-søndag fra 8-22, og du er mere end velkommen til at skrive en e-mail til dem døgnet rundt. De besvarer alle henvendelser på e-mail indenfor 2-4 timer, mens du på telefon og chat kan forvente svar endnu hurtigere.

Herudover kan du få råd og vejledning gennem nogle forskellige artikler, som ligger på deres hjemmeside. Her kan du for eksempel læse om, hvordan du vælger den rigtige størrelse, og hvordan du monterer ben på en seng.

Du kan besøge deres hjemmeside og se mere her.

 

Nordic Dream

Bedre Nætter