NordicDream

Nordic Dream Logo
Telefon:
71 96 96 22
Online chat:
Alle dage: kl. 09:00-23:00
Hjemmeside:

nordicdream.dk

Nordicdream.dk

Hos den danske sengespecialist Nordic Dream, har de et stort udvalg inden for kvalitets senge, madrasser og dertilhørende udstyr. Stærkt inspireret af både den danske og øvrige nordiske natur, kan du købe din Nordic Dream seng med god samvittighed. Firmaet bag har tænkt på både klima og bæredygtigheden i produktionen af deres senge. Ved at skære mellemmanden af sikrer de ligeledes nogle konkurrencedygtige priser på alle deres produkter, hvor både prisen og kvaliteten er i top. Foruden kvalitet, er de også kendt for en stor tilfredshed blandt deres kunder, hvor firmaet scorer højt på diverse tilfredshedsundersøgelse samt Nordic Dream test af deres senge og madrasser.

Nordisk design

Nordic Dream har en vision om at udvikle og skabe kvalitetssenge med respekt for ikke bare den danske, men også den skandinaviske designarv. De henter derfor stor inspiration fra den den nordiske designkultur, hvilket især henleder til vores stolte tradition med at arbejde med naturens egne materialer såsom træ. En Nordic Dream seng er altså en seng bygget på god solidt håndværk af gode og holdbare produkter, med stor respekt for naturen. Generelt er dansk og nordisk design kendt i hele verden for dens kvalitet og sans for detaljer. Med købet af en Nordic Dream seng får du derfor ikke bare et stykke eftertragtet design, men også en holdbar kvalitetsvare.

Navnet på en Nordic Dream seng, er derfor ikke overraskende inspireret af gamle oldnordiske navne, hvor du hos Nordicdream.dk vil møde senge med navne som SnefridAura og Ragna.

Bæredygtig og inspireret af naturen

Det ligger dybt på sinde at tage vare på naturen, som har givet os og vores forfædre så meget her i norden. Træet til en Nordic Dream seng stammer derfor fra store svenske fyrretræer. Hvorefter nye træer plantes som erstatning for de fældede, for at holde balance i naturens CO2 regnskab. Ved at benytte nordisk producerede materialer hele vejen igennem, sparer ND derigennem miljøet for en stor CO2-belastning, frem for hvis træet skulle fragtes hele vejen fra Brasilien, Canada eller Baltikum.

Det er dog langt fra kun designet og produktet af senge og topmadrasser, som er inspireret af den nordiske natur. Navnene på Nordic Dreams topmadrasser bærer nemlig navne som Fjord, Nordlys, Fjäll og Snö. For på samme tid at hylde og ære den smukke og unikke nordiske natur.

Nordic Dream – Tager ansvar for naturen

ND nøjes ikke med at plante træer, for de de har været med til at fælde i produktionen af deres senge. I samarbejde med Naturstyrelsen i Danmark, planter de ét træ ekstra i Danmark for hver solgte seng. Det sociale ansvar betyder, at du som køber af en Nordic Dream seng har været med til at rense luften for CO2. Samt sikre bedre levevilkår for dyr i den danske natur.

Nordic Dream seng – topkvalitet

Nordic Dream har valgt at satse på kvalitet hele vejen igennem. De har på intet tidspunkt gået på kompromis med hverken deres vision eller kvaliteten af deres produkter. Udvalget af senge er derfor måske ikke det største, hvor de i stedet har valgt at holde sig til nogle enkelte senge, madrasser og lignende, som dog fås i mange forskellige størrelser. Foruden kontinentalsenge og boksmadrasser sælger Nordic Dream ligeledes flere elevationssenge, topmadrasser og sovesofaer, og diverse tilbehørsgenstande som sengetøj, lagner, rullemadrasser mm. De fleste af varianterne fås i mange forskellige størrelser til både enkeltpersoner, som dobbeltsenge og alt derimellem.

Stor tilfredshed blandt kunderne

Mere end 600 anmeldelser på Trustpilot viser sit tydelige spor. Køberne af Nordic Dream produkter er meget tilfredse med både produkterne og den service de har modtaget. Med en score der ligger helt i top, skal der ikke herske nogen tvivl om, at du handler med professionelle Som en del af deres tilfredshedsgaranti, kan du risikofrit prøve sengene i 100 dage, før du endegyldig bestemmer dig for, om du ønsker sengen eller ej. Returretten er Nordic Dreams garanti for, at du bliver tilfreds med din handel, hvor de ligeledes tilbyder gratis at ombytte fastheden i din købte seng inden for de 100 dage, hvis det er det du ønsker.

Ingen fordyrende mellemled

Dansk design kan godt fra tid til anden koste kassen. Sådan er det dog ikke hos Nordic Dream, hvor firmaet har gjort alt for at nedbringe omkostningerne for deres produkter. Dette har de gjort konkret ved at skære ned på distributionskæden, hvor alle mellemled er skåret fra. Alle Nordic Dream senge er produceret i Danmark, af firmaets egne  dygtige sengehåndværkere. Hvor de kun forhandler egne senge. Udgifter der traditionelt går til mellemmænd for butikhusleje, sælgers kommission eller transport af sengene, står de selv for. Dette sikrer dig en skarp og konkurrencedygtig pris, når du handler med ND.

Oven i de gode og billige priser, finder du på Nordicdream.dk ofte en række gode tilbud på flere af deres kvalitetssenge, hvor selv nogle af de dyre modeller kan købes for priser helt ned til en tredjedel af sengenes normale værdi.

Kun online, ingen Nordic Dream butik

De varer du køber online, kommer direkte fra fabrikken. Du har altså ikke mulighed for at besøge en fysisk Nordic Dream butik. Dette er med til at sikre dig så lave priser på dine varer som muligt, da de derfor ikke har udgifter i form af husleje til en Nordic Dream butik.

God søvn er vigtigt

Vi bruger over en tredjedel af vores liv i sengen, hvortil det ikke giver mening at spare på netop dette område. God søvn er altafgørende for hvordan vi præstere i hverdagen på jobbet og i vores øvrige gøremål. Derfor tilbyder Nordic Dream kvalitetssenge og madrasser der giver dig alle muligheder for at få en god søvn. Den nordiske kvalitet sikrer samtidigt at du får en seng der kan holde i mange år, før den skal udskiftes. En seng hos Nordic Dream er derfor aldrig dyr, når du tænker over hvor mange timer du ligger i den. Er du stadig i tvivl om, hvilken seng du skal vælge – så læs med i vores senge test