Kan kontaktes her:
Telefon:
Man-tors: kl. 10.00-17.30
Fredag: kl. 10.00-18.00
Lørdag: kl. 10.00-14.00
Hjemmeside:
www.livingshop.dk

  • Prisgaranti
  • Afbetaling
  • Online chat

Livingshop.dk er en webshop med et bredt sortiment. Du kan blandt andet finde en blanding af danske designklassikere inden for møbler, brugskunst, lamper og livstilsprodukter. Livingshop går højt op i at tilbyde et stort udvalg af produkter, især produkter der følger med tidens trends. Derfor vil denne webshop hele tiden være opdateret på, hvad der er moderne, og du kan derfor finde de nyeste trends til boligindretning hos dem. Endvidere forhandler Livingshop kun med de bedste produkter og leverandører inden for møbler, belysning og brugskunst.

På grund af deres store udvalg i forbindelse med boligindretning, så har de også produkter til alle stile til alle rum. Det betyder, at du kan finde alt til indretningen af dit soveværelse. De har altid nyheder og gode tilbud, så denne forhandler er helt sikkert værd at holde øje med, hvis du har brug for nye ting til din bolig.

Perfekte gaveideer og mærker
Hos Livingshop kan du finde den perfekte gaveidé, og de har faktisk gjort det virkelig nemt for dig som kunde at finde den perfekte gave. De har lavet en oversigt, hvor de har samlet gaveideer til hende, gaveideer til ham, gaveideer til børn og unge samt gaveideer, der generelt er populære. Blandt disse gaveideer er der produkter i flere forskellige prisklasser, så du nemt kan få et overblik over priserne på produkterne.

Hvis du er typen, der går efter særlige mærker, så har Livingshop også et bredt udvalg her. I deres sortiment er der blandt andet produkter fra mærkerne House Doctor, Vipp, Menu, Louis Poulsen, Ferm Living, By Lassen, Meraki og Fritz Hansen. Disse mærker et blot et lille udpluk af de mærker, der forhandles hos Livingshop. Ud over disse mærker er der mange mange flere, som du kan finde på deres hjemmeside. Så hvis du har et favoritmærke, så er der gode chancer for, at du kan finde produkter herfra til dit soveværelse.

Sikker handel og god kundeservice
På Livingshop.dk kan du finde e-mærket. Når en webshop er e-mærket, så betyder det, at du kan være sikker på at kunne handle trygt og sikkert på hjemmesiden. Som kunde har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller brug for vejledning, når du besøger Livingshop.dk, så kan du altid kontakte deres kundeservice enten via telefon eller via e-mail. På deres hjemmeside kan du også finde forskellige tips og råd til indretning af soveværelset og andre rum, og du kan på denne måde finde en masse inspiration til indretning af dit hjem.

Hurtig levering og gode tilbud
Når du køber noget hos Livingshop.dk, så kan du være sikker på, at varerne vil være hurtigt fremme hos dig. De leverer nemlig inden for 1-3 hverdage, og hvis du køber for mere end 399,00 kr., så får du oven i købet gratis fragt med. Hvis du skulle fortryde dit køb eller ønske at bytte nogle af produkterne, så har du 30 dages fuld returret, som du frit kan benytte dig af. På Livingshop.dk kan du finde alle de informationer, du har brug for, hvis du skal returnere noget. Du kan endvidere finde informationer om hele købsprocessen på deres hjemmeside, så du ikke behøver at være i tvivl om noget, når du køber dine produkter hos dem.

Nogle gange sætter Livingshop prisen ned, så du kan spare penge på ægte designklassikere. Derfor er det værd at holde øje med deres tilbudsside på hjemmesiden, som hele tiden bliver opdateret med nye tilbud. Her har du altså mulighed for at gøre nogle rigtig gode køb, som du kan få glæde af i mange år.

Du kan besøge deres hjemmeside her

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk