Lepong

LEPONG Logo
Telefon:
Hverdage: 14.00 – 18.00
Hjemmeside:

Lepong

Lepong.dk er en online forhandler af alt til boligen, blandt andet til soveværelset herunder både kontinentalsengeelevationssenge og boxmadrasser. Det hele startede i august 2013, hvor Lepong.dk officielt blev lanceret. Da Lepong.dk startede, ønskede de at kunne tilbyde danskerne noget, som ingen andre kunne. Derfor fandt de produkter, som man normalt ikke kunne finde på det danske marked.

Lepong.dk har specialiseret sig i at finde leverandører i Europa, som kan give det bedste udvalg af lækre møbler, belysning, køkkenelektronisk, legetøj og dekoration til hjemme. Lepong har et meget bredt udvalg af møbler, herunder madrasser, lænestole, senge og sengegavlesovesofaer og meget mere.

Det betyder, at du vil kunne finde alt til soveværelset hos på deres hjemmeside. Blandt deres udvalg af senge kan du både finde kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser og børnesenge som tremmesenge og vugger. Derfor skulle det gerne være muligt at finde en seng til enhver smag.

Lave priser og god kvalitet

På Lepong.dk kan du finde mange forskellige produkter i mange forskellige prisklasser. Ens for alle er det dog, at de fleste af deres produkter bliver sendt direkte fra leverandørerne og ud til kunderne. Netop på grund af dette er Lepong i stand til at give kunderne lavere priser.

Nogle produkter kommer dog en vej forbi hovedkontoret, hvis leverandøren ikke kan dem sende direkte. Lepongs leverandører er nøje udvalgt, og dette betyder, at deres produkter er af rigtig god kvalitet, hvilket kommer kunderne til gode.

Hvis produkterne kommer forbi Lepongs hovedkontor, så bliver det hele tjekket igennem endnu en gang, så de dobbeltsikrer, at varerne og pakningen heraf overholder kvalitetsniveauet og er i god stand.

Kundeservice

Lepong bestræber sig på altid at yde en rigtig god service over for kunderne. Derfor er du altid velkommen til at kontakte dem i forhold til deres produkter, leveringen, webshoppen, eller hvad du ellers kan have brug for hjælp til.

Du kan enten kontakte dem via e-mail eller ringe til dem. Dette kan du gøre mellem 14-18 på alle hverdage. De har endvidere en online chatfunktion på deres hjemmeside, hvor de også kan træffes i det ovenstående tidsrum. Denne chatfunktion kan du finde nederst i højre hjørne.

Lepong er også til stede på flere forskellige sociale medier og anmeldelsessider. Du kan blandt andet finde dem på LinkedIn, Facebook, Pinterest og Truspilot. På disse sider kan du for eksempel læse om deres kunders anmeldelser og på denne måde finde ud af, hvor tilfredse kunderne har været med deres produkter og deres service.

Betaling og levering

Når du køber noget på Lepong.dk, så sker det gennem et sikkert betalingssystem, som lever op til Finanstilsynets sikkerhedskrav. På denne måde kan du sikkert og nemt handle på deres hjemmeside.

Eftersom mange af deres produkter bliver sendt direkte fra leverandørerne kan leveringstiden godt variere. Dog bestræber Lepong sig på at sørge for, at du får dine varer inden for en relativt kort tidsperiode. Dog kan nogle varer have op til 2-3 ugers leveringstid. Dette vil altid stå beskrevet ved de produkter, det drejer sig om. Lepong tilbyder fragt fra kun 20 kr., og hvis du køber for mere en 798 kr., så får du fri fragt. Hvis du skulle fortryde dit køb, så har du 30 dages returret.