IlVA

ILVA Logo
Telefon:
Man-fre: 10:00 – 18:00 Lørdag: 10:00 – 17.00
Hjemmeside:

Ilva.dk

I det danske møbelhus Ilva, som i dag har slået sig sammen med IDEmøbler, finder du et bredt udvalgt af ikke bare senge og sovesofaer, men også generelt møbler til hele huset. Her finder du både flere velkendte brands som Tempur, Wonderland og Nocturne, mens også enkelte mindre mærker har sneget sig ind i sortimentet hos et af danskernes foretrukne bolighuse. Dette betyder, at du både kan finde en Ilva sovesofa og senge i enhver prisklasse. Alle mærker de handler med, er kendt for deres gode kvalitet.

Udvalget af ILVA senge

Du finder et bredt sortiment med hundredvis af senge af forskellige mærker i forskellige størrelser. Bolighuset sælger de således mange forskellige kontinentalsenge, dobbeltsenge, enkeltmandssenge samt elevationssenge. Mærkerne er velkendte som blandt andre Wonderland, Nocturne, Dunlopillo og Tempur. Foruden de mange Ilva senge, finder du i deres soveafdeling et bredt udvalg af tilbehør til soveværelset, med et kæmpe udvalg af boksmadrasser, rullemadrasser, topmadrasser, dyner, puder, sengerammer og et sengebord, for blot at nævne nogle få.

Køb en ILVA sovesofa

En Ilva sovesofa er en god måde at udnytte pladsen i en trangt rum eller lejlighed, hvor hver en kvadratmeter tæller. De er her en af de førende forhandlere i Danmark indenfor sovesofaer, hvor de har et bredt udvalg af Ilva sovesofa både med og uden chaiselong. Ilvas sovesofaer fås ligeledes i en varierende prisklasse, med sovesofaer Ilva til en pris på helt ned til et par tusinde kroner, mens de dyre modeller dog koster en anelse mere. Flere af sovesofaerne har dertil indbygget opbevaring i sig, hvilket gør en sovesofa Ilva til et godt valg for studerende i mindre lejligheder med trang plads.

Der findes mange forskellige sovesofaer. Hvis du vil blive klogere på sovesofaer, kan du læse vores sovesofa test.

Kvalitet med øje for tidens trends

Lige siden de åbnede op helt tilbage i 1961, har et mål været at skabe så god en Ilva kundeservice som overhoved muligt. Hvor kunderne føler sig velkommen og hørt, når de besøger et af deres mange bolighuse rundt omkring i landet. Stifteren Jørgen Linde var i bolighusets spæde dage meget opmærksom på, at produkterne skulle matche ikke bare tidens trends, men også danskernes pengepunge. Allerede dengang brugte han meget tid på at rejse rundt til messer samt besøge bolighuse i både ind- og udland. Her han lod sig inspirere af tidens største trends. Inspireret af det store udland og Jørgen Lindes egen mavefornemmelse, skabte han herefter et bolighus bestående af fremsynet kvalitet, til priser alle kan være med på.

ILVA kundeservice

Selvom de for længst er solgt videre, lever Jørgen Lindes ambitioner om den bedst mulige Ilva kundeservice stadig i bedste velgående. I den gode Ilva kundeservice, forstår de i dag blandt andet at have en meget klar og ligetil politik angående reklamationsret og returnering af vare. Dertil tilbyder de en prissikkerhed på både varerne i deres fysiske  butikker såvel som online. Her tilbyder de også gratis levering ved køb for over 3.000 kr., hvilket betyder, at langt de fleste Ilva sovesofaer og senge vil kunne blive leveret kvit og frit til kantstenen hvor du bor.

Sidst men ikke mindst er de også meget opmærksomme på at bidrage positivt til samfundet, ved blandt andet at tage et socialt ansvar for både kunder og leverandører. Men også i forhold til at tænke bæredygtighed og miljø ind i deres bolighuse og produkter. Alt dette bidrager til en god Ilva kundeservice, hvilket også afspejler sig på deres mange positive vurderinger og anmeldelser på sider som blandt andre Trustpilot.