Erling Christensen Møbler

Erling Christensen Møbler Logo
Telefon:
98 93 61 55
Hjemmeside:

Erling Christensen Møbler

Erling Christensen Møbler er Nordjyllands største bolighus, hvor de har hjemme i Sindal mellem Hjørring og Frederikshavn. De slår de sig bl.a. på høj kvalitet, god kundeservice, dansk design og et stort udvalg i alt fra møbler til lamper og isenkram. Her finder du også et stort udvalg i senge og Erling Christensen Møbler sovesofa, samt diverse ekstraudstyr og tilbehør til deres brede udvalg af senge. Virksomheden blev stiftet i 1979 som et privatejet virksomhed, hvor møbelhandleren sidenhen er blevet børsnoteret under navnet Erling Christensen Møbler A/S.

Senge sortiment hos Erling Christensen Møbler A/S

Udvalget af senge er stort hos Erling Christensen Møbler A/S. Her finder du blandt andet populære og velkendte mærker som Tempur, Wonderland, Jensen, Dunlopillo og Auping i størrelser lige fra børne-babysenge til kontinentalsenge. Her finder du også flere elevationssenge i forskellige mål og prisklasser, samt et bredt udvalg af madrasser, boksmadrasser, rullemadrasser samt diverse ekstraudstyr til sengen. Herunder også flere dyner, puder, betræk med mere. For dig der ønsker et mere praktisk møbel til mindre plads, men samtidigt med mulighed for opbevaring, kan du her også finde en Erling Christensen Møbler sovesofa.

Vil du gerne have en sovesofa som både er pæn, men også behagelig at ligge i. Så læs med vores sovesofa test. Du finder de senge, som enten er bedst i test eller som scorer højt i brugeranmeldelser.

Læs sovesofa test her. 

Køb en sovesofa hos Erling Christensen Møbler

Hos Erling Christensen Møbler har de et stort udvalg i sovesofaer til forskellige behov, både med og uden chaiselong. En Erling Christensen Møbler sovesofa er ikke bare en pæn, men også en praktisk møbel, som står sig godt til mange typer af indretninger. Alle lige fra studerende i mindre studielejligheder med manglende plads til semi dyre designerhjem med smag for det stilfulde ynde, kan få glæde af en sovesofa. Flere af sovesofaerne fås ligeledes med opbevaringsplads nede under sig.  Her du kan vælge at gemme dyner, puder, lagner med mere væk i dagtimerne og når du får gæster på besøg. Er du i tvivl om, hvilken type af sovesofa som passer bedst til dig, dit behov og din stil, er du altid velkommen til at spørge Erlings Christens Møblers personale, som kan give dig en kyndig vejledning.

Faglighed og personlig service i fokus

Hos Erling Christensen Møbler A/S er den faglige stolthed og professionalisme en af de bærende værdier for møbelvirksomheden. Her er alle ansatte du møder i butikken fagligt uddannet og klædt på til at kunne assistere dig bedst muligt i alle dine behov. Med kunden og dennes ønsker og behov for øje, går de ansatte helhjertet til opgaven for at imødekomme og hjælpe dig i dit valg på bedst muligt vis.

Kundeservice og prisgaranti hos Erling Christensen Møbler

De høster gode anmeldelser på diverse tilfredshedsundersøgelser og ratingsider på nettet. Årsagerne til dette er foruden den store fokus på den personlige kundeservice, også at de giver en prisgaranti på deres møbler og senge.

Læs mere om prisgarantien her

Dertil tilbyder firmaet fri levering over hele Danmark, hvor du uden at skulle betale ekstra for det, kan få leveret din nykøbte Erling Christensen Møbler sovesofa lige til kantstenen. Hvis det er det du ønsker. Ligeledes er du altid velkommen til at kontakte deres kundeservice, hvis du har spørgsmål, eller skulle opleve fejl eller skader på dit købte produkt.