Emma

Emma Logo
Hjemmeside:

Emma – madras

Emma Madras er “bedst i test“-vinder hos TestFakta 2020.  Med en samlet score på 8,1 satte madrassen, Emma Original, rekord i kategorien rammeløse skummadrasser testet af Testfakta Research. Med denne test vandt Emma Original sin 10. pris i hele Europa, og er derfor Europas mest prisvindende madras. Emma sælger madrassertopmadrasser og puder af høj kvalitet online.

For at forenkle dit køb online tilbyder Emma 100 nætter risikofri prøve, gratis hjemmelevering og retur samt 10 års garanti. Emma Madras har vundet bedst i test i over 10 europæiske lande og er derfor Europas mest prisvindende madras.

Sov godt med Emma Madras

Emma Madras er en eksklusiv madras, der passer til alle, i god kvalitet og testet af de bedste. Med sit unikke design og funktionalitet tilpasser den sig til lige præcis din krop. Du kan desuden få den til en rigtig god pris. Emma-madrassen er udnævnt til at være den mest prisbelønnede madras i Europa.

Emma Madras er nye på det danske marked, og de vil revolutionere markedet. De har sat sig for at lave madrasser og tilbehør i høj kvalitet og for at forenkle og revolutionere den måde, som vi køber madrasser på. Det skal være nemt og billigt at få tilsendt den perfekte madras lige hjem i din seng.

Testede madrasser i høj kvalitet

Emma Madras er et tysk firma og har base i Frankfurt. Firmaet er en del af Bettzeit-koncernen, som er dedikeret til at gøre din søvnkvalitet bedre. De har allerede udvidet til 21 lande på fem kontinenter. Emma Madras har lavet kvalitetsmadrasser siden 2015, og de går ikke på kompromis med kvaliteten. Den stærke tyske know-how og grundighed afspejler sig i deres måde at udvikle madrasserne på.

De opererer med et prisbelønnet ekspertteam og ud fra en gennemarbejdet, patenteret teknologi. En teknologi, som giver dig en optimal rygsøjlejustering. Ligegyldigt hvilken position du sover i, får du den støtte og komfort, som du behøver for at sove godt og behageligt.

Selvom Emma-madrassen er noget nær det perfekte, stræber Emma-teamet konstant efter bedre løsninger. Derfor har de også et on-site-state-of-the-art-testanlæg, så de hele tiden kan afprøve og teste madrasserne, så de lever op til de høje krav.

Emma-madrassen – trykaflastende og komfortabel

Du kan finde Emma madrassen her, hvor du kan læse mere om alle fordelene ved at vælge denne madras. Den er blandt andet trykaflastende og har en maksimal tilpasning, det vil sige, at den tilpasser sig til din krop og din vægt. Så ligegyldigt hvordan du ligger, sikrer madrassen dig en optimal støtte og komfort.

Noget af dette skyldes den memory foam, som Emma-madrassen består af. Madrassen er også temperaturregulerende grundet det innovative betræk, som både er stilfuldt og også nemt at tage af og vaske. Betrækket er også lavet sådan, at det absorberer overskydende varme. Madrassen kan fås i mange forskellige størrelser, og dermed passer den til de fleste senge.

Emma Topmadras

Med en Emma-madras behøver du ikke nødvendigvis en topmadras. Du kan bruge madrassen, som den er med et lagen over. Måtte du dog ønske en topmadras også, er Emma Madras også leveringsdygtig i en sådan.

Se denne her Emma topmadras. Den har en højde på 5 cm. Topmadrassen er vendbar, og den tilpasser sig ligesom Emma-madrassen til din krop. Den består af to skumlag, som gør, at lige meget hvordan du ligger, så sover du godt på den. Du kan prøve at ligge med HRX-skummet øverst eller Airgocell-skummet øverst og mærke efter, hvad der passer til dig. Topmadrassen findes ligeledes i mange forskellige mål, så det er nemt at finde den rigtige. Stoffet er åndbart og kan tages af og vaskes.

Emma Original Pude og Emma Microfiber Pude

Nu du er i gang med at købe nyt til dit soveværelse, kan du jo overveje at skifte puder ud også. Der er ikke noget bedre end en helt ny og frisk pude og dyne at lægge sig til rette i, når søvnen melder sig. Så er du helt sikker på, at det er helt og aldeles rent, og køber du Emmas produkter, er du også garanteret høj kvalitet og komfort.

Du kan gå efter Emma Cloud, som passer til alle. Hvad enten du er til en høj eller lav pude, kan du justere Emma-puden efter dit behov. Den er lavet af tre lag. Det vil sige, at du kan fjerne lag og justere puden, så den kan tilpasse sig lige præcis til dig og give dig den perfekte støtte til dit hoved og nakke. Ligegyldigt om du kan lide at sove på ryggen, maven eller siden, kan puden tilpasses efter dig. Fyldet er et højkvalitetsmateriale, hvor du både oplever optimal komfort og blødhed og en sund, ergonomisk støtte.

En anden skøn pude fra Emma Madras er denne Emma Microfiber Pude. Den er lavet af bløde, lette fibre, og dens volumen giver din nakke en optimal støtte. Den er let at vedligeholde og slidstærk. Ligesom Emma Original Puden kan denne også justeres efter, hvor høj du ønsker, at din pude skal være. Den består af to inderpuder, hvoraf du kan tage den ene ud, hvis du gerne vil have en lavere pude.

100 dages prøvetid og fuld returret

Udover at levere madrasser og tilbehør i høj kvalitet og med unikke tilpasningsevner sørger Emma Madras også for en nem og billig leveringsform. Du får nemlig fri fragt og returret. Det allerbedste er, at du kan afprøve Emmas produkter i op til 100 dage.

Du kan derfor med ro i sindet bestille din madras online. Passer den dig ikke, kan du levere den tilbage og få fuld refundering. Det giver dig ro og frihed, for en madras er en vigtig ting. Du bruger jo en meget stor del af din tid med at sove, og så skal du også ligge godt.