Drømmeland

Drømmeland Logo
Hjemmeside:

Drømmeland

Drømmeland er en af de ældste butikskæder i Danmark med primær fokus på senge og god søvn. De startede oprindeligt som en traditionel møbelbutik tilbage i 1975, hvor de dog kort efter ændrede fokus til udelukkende at fokusere på soveværelset. I dag er Drømmeland en af Danmarks største butikskæder indenfor søvn og komfort, med flere afdelinger fordelt over hele landet. De brander sig på kvalitet og komfort, hvor Drømmeland også er stolte af at kunne tilbyde kunderne en god service og rådgivning på køb af deres senge og madrasser. Personalet hos Drømmeland alle er fagligt uddannede og eksperter inden for netop deres område.

Drømmeland senge

Når du besøger en af deres butikker, vil du finde et kæmpe udvalg af senge. Her finder du blandt andet topkvalitets Drømmeland senge af mærker som Tempur, Nexus, Svane, Auping, Magna og MasterBed. Foruden traditionelle kontinental Drømmeland senge som enkeltpersonssenge og dobbeltsenge, kan du her også finde en Drømmeland elevationssenge. Du kan også bygge din egen seng ud fra deres store udvalg af madrasser, sengerammer og ekstraudstyr til sengene. De fleste Drømmeland senge fås i størrelser lige fra 120×200 cm til 210×210 cm.

Køb en Drømmeland sovesofa

Foruden deres store udvalg af traditionelle senge med boksmadrasser, finder du også et stort udvalg af sovesofaer både med og uden chaiselong. En Drømmeland sovesofa kan købes til priser for alt fra 4.000 og opefter. En Drømmeland sovesofa kan være et godt alternativ til en seng, hvis du bor i en bolig der er trang på plads, eller ofte har overnattende gæster. Alle sovesofaerne er bløde og af god kvalitet, men skulle du alligevel ønske et ekstra blødt underlag, kan du også få dette, hvis du tilkøber en af Drømmeland topmadrasser.

Madrasser og tilbehør

Madrasser er den vigtigste del af sengen, og den del som afgør, hvor godt du føler dig tilpas, når du sover. Udvalget af Drømmeland topmadrasser er stort, og ligeså er deres udvalg af boksmadrasser, rullemadrasser, springmadrasser og mange andre typer af madrasser. De mange madrasser fås naturligvis i flere størrelser, så det passer til alle Drømmeland senge, ligesom at madrasserne fås med forskellig hårdhed. Foruden et stort udvalg af senge, sovesofaer og madrasser, finder du også både dyner, puder lagner og diverse ekstraudstyr til sengene.

Er du i tvivl om hvilken dyne du skal vælge? Så læs med i vores dyner test, hvor du bliver klogere på hvilke dyner der bl.a. har vundet bedst i test.

God service, fri levering samt garanti på pris og komfort

Handler du hos Drømmeland, er du sikker på at få en god service. Når du møder op i butikken, vil en medarbejder altid stå klar til at servicere dig, og hjælpe dig med at træffe det rette valg, hvad angår valg af senge og madras. Skulle du imod forventningerne komme hjem med en madras som enten er for hård eller blød, kan du få denne byttet inden for de første 60 dage i butikken, ganske kvit og frit. Dertil tilbyder de prisgaranti på deres varer, hvilket du kan læse meget mere om på www.droemmeland.dk. Oven i alt dette, får du gratis levering ved køb på over 1.000 kr., uanset hvor du bor i Danmark – lige med undtagelse af ikke-brofaste øer. Og ønsker du det, kan du samtidigt for en mindre sum få teknikerne til at fjerne din gamle seng, og i stedet montere den nye.