Kontakt her

Support: 10:00 – 17:00

www.dinseng.dk

Dinseng.dk - Forhandlerprofil

  • Prisgaranti
  • Gratis levering
  • Afbetaling
  • Fortrydelsesret
  • Online chat
  • Dansk producerede senge
  • Fysisk butik
  • Godkendt af e-mærket
  • Mere end 25 års erfaring

Din Seng.dk – En online med suveræn kundeservice

Det fysiske showroom er beliggende på en idyllisk landejendom ved Viborg, men Dinseng.dk sælger og leverer til hele Danmark. De forhandler et gennemarbejdet sortiment af bl.a. dansk produceret kvalitetssenge med 25 års garanti, samt danskproduceret vandsenge og bæredygtige natursenge, fremstillet af de reneste materialer. Nemlig 100% naturlatex, økologisk bomuld og belgisk hør. God kvalitet til gode priser, er den røde tråd igennem hele deres produktprogram. Dinseng.dk har også et stort sortiment af sovesofaer, fra blandt andet danske Innovation Living.

På Dinseng.dk bliver man rådgivet af søvnentusiaster, de er uddannet i sengebranchen, og har mere end 25 års erfaring med salg af senge og tilbehør. Kundeservice er en mærkesag – og derfor får man også ekstra god service, der giver kunden den allerbedste mulighed for at vælge den rigtige seng.

Gratis levering og montering

På flere sengemodeller tilbyder Dinseng.dk ikke blot gratis levering, men de tilbyder også gratis at bære sengen ind og montering (også på 3. sal). Så slipper man for alt den tunge håndtering, der ellers typisk følger med når man køber møbler.

14 dages fuld returret

Dinseng.dk ønsker at fjerne så mange barrierer som muligt ved at købe seng på nettet, og giver så meget tryghed for kunden som muligt. Derfor har de som noget helt enestående indført ”14 dages fuld returret”. Det betyder i praksis at skulle man mod forventning få valgt den forkerte sengemodel, så kan man vælge at returnere sengen igen. Også selvom man har pakket den ud og ligget i den. Det eneste man betaler, er returfragten til deres lager. Det kræver naturligvis blot at man har passet godt på sengen og den ser ud som ny.

150 dages komfortgaranti

Liggekomforten er noget af det vigtigste når man køber ny seng. Man skal finde den fasthed der passer til kroppen, og det er derfor ikke lige meget hvilken fasthed man vælger. Alle sengene på Dinseng.dk kan derfor fås i flere forskellige fastheder, og de hjælper gerne med at man får valgt den rigtige. Der ligger flere gode vejledninger på shoppen, og ellers kan man altid komme i kontakt med deres sengeeksperter på mail, telefon og/eller på chatten.

Får man alligevel valgt en forkert fasthed i madrassen, så tilbyder Dinseng.dk at man på flere sengemodeller kan få byttet selve kernen med springindlægget i. Inden for de første 150 dage efter man har fået sengen leveret, så kan indlægget byttes. Det eneste man betaler, er fragten på 490 kroner.

Rente og gebyrfri finansiering

En god seng er en god investering, og derfor tilbyder Dinseng.dk at man kan få finansieret det nye sengekøb med rente og gebyrfrit lån, via deres samarbejdspartner Sparexpres bank. Det er både nemt og billigt, da der hverken skal betales udbetaling, renter eller gebyrer. Med andre ord – så betaler man kun det beløb tilbage som man låner, og det kan man tilmed gøre over 20 måneder. Man kan vælge at få finansieret alle typer sengekøb på Dinseng.dk. Det inkluderer også elevationssenge, natursenge og vandsenge.

Sommerudsalg hos Emma Madras. Få op til 50 % rabat med koden: Sovbedre5Se udsalget her »