Kan kontaktes her
Hjemmeside:
www.designdreams.dk

  • 14 dages fortrydelsesret
  • Prisgaranti
  • Afbetaling
  • Online chat
  • E-mærket
  • Fysisk butik

Designdreams.dk er en webshop, der sælger forskelligt tilbehør til hjemmet. De tilbyder produkter fra nogle af de mest anerkendte brands og nye upcommers. Dette gælder også i forhold til soveværelset, hvor du blandt andet kan finde senge, sengegavle, sengetøj, madrasser, puder og tæpper. Det betyder altså, at du på denne hjemmeside kan finde rigtig mange forskellige ting til dit hjem, herunder til dit soveværelse. De har et meget stort udvalg af forskellige produkter, og derfor er det muligt at finde noget til enhver smag. Det kan være, du ønsker at ændre din stil og derfor mangler nye ting til soveværelset, og det kan selvfølgelig også være, at du blot mangler nye ting, der passer ind i din nuværende stil i hjemmet.

DesignDreams er en meget moderne webshop, og de er også meget til stede på diverse sociale medier, herunder Facebook og Instagram. Dette er med til at understrege, at det er en online forhandler, der er med på de mest moderne trends, og netop dette er deres sortiment også med til at afspejle. Du kan finde rigtig mange forskellige produkter i forskellige prisklasser, og derfor kan du helt sikkert også finde noget, der passer til dine behov og dit hjem. Mange af deres produkter vil passe rigtig godt ind i den skandinaviske stil, men du kan selvfølgelig sammensætte deres produkter og stile fuldstændigt, som du har lyst til.

Fragt og levering
Hos DesignDreams leverer de kun til adresser i Danmark, og hvis du køber for over 500 kr., får du gratis fragt. Hvis du køber for under de 500 kr., vil du blive opkrævet et leveringsgebyr på 40 kr. Hvis du køber dine varer her, kan du være sikker på hurtig levering. De afsender som regel dine varer den efterfølgende hverdag. Dette vil være efter, du har modtaget en ordrebekræftelse på e-mail. Du kan kontakte webshoppen for råd og vejledning via e-mail, men du kan også besøge deres Facebookside og stille dine spørgsmål der. På hjemmesiden kan du også finde et telefonnummer, hvorpå du kan kontakte dem. Når du køber noget hos denne forhandler, har du 14 dages fortrydelsesret, hvis du skulle fortryde dit køb. Hvis du ikke fortryder dit køb, men beholder dine varer, så får du to års reklamationsret, hvis der mod forventning skulle ske noget med dine produkter.

Find gaveideer
Hos denne forhandler yder de endvidere en god service ved at tilbyde en sikker handel på nettet. Derudover kan du også finde forskellige gaveideer og udsalg på deres webshop, og det kan være en meget stor hjælp for dig som forbruger, hvis du står og skal købe en gave og ikke lige ved, hvad du skal købe. Det kan selvfølgelig også være, at du selv står og mangler noget og kan finde inspiration blandt disse gaveideer. Hvis du ikke kan finde en gave, har du også mulighed for at købe et gavekort til denne online forhandler. Hvis du ønsker at få et indblik i de nyeste trends og nyeste produkter i webshoppens sortiment, så har de også en kategori, der hedder nyheder, hvor du hele tiden kan følge med i, hvilke nye produkter der bliver indført i sortimentet.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk