Coop

Telefon
Alle hverdage: 09:00 – 18:00

Hjemmeside: 
Coop.dk

4.4/5

Coop shopping

Coop er Danmarks største detailvirksomhed, og de er ejet af medlemmerne. Coop består er flere forskellige led, og virksomheden er delt op i forskellige dele. Her fokuserer vi på Coop Danmark, der betegnes som Danmarks største dagligvarevirksomhed. Som mange nok er klar over, så sælger Coop mange forskellige produkter ude i deres butikker, blandt andet en masse forskellige fødevarer og ting til boligen.

Andre produkter kan du finde på Coops hjemmeside, og her kan du blandt andet finde mere lækre møbler, såsom senge, sovesofaer, sofaer, sækkestole, puder med mere. Du kan også finde andet tilbehør til soveværelset, såsom gulvtæpper og skind eller plejemidler til møbler.

Et bredt sortiment

Selv om man måske ikke normalt forbinder Coop med møbler som senge, sovesofaer og sofaer, så har de faktisk et ganske bredt udvalg. Inde for senge tilbyder de kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser, sengegavle og topmadrasser. Du kan vælge mellem 2 forskellige sovesofaer på Coops hjemmeside. Det lyder umiddelbart ikke af meget, men de er begge af god kvalitet med et stilfuldt og moderne design og til en god pris. Du kan også vælge mellem flere forskellige sofaer, sækkestole, puder og plaider. I hele Coops sortiment er der produkter i flere forskellige prisklasser og stile, og derfor er det muligt at finde noget til enhver smag. 

Kundeservice

Hvis du besøger Coops hjemmeside, så kan du blandt andet læse og få svar på ofte stillede spørgsmål. Herudover har de en række forskellige artikler om de forskellige produkter, hvor de bliver yderligere beskrevet. Hvis du spørgsmål eller kommentarer, som du hellere vil snakke med en medarbejder om, så kan du ringe ind til dem alle hverdage mellem 9-18. Det er også altid muligt at sende dem en e-mail med dine spørgsmål.

Når du bestiller dine varer på Coop.dk, så vil du opnå fri fragt, så snart du har købt for over 400 kr., og normalt er der 1-3 hverdages leveringstid. Du vil også kunne returnere dine varer gratis til omkring 700 butikker.

Dette gælder i SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Kvickly. Hvis dine bestilte varer kræver særlig håndtering på grund af størrelsen eller vægten, så vil ovenstående i forhold til fragt, levering og returnering ikke gøre sig gældende. Hvis det er tilfældet ved dine varer, så vil du kunne se dette inde på Coop.dk.

Medlem af Coop

Det er altid vigtigt at huske på, om du er medlem af Coop eller ej. Hvis du er det, kan du ofte få rabatter og særlige tilbud, som ikke-medlemmer ikke kan få. Så husk altid at tjekke, om du kan få ekstra rabat, hvis du er medlem. Hvis du ikke er medlem, så kan det være en god idé at blive det.

Det koster ikke noget, og hvis du bruger dit medlemskort ude i deres butikker, blandt andet i Kvickly, SuperBrugsen og Fakta, så kan du endvidere samle point sammen, så du kan få yderligere rabat på udvalgte varer på deres hjemmeside. Du kan få hjælp til at blive medlem ude i butikkerne, eller du kan læse mere om det på deres hjemmeside, som du kan besøge her.

Bedre Nætter

Nordic Dream

Sengefabrikken