Kan kontaktes her:
Telefon:
Hverdage: kl. 09:00-16:00
Online chat:
Hverdage: kl. 09:00-16:00
Hjemmeside:
www.bovento.com

Bovento - Forhandlerprofil

  • Fysisk butik
  • Prisgaranti

Bovento.com

Bovento.com er Danmarks nye webshop med designmøbler. De har et meget stort udvalg af alle slags designmøbler, herunder sovesofaer, sengeborde, sengegavle, sengerammer, lamper, stole, borde og meget mere. Alt i alt har de over 2.000 designmøbler. Du kan både få møbler til soveværelset, stuen, spisestuen, men du kan også få udendørsmøbler til haven. Ud over alle disse møbler har Bovento også et udvalg af boligtilbehør.

Om Bovento
Holdet bag Bovento har mange års erfaring i møbelbranchen, og på baggrund af denne erfaring har de fået sammensat det bedst mulige sortiment. Nogle af produkterne er kun tilgængelige I Danmark, hvis de bliver købt gennem Bovento.dk. Hos Bovento går de meget højt op i den nordiske designstil, og størstedelen af deres møbler og belysning hører derfor inden for denne stil. De har forsøgt at sammensætte udvalget, så det både er unikt og med et udvalg af originale møbler, som er skabt af internationale designere.

Hos Bovento har de et mål om at gøre designmøbler mere tilgængelige for alle danske forbrugere. Derfor er deres sortiment stort, og de er ikke begrænset af at være i en fysisk butik. Idet, at de er en online forhandler, kan deres sortiment af møbler og indretning tilgås af alle. For at skabe dette brede udvalg arbejder Bovento sammen med flere danske og internationale producenter for at blive den bedste online forhandler.

Sikker handel og god kundeservice
Hos Bovento er der et stort fokus på sikkerhed og troværdighed, og at købsprocessen skal forløbe så nemt og sikkert som overhovedet muligt. Bovento.dk er godkendt hos e-mærket, hvilket er din sikkerhed og garanti for, at du vil foretage en sikker handel, når du køber noget hos dem.

Herudover går de højt op i at yde en god kundeservice, hvorfor du både kan finde svar på mange spørgsmål på hjemmesiden, men du kan også skrive en e-mail eller ringe til dem mandag-fredag mellem 9-16. I dette tidsrum vil de altid stå klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller kommentarer. Det er også muligt at chatte med en medarbejder på deres hjemmeside ved hjælp af chatfunktionen, som findes nederst i højre hjørne. Hos Bovento bestræber de sig på at yde Danmarks bedste kundeservice.

Gratis fragt og gode priser
Bovento tilbyder fri fragt og gratis levering til døren i næsten hele Danmark. Hvis du bor på ikke-brofaste øer, er det dog ikke en mulighed. De tilbyder også ekstra services som for eksempel opbæring af dine varer, hvis du bor i et lejlighedskompleks. Hvis du vælger at få levering til døren, så er det også muligt at vælge aftenlevering, så du ikke behøver at tage fri fra arbejde eller skole for at være hjemme og vente på leveringen. Hvis du køber et produkt, og du efterfølgende fortryder det, så har du 14 dages fortrydelsesret, som du kan benytte dig af.

Sidst, men ikke mindst, bestræber Bovento sig på at tilbyde møbler i den bedste kvalitet til rigtige priser. Ved at handle dine nye designmøbler online kan du både spare tid og penge.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk