BOBO

BOBO Logo
Telefon:
Man – ons: 07.30-16.00, Tors – fre: 07.30 – 15.00
Hjemmeside:

Boboonline

Bobooline beskriver sig selv som Danmarks online møbelbutik. Du kan finde alt til kontoret, soveværelset, spisestuen og dagligstuen og indretning hertil. Siden 2010 har de solgt møbler og interiør online, og de er rent faktisk en af de ældste online møbelbutikker. For dig som kunde betyder det, at du kan være sikker på at få professionel, erfaren og personlig betjening hos dem. Deres produktudvalg består blandt andet af forskellige sengemadrassersovesofaer, lamper og meget andet.

I 2008 startede BOBO faktisk som en fysisk butik, men de så hurtigt en udvikling i markedet og ændrerede deres koncept, hvor de valgte at fortsætte deres forretning online. Heraf kom navnet Boboonline. Dette er en sammensætning af det originale navn BOBO og online.

Navnet BOBO stammer fra virksomhedens stifter, der hedder Bo. Han valgte at sætte sit eget navn sammen med de første to bogstaver i bolig, og sådan blev navnet BOBO til. Siden den 14. oktober 2010 har Boboonline kun været til stede online, og dette var den helt rigtige beslutning.

Bredt udvalg og gode priser

Hos Boboonline kan du som nævnt finde et meget bredt udvalg til alle rum i dit hjem. Der er mange forskellige stilarter og designs, som kan fås i mange forskellige prisklasser.

Boboonline har fokus på hele tiden at tilføje nye og spændende møbler i moderne og klassiske designs til deres sortiment. Fordi de er en online forhandler, sparer de penge på ikke at have lokaler, og disse besparelser kommer kunderne til gode. Boboonline arbejder nemlig med skarpe online priser, så alle kan være med. Herudover går Boboonline ind for bæredygtighed og støtter miljøvenlig pakning.

Fri fragt og god kundeservice

Boboonline tilbyder gratis fragt på alle ordre til alle brofaste adresser. Her leverer de helt til din hoveddør. De tilbyder endvidere at hjælpe med at bære dine varer op. Dette er en service, der kan tilkøbes, men selve leveringen til din kantsten er gratis.

De fleste af deres møbler er på lager hos producenterne, og det er dem, der leverer varerne. De kan levere dine varer inden for 7-14 dage. Hvis du fortryder dit køb, så har du 30 dages returret fra den dag, du modtager dine varer. Du kan finde flere informationer om levering og returnering på deres hjemmeside.

Boboonline har siden 2010 været godkendt af e-handelsfonden, som er din garanti for, at du kan handle trygt og sikkert på deres hjemmeside. Herudover går de meget højt op i deres kundeservice, og de har fokus på at give en professionel og personlig hjælp, hvis du skulle have brug for det.

De kan både hjælpe, hvis du har spørgsmål, men også hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til indretning. Sidst, men ikke mindst, har Boboonline lavet en blog på deres hjemmeside, som har til formål at inspirere dig, når du for eksempel skal til at indrette dit soveværelse. Det vil sige, at du også selv kan sidde og læse om forskellige tips og råd i forbindelse med indretning. Det kan for eksempel være i forhold til farvesammensætning og stil.

Du kan besøge Boboonlines hjemmeside her